Mamici de sept-oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor. Sunt suparata de nu mai pot. Nu pot sa-mi explic ce se intampla. Ieri am sangerat puternic de dimineata, la ecografie si la control a fost totul bine, bebe era vioi, ii batea inimioara, am auzit-o si eu...Aseara l-am si simtit miscand. Si eram incantata foc ca nu mai sangerez. Azi de dimineata iarasi am sangerat, e drept, mult mai putin ca ieri, doar cateva picaturi. Nu pot sa inteleg ce se intampla, de ce sangerez doar dimineata??? Acum iarasi nu mai am nimic. Vineri merg la cabinet la doctorita mea si atunci va avea mai mult timp la dispozitie sa stam de vorba sa vedem ce e de facut. Ma gandesc sa-mi iau o saptamana de medical. Desi nu am facut absolut nici un efort, singura problema e ca ma simt foarte obosita si ma doare capul aproape zilnic. Singura mea explicatie logica e faptul ca am trecut prin multe emotii in ultimul timp: emotiile examenului auto si apoi bucuria, emotiile cu meciul Rapid-Steaua (eu fiind stelista convinsa), supararea pe care am avut-o zilele trecute ca ni s-a stricat o piesa la masina si una noua costa o caruta de bani...Cred ca emotiile astea puternice sunt singura explicatie logica pentru ceea ce se intampla. Dar de ce se intampla numai dimineata???
Ale, din cate am inteles de la tine tu ai sangerari pe toata durata zilei, nu? Chiar nu-mi pot explica de ce eu am doar dimineata la prima ora...
Oricum, multumesc mult tuturor pentru incurajari.
Ralucutza, succes azi la doctor!!! Sper sa fii multumita!
Try, stai linistita ca nu m-am suparat. Da' daca tot vorbeai de alcool am batut si eu campii pe acest subiect
Martha, felicitari pt. baietel. Sa fiti sanatosi amandoi si sa te bucuri de el!

16+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

offfff, lexi! imi pare asa de rau ca treci prin toate astea...
incearca sa nu te mai superi din orice. stiu si eu cum e cu masina...noi avem o nenorocita de dacie de care depindem. si in fiecare zi cade cate ceva. asta e problema veche la noi, si stiu ca te lasa nervii...chiar acum sotul e jos la masina, ca nu-i mai mergea semnalizarea si un far. sa nu mai zic ca am luat pana acum 2 amenzi ca nu ne mergea farul...asa ca inveseleste-te...poate fi mult mai rau

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufymic multumesc mult pentru rectificarile facute si pentru promptitudinea reactiei! Va rog tineti-mi pumnii dupaamiaza la echo! Sper sa revin cu vesti bune! Numai bine tuturor si o zi minunata va doresc!
Eloise 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Floricika, eu ti-as recomanda mai bine CMU (aici sigur iti vor da si inregistarea) decat Medlife; despre Medlife am auzit lucruri nu tocmai bune.
Eu nu cred ca ultrasunetele dauneaza fatului, e prima data cand aud asta
Pufymic da, intr-adevar e baietel
Raluca, succes si sa ai vesti din cele mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eloise scumpa am corectat in listuta si multumesc ca mi-ai zis! Sa stii ca nu am vazut primul tau mesaj in legatura cu data de nastere(ca ziceai ca acum o spui a doua oara), probabil din cauza ca esti moderata si-ti apar mesajele mai tarziu(au mai patit-o si alte fete).Pana pe la 10 mesaje esti moderata apoi iti apar mesajele imediat ce le trimiti!

Martha am modificat si la tine!Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

lexi, intr-adevar, eu singerez toata ziua, dar "momentele socante" au fost intotdeauna dimineata.
Explicatia mea "stiintifica" este ca noaptea stind mai mult la orizontala, se acumuleaza singe in vagin/uter, si dimineata, la prima ridicare din pat, singele si cheagurile (daca sint), se reped afara si dau senzatia ca se intimpla atunci, in acel moment.
Am ajuns la concluzia asta mareata dupa un somn de prinz, cind am observat acelasi fenomen.

Incearca sa te linistesti si sa nu te superi, ca acum foarte serios, se supara si bb. Eu am constatat asta in numarul batailor inimioarei lui si nu mi-a venit sa cred. BB are de obicei 158-160 batai, atunci avea 164 si dr mi-a zis cu repros "daca esti agitata, il agiti si pe el".

Asa ca singurul sfat pe care ti-l pot da este sa stai cit mai linistita, si fizic, si psihic.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 15+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna fetele.

Eu deja ma simt tare obosita, cu toate ca azi noapte am dormit super bine si mult.Am fost cu Alex sa-i faca o analiza, multumesc lui Dumnezeu i-a iesit bine iar acum stau si va citesc pe voi.Sper sa-mi treaca oboseala asta ca trebuie sa-l scot pe Alex vreo 3 ore si nu stiu cum o sa fac fata.

Ale ce mititel e puiul si asa dragut.Ma bucur ca a inceput sa suga, inseamna ca lucrurile au intrat pe un drum bun.

Floricica eu la sarcina trecuta am facut o eco la Sanador.Stiu ca si acolo pun pe CD film.Cel mai bine da un telefon si intreaba.

Vauva ciinele e tot rau.Mi-e teama ca nu o mai duce mult, dar nu va mai indispun si pe voi cu asta.

Ralucuta succes la eco.

Martha 78 felicitari pentru

Pufymic "Pofta Buna" juniorului tau (daca n-a mincat) si "Somn Usor".Mai, ce program bun aveti voi.Eu il scot pe la 2 maxim 3 si doarme in carucior de dupa masa, apoi venim acasa si mincam.Mi-ar place sa iesim si noi mai devreme, insa ne sculam tirziu dimineata (9 jumate, chiar 10) asa ca nu sintem tocmai un exemplu la capitolul asta.

Eloise multa bafta la control, sa ne zici si noua ce ai facut.

Anangel imi pare rau ca treci prin asa ceva.Nu poti merge la doctor mai repede sa te linistesti?

Eu trebuie sa ma pregatesc de iesit, asa ca va pup si intru dupa-masa iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Floricika, stiu ca exista ceva dezbateri si pe forumurile straine referitoare la eventuale efecte nedorite in urma echo. Insa studii clare in acest sens nu stiu sa existe, ci doar speculatii (pe care medicii din RO nu le sustin deloc). Oricum, mie medicul mi-a recomandat prima echo morfologica la 14 saptamani; atunci se vor face toate masuratorile intr-o maniera grosiera. Cea de la 18-20 de saptamani este pentru chestii de finete, care nu se vad asa devreme.

Subscriu si eu: la CMU este ok pentru echo(dr. Iosup sau dr.Dinu Adela). Numai ca ei au doar 3D(sediul Clucerului).

Lexi, tinem pumnii sa fie totul ok. Oricum, faptul ca bebe este bine este in sine o veste buna.

Eloise, bafta la echo

Martha, felicitari pentru baietel. Si la mine s-ar putea sa fie tot baietel, dar medicul nu a putut fi 100% sigur (sper sa confirm luni, dupa echo morfologica)

Fetelor, cred ca sunt singura "disperata" dintre voi care inca nu a anuntat la toata lumea marea veste. Oricum, dupa spaima pe care am tras-o luni noapte din cauza crampelor pe care le-am avut, am decis sa mai astept pana luni, dupa morfologica. Nu am depasit cu totul spaima ca ar putea sa se intample ceva rau, dar cred ca, incurajandu-ne una pe alta, vom reusi acest lucru.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Adriana nu esti singura care nu a anuntat inca marea veste...noi am zis doar la cativa prieteni...sincer eu nu am curaj sa zic la toata lumea...mie frica sa nu se intample ceva si apoi sa fiu nevoita sa zic la toti....Asa am patit la prima sarcina si a fost urat...chiar acum cateva luni m-am intalnit cu un prieten care ma intreaba ce am nascut...deci iti dai seama ce durere se provocase in inima mea.
Eu am zis ca daca totul va fi bine si la urmatoarea eco...peste 3 saptamni o sa imi iau inima in dinti si vom spune sa ne putem bucura si noi...
Ale ma bucur tare mult ca puiutu tau este mai bine
Martha felicitari pt baietel... ,a bucur tare mult ca totul e bine.
Fetelor sper sa ajungem cu toate sanatoase si sa nastem puiutii nostri cu bine..sa ne putem bucura de acele momente minunate. Azi sunt putin cam agitata..speriata dar nu stiu de ce...e ca si cum astept sa se intample ceva...nu stiu ce e cu mine
Va pup pe toate si ne auzim mai dupa-amiaza cand sper sa ma simt mai bine.

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

mexxa, draga nu mai gandi asa ca nu-ti face bine. Stiu ca iti e greu, si eu am stari depresive dar nu te gandi la lucruri rele, fii optimista.

Felicitari pentru baietoi mai fetelor eu vreau fetita.....cu doi baieti in casa o sa-mi iau campii. Eu am o vecina la tara care si-a dorit mult o fata....a tot incercat pana a ajuns la 5 baieti....apoi s-a resemnat saraca.... :) Oricum o sa-l iubesc mult mult.....

Ralu, Eloise bafta la doctor, va tin pumnii!

Mi-e nu mi-e bine deloc....ma doare spatele si burta si am o stare de lesin si ameteala.....si pe deasupre muuulta treaba la servici :(

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput