Mamici de sept-oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
Chuny spune:
Anna, în Franta acest test de face intre saptamâna 14 si 16. Mie mi-au dat niste date precise si daca nu le respect, nu îmi mai face nici un laborator analiza. In trimestrul I nici nu era vorba de asa ceva.
Vauva spune:
Anne la fel se face si aici saptamana 14-16.
Ale sa-ti traiasca puiutu! Ce rasa este pisicuta ta?
Andra cum mai e catelu?Imi pare rau pentru el si sa speram ca se face bine curand.
Fetele care ati pus poze cu burticute , super burtici!
Vin si eu din urma numa sa-mi fac un pic de timp. Si eu am trecut de la cupa B-70, la C-75 si sotul meu este in culmea extazului cand ii vede
.
Lexi sigur va fii bine! Ce ciudate sunt sangerarile astea fara explicatii care apar cand ti lumea mai draga![]()
Pentru fetele care li s pare ca nu-l mai simt pe bebe va dau eu o reteta sigura: Mergeti cu masina pe strazi cu piatra cubica. Pe aici sunt cateva in centru si ieri am avut drum pe acolo. Sa va tineti ce razvratit a fost saracutu, imi tragea niste picioruse...Dar eu am simtit in general in masina ca se misca mai mult...
Pupici
http://community.webshots.com/user/Vauva101
martha78 spune:
Angel lexi, sper sa scapi cat mai repede de aceste neplaceri
In sfarsit am scapat cu bine de emotiile ecografiei..totul e in regula si mai ales e sigur cu putza ![]()
in curand voi pune si eu pozele
Alé spune:
Neata, fetele.
Io sint cheauna de nesomn, ca am hranit puiu de mita. Noi am pus ceasu din trei in trei ore, dar il apuca chiraiala mai devreme de trei ore.
Ideea e ca a trecut cu bine peste noapte, iar supriza mare a fost ca de dimineata l-am auzit sugind. Acu nu stiu daca trage de tzatzele cu lapte, adica nu stiu daca se si hraneste, dar pare fericit. Cum pleaca ma-sa din cutie, baga ticnalu. Acu de cind maninca, a prins puteri si urla tare de tot. Il iau in palme, sa nu se simte singur si parasit, ca n-o lasa pe ma-sa se se duca nici la buda.
Cu alte cuvinte, ma distrez...
martha, felicitari pt vestile bune de la eco si pentru putza!
vauva, bela e birmaneza, si pufymic, n-am idee ce e pisoiul, nu ca nu m-as fi uitat, dar nu mi-am dat seama. Cred ca e totusi pisicuta. E mai mica decit ceilalti doi care au murit, are capul mai mic... Apropo, ati vazut pozele? E dragalas foc, mai ales cind maninca...
Eu sint asa si asa, ma cam doare burtica, dar sper sa pot sa fac astazi cite ceva din ce mi-am propus sa fac ieri si n-am reusit.
Va pup
.
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
15+ | Alé
floricika spune:
Buna burtici!
Martha, felicitari pt putza!
Vad ca baietii conduc detasat!
Ale, sa -ti traiasca pisoiu si pisica, am vazut pozele, e tare dragalas si micut!
Fetelor, mi-am adus aminte: luni cand am fost la eco (la Medlife) m-a luat la rost doctorita de acolo ca de ce am venit la eco morfologica, ca aia se face doar in sapt 21-22, ca nu e bine sa fie facuta oricand ca dauneaza ultrasunetele alea...Eu habar nu aveam de asta, voi stiati ceva? Prin urmare mi-a facut altfel de eco, care m-a costat 900.000,(dar a facut f multe masuratori, ne-a aratat si stomacum, si inima, si mai multe) si l-am vazut si pe junior in 4D
(da doar putin
, era un scump, ma lovea cu pumnul in uter
) si ce a fost cel mai nasol, nu mergea aparatul sa inregistreze pe cd, asa ca nu am filmulet
. Concluzia mea: nu prea recomand Medlife pt ecografii 3d-4d pt ca uitati ca se poate intampla, si ramaneti fara filmulet. Deci, unde ma pot duce la ecografia morfologica de la 21-22 sapt, unde sa fie 4d si sa imi dea si pe cd inregistrarea filmuletului?? Recomandati-mi si mie ceva, pls.
Aseara am fost si la control la ginecologul meu si la fel mi-a zis ca totul e super ok, dar nu i-a vazut putza
Eu nu i-am zis ca stiu deja ce este, am tacut din gura, adevarul este ca fata de luni, acum junior statea cu fundul si se dusese in partea stanga.
Raluca, bafta la dr, abia astept sa te intorci cu vesti bune!
Pupci pe burtici
Floricika
17+ cu 
Poze
Alé spune:
floricika, de curiozitate, cum o cheama pe doctorita care ti-a facut ecografia? Nu de alta, dar si eu cind am fost acolo, mi-a zis ca surzeste copilul de la prea multe ecografii. A facut tati o gluma zicand ca o sa ne luam ecograf acasa, ca sa fim siguri ca bb e bine, si ea a raspuns foarte prompt si dur, nu glumea de loc.
Ca sa nu mai spun, ca atunci cind mi-am facut programarea, nestiind sigur daca tati o sa fie cu noi sau nu, am intrebat ce trebuie sa fac pt inregistrare. Mi-au zis ca pe Cd nu se poate atunci, dar se poate pe caseta si ca eu nu trebuie sa fac nimic, ca fac ei tot, au ei caseta si nu trebuie sa aduc nimic.
Inutil sa spun ca atunci cind am intrebat la receptie, mi-au spus ca n-au ei casete, ca trebuia sa aduc eu...
Asa ca subscriu la parerea ta cu eco la Medlife. Cu parere de rau, trebuie sa recunosc. Nu ma asteptam...
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
15+ | Alé
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
si astazi e tare frumos afara, noi ne pregatim sa plecam, desi avem programare tocmai la 16. avem o gramada de drumuri de facut.
andra, floricika, va multumesc si sper sa-mi tineti pumnii ca bb sa fie bine!
acum sunt mai convinsa ca oricand ca n-are cum sa se vada sexul. dar macar sa fie el bine, ce-o fi! desi la inceput imi doream fetita, acum mi-e indiferent, ba chiar cochetez cu ideea de a avea un baietzoi! plus ca tati zice ca nu stie cum sa se poarte cu o fetita! zice si el acum, dar cred ca va fi sufletul lui daca va fi fetita, toata lumea stie ca tatii sunt cu fetitele si mamele cu baieteii!
ale, sa-ti traiasca puiul! pisica cred ca-si va veni in fire in scurt timp! e si ea bulversata! doamne cat e de mic! n-am vazut niciodata un pisic asa de mic!
raluca
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
pufymic spune:
Martha 78 felicitari pentru putza lui bb....numai ca eu n-am inteles ce putza e
de baietel sau de fetita?
(floricika vad ca a inteles ca e baietel....eu n-am inteles![]()
Ale ma bucur ca papa de la mama lui pisicutul mic! Ce micut e....am vazut pozele
!
Acum am venit si noi de afara si ii dau sa pape la gandacel apoi il culc, asa ca postati sa am ce citi cand doarme
!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
eloise spune:
Buna fetelor!N-am mai scris de 1000 de ani...nu ca as fi scris vreodata foarte "intensiv", dar nici chiar asa lenesa parca n-am mai fost... Ma si intreb, voi, cele care postati atitea mesaje zilnic, cum de aveti asa mult timp? Va invidiez, sincer...In orice caz, va citesc cu mare sirguinta!
Pufymic uite revin cu rugamintea mea...sper ca e posibil sa o rezolvi: DPN-ul meu si al fetei de deasupra mea e scris gresit, 18.10.2007 in loc de 2006. te rog mult corecteaza, as face-o eu daca ar fi posibil si daca as sti cum...imagineaza-ti, nu suna prea bine pentru o gravida paranoica sa vada chestia asta pe lista... Eu vreau sa fie totul in regula(si pentru mine si pentru toate fetele)si sa nasc cu bine in octombrie 2006!
Data nasterii mele e 7 martie 1976, si pe asta o scriu pentru a 2-a oara, hopefully cu mai mult succes de data asta!
Ale tin pumnii pentru puiutul pisicii tale. Am si eu un motan si intotdeauna am iubit animalele poate un pic prea mult chiar. A! Si sotul tau e un excelent fotograf!
In dupaamiaza asta am si eu programare la doctorita mea. Ca de fiecare data, mari emotii, n-am mai fost de 3 saptamini la echograf. Atita teama, atitea incertitudini...la mine toate nefondate cred, sper! Ma cutremur cind citesc ce se poate intimpla, imi pare atit de rau pentru Amyzuca!
Cam atit deocamdata, sper sa pot scrie mai des! Numai bine si multa sanatate tuturor!
Eloise
12+
anneoprea spune:
Cricor – si eu as face ambele teste (oricum nici unul din ele am inteles ca nu-i rambursat aici), doar ca dr cind a vazut ca tot il vreau si pe cel de trim2 dupa ce tocmai explicase de ce nu e preferat, mi-a zis ca daca-s asa stresata sa trec direct la amniocenteza, macar stiu o treaba! Prin urmare nu vreau sa-l irit insistind asa…Acuma am aflat ca totusi nu e doar o moda locala, se mai aplica si prin alte parti…Uf, ca tare greu ma adaptez cu sistemul asta…sint asa reticenta…
Mersi mult pt raspuns
Liris – Multumesc pentru raspuns. Sa stii ca ma tot gindeam la sistemul olandez…la ce as alege eu daca as trai acolo : o moasa pentru care nasterile-s deja rutina, care s-a specializat in timp lucrind exclusiv cu gravide… sau un ginecolog care are tangente cu nasterea doar in caz de cezariana, in mod uzual avind paciente cu alt gen de probleme…Eu sint nedecisa din fire, bineinteles ca n-am gasit raspuns, dar le tot cintaresc si-mi dau seama ca dpdv al unui roman e destul de complicat de ales…
Sibylle – Mersi pentru raspuns, chiar daca speram in sinea mea sa fie altfel… Da, trebuie respectat cu strictete intervalul pentru care a fost conceput testul, pentru ca altfel nu mai au nici o relevanta indicatorii respectivi. Nu-mi stapinesc curiozitatea: de ce esti arici?
Vauva – Buna ziua ai dat, belea ai capatat! Fetelor voi ati vazut pozele fetei asteia? Ati vazut ce sot are? Eu una m-am indragostit! Sinteti amindoi niste frumosi, sa va dea DD un copil sanatos si istet, ca de frumusel n-am nici un dubiu ca o sa fie!
Si mie mi-a zis dr la prima sarcina ca bb misca atunci cind nu-i convine ceva – dar nu vreau sa fie asa… adica eu ma bucur si el….Plus ca la prima sarcina misca si cind stateam in pat relaxata (si ma gindeam in mintea mea ca-i tare pretentios daca nu-i place nicicum)
Va pup pe toate, sinteti tare dragute