Mamici de sept-oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pufymic, merci frumos.

Pupicei.

13+, maine 14
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxpanait/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Imi pare rau ca sint asa expeditiva, dar mi-a luta o ora jumate sa scriu mesaju anterior - asa e cu pisoi mic . I-am dat sa manince de doua ori si am avut grija si de Bela, care are nu-stiu-ce si plinge intr-una.
Va pupa fata .

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 15+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna seara burticute.

Eu azi am lipsit, motivat ce-i drept.Am avut de facut curatenie-nu stiu cum e la voi dar noi avem gresie in toata casa (in camere avem parchet), nu avem covoare si tot timpul e nevoie sa matur si sa spal.Nu ma pling, o fac cu drag, doar e casuta mea, dar asta e preocuparea mea zilnica si imi ia destul timp.Apoi plimbarea cu Alex dupa care a venit o doctorita veterinar sa-i fac o injectie ciinelui meu.V-am zis eu ca e bolnav (nu mai poate merge) si asta e singura solutie.Ma intristeaza tare mult sa-l vad suferind, mai ales ca e asa de o saptamina, pastilele nu l-au ajutat deloc.

Pe alta parte, ma bucur ca ati fost harnicute la scris, de abia asteptam sa-l culc pe Alex si sa vin sa va citesc asa pe indelete.Cu raspunsul e cam greu, ca daca incep sa raspund de unde am ramas eu cu scrisul, termin capitolul asta singura.

Oricum, incerc sa nu uit pe nimeni.

Ale felicitari pentru pisoi, pacat ca n-au supravietuit toti. Sa speram ca mama pisica o sa revina la sentimente materne mai bune si o sa-si ingrijeasca puiul.Nu-ti pierde speranta, sint sigura ca va supravietui daca il hranesti tu cu pipeta.Apropo, si eu tot pe aia de la testul de sarcina am folosit-o, credeam ca sint singura.Nu mai ma intind acum, dar am hranit si eu un pui de catel de 3 zile cu seringa cu lapte si am reusit sa-l tin in viata.

Ralu multa bafta miine la control, sa vii cu vesti buna si mai ales cu vestea cea mare sau .

Putzuruca super burtica dar si decolteul.Chiar ca sotul tau e norocos.M-am uitat si pe pozele de la nunta, esti tare frumusica si dupa fata pari un om foarte bun, cald.Si sotul tau e dragut, faceti o pereche reusita.

Nicolstoy ti-am admirat cavalerul si burtica.Super faza cu Vladut, de abia astept sa inceapa si flacaul meu sa vorbeasca, tare o sa mai ma distrez atunci.Felicitari pentru , iar daca vreti si o fetita, cine va opreste de la bebe3?

Katia pui eu nu-ti raspund nimic in legatura cu Rh-ul ca-s tufa rau la chestii medicale.Vad ca fetele sint informate si ti-au raspuns insa sa nu crezi ca la mine e rea-vointa si vreau sa tin ce stiu pentru mine.

Mexxa imi pare rau, dar nu am idee.Oricum sigur te-ai lamurit deja.

Try nici eu nu sint adepta medicamentelor, decit daca e neaparata nevoie.Vad ca tu nu stai in Ro insa aici toate mamicile sint disperate sa le dea la copii tot felul de vitamine si medicamente.Al meu raceste rar, si daca nu e ceva foarte grav, nu-i dau nimic, sa lupte organismul lui cu raceala.Pe motivul asta de multe ori ramin pe dinafara in parc la discutiile dintre mamici, ca toate sint la curent cu "n" medicamente, numai eu nu.

Alinache lasa gindurile astea negre. Pina la Pasti mai sint 3 saptamini, ai tot timpul sa-ti treaca greturile pina atunci.Si eu astept cu nerabdare masa de Pasti si mincarea facuta de mama si sper sa scap de greturi pina atunci.

Tanima fii mai vesela, bucura-te de minunea care ti-a dat-o Dumnezeu si ai sa vezi ca o sa se limpezeasca apele si o sa treaca si certurile cu sotul, si grijile.

Anangel iti tin pumnii sa se termine singerarea.Cel mai important e ca bebe e bine, asa ca tu odihneste-te si stai linistita (cit poti, ca te inteleg ca de abia astepti ziua consultatiei).

Florica felicitari pentru baietel.

Amyzuca sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste ce ai patit.Fii sigura ca o sa vina bebe, cu toate ca acum iti e greu.Sigur cu sprijinul celor dragi suferinta va fi mai mica.

Iar m-am intins, dar ma bucur ca v-am raspuns tuturor (daca am uitat pe cineva, nu e cu intentie). Ma bucur ca fac parte din gasca voastra, aici e o atmosfera tare calda si placuta. Cu toate ca nu ne cunoastem personal eu va simt pe toate aproape si sper sa fim tot timpul unite si alaturi una de alta.

Mai fetelor, al meu ciine tot rau e, as chema salvarea acasa. Efectiv nu mai pot sa-l vad cum se chinuie.

Nu va mai bat la cap, dar acum de cind a plecat sotul, am un chef de vorba si mai mare.Miine promit sa fiu mai activa.

Noapte buna si sa ne citim miine cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noapte buna si de la noi!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, mare realizare! i-am facut masaj pisicii si am reusit sa-i dau laptele la 2 tzatze, numa' ca e tot zbuciumata si nu vrea sa-l alapteze.
Partea buna e ca de cind l-am hranit pe pisi mic, a prins glas, si cum pleaca ma-sa de linga el baga ticnalu si Bela face cale-ntoarsa. Cind o sa oboseasca de atitea drumuri, o sa stea numai cu el.
Va tin la curent cu aventurile cu pisica.
andra, imi pare tare rau pentru catelul tau. Stiu cum e sa-ti sufere animalutul si sa nu poti sa faci nimic sa-i fie mai bine... Eu iti doresc sa se faca bine.

Pun acum poze in albumul de pe yahoo cu puiu mic.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 15+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Fetelor din strainatate am si eu o intrebare: Mai sint si alte tari in afara de Belgia care sa recomande triplul test de trim1 si nu pe cel de trim2?
Eu l-am facut pe cel de 12sapt (risc 1/3000 pt sd) si nu stiu daca sa mai insist sa-l fac si pe cel de 16sapt care am inteles ca se facea in Belgia mai demult…

Ca detaliu – triplul test de 12sapt cuprinde aici (eco transnucala, virsta mamei, analiza de singe: PAPP-A, hCG )
Iar cel de 16 sapt la care ma refer e cel care se face si in Ro (AFP, estriol, hCG )

Aici sistemul medical vad ca e altfel decit cel cu care ma obisnuisem in tara, la prima sarcina…Ei zic ca testul de 12 sapt e mult mai precis (cu 30%, pt ca prinde hCG la valori inca inalte), ca nu da atit de multe rezultate fals pozitive, dar ca e mult mai scump decit celalalt de trim2…Doar ca da informatii doar despre SD, nu si despre spina bifida – despre care medicii zic ca se vede oricum la ecograf!?
L-am intrebat si pe ecografst – si el mi-a dat aceeasi explicatie…deja nu stiu daca sa mai insist si sa o tin pe a mea ca vreau sa-l fac si pe cel de trim2, sau sa o las asa cum se face in Be…

Acuma nu stiu – doar belgienii-s mai cu motz, sau mai sint si altii care au teoria asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Andra...nu ne opreste nimeni , dar cred ca doi baieti in casa, trei daca-l pun si pe tati, imi vor ajunge asa ca pas.

Noapte buna si vise frumoase!

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Anne, da si aici tot in I trimestru se face. Eu am facut la 13 saptamani. 1/3000 e un risc foarte mic. Aici se considera risc mare la 1/200, adica incepand cu valoarea asta recomanda amniocenteza. Eu stiu aceeasi teorie, ca-i mai exact, ca-i bine ca dau rezultatele mai devreme (aici le ia cam 4 saptamani sa-ti dea rezulatul), dar eu stiam ca e si pentru spina bifida, nu numai pentru SD.

Eu, gravida paranoica, cred ca as face si testul din saptamana 16 daca as putea. Aici cu sistemul lor de stat nu ai aceasta optiune.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si eu tot la 12 saptamini l-am facut.
nici nu am stiut ca se poate face si-n trimestrul 2.
stiu ca si-n Australia este la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burticilor!

V-ati trezit?

Lexi cum te simti?Cum esti?

Ale ce-ti face pisica?I-a dat sa pape la pisicutul mic?(sau e pisicuta bebele?)

Ma duc sa-mi alimentez gombotzu si revin!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput