Mamici de sept-oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia de-abia astept sa se mai populeze albumele cu burtici si bebici!

Putzuruca si noi suntem in zona!Deci nu sunteti singure!

Restul fetelor pe unde umblati???
Cine mai trebuia sa mearga la medic?(ca sunt taaaaaaaaare uituca)

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, am adaugat pozici cu burtica mea in album:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxpanait/my_photos

13+, maine 14

Mergi la inceput

Raluca am pus pozele in album!

Putzuruca trimite de vrei poze cu burtica si cu bb la adresa de email de pe prima pagina(sa specifici si varsta sarcinii) sa le punem in albumul comun!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna seara, burticilor!

multumesc pt incurajarile pt maine! sper si eu din tot sufletul sa fie bine, mai ales ca m-a cam lasat optimismul, cu vestile de azi: lexi cu problemuta ei (slava domnului ca e bine!), amyzuca...

ale, ce va face fata? fata miaunita, desigur! abia a nascut si cateaua lui marius de la parintii lui, si sunt asa de duuuuulci!

azi parca, parca a fost mai binisor cu durerile...

multa bafta tuturor si sper sa fie bine pt toate...

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Putzuruca, sa nu te superi pe mine dar sincer iti spun......ti-am admirat burtica dar nu numai....cred ca o sa ai un bb tare fericit ca de sot nu mai zic :) (ma refer la ceea ce ascunzi dupa bustiera :)Felicitari ce mai! :) Eu ma credeam cu sani mari (mai ales de cand a aparut bb - imi ziceam milka in devenire) dar acum ma simt uscatica.

Pufy, si eu astept sa ma delectez cu burtici...astept sa vad ce mai scoate nou Ale...ca tare frumusica e in poze. Le-am vazut si pe ale tale...mishto de tot aia din albumul comun...o sa incerc si eu ceva mai artistic :)

Eu m-am plictisit....tati e la fotbal cu baietii ca a facut si el burtica iarna asta si eu stau singurica acasa...de fapt nu sunt singurica sunt cu bb...cand o sa ma obisnuiesc :)?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele
Intai va zic de pisica si dupa aia citesc si ce ati scris voi, ca azi am stat numai de fundu mitei.
Deci: avem in continuare un singur pisoi, mic si prapadit... N-a mincat nimic toata ziua, ca Bela n-are lapte inca si acum spre seara i-am dat noi cu pipeta. Apropo, i-am dat cu o pipeta de la testele mele de sarcina.
Maninca mititelul, dar sa vedem cum va trece de noaptea asta. Pisica asta a mea e cam smucita, pleaca de linga el si vine linga mine. Prin urmare, acolo unde sint eu, acolo e si cutia cu ei doi. Ca altfel il lasa singur. La prinz am dormit cu ea in camera si cu mina in cutie. Si culmea culmilor este ca ea n-a fost niciodata atit de lipicioasa si de atasata de mine. Cind am dormit, a venit cu el in pat, sa-l bage intre perne, acolo unde doarme ea de obicei .
La primul rind de pui, acum vreo 4 ani, a facut 4 pui, au trait toti, i-a fatat singura, noaptea, si n-am avut grija lor. Acum a imbatrinit si s-a prostit biata pisica.
Mi-e mila si de ea si de bietul pisoi care arata ca un soricel alb. E dragut totusi... Tati de pisica e topit si o cearta si o trimite la pui... Sintem un familion foarte frumos.
Sper sa va dau vesti bune maine dimineata.
Gata, acum m-apuc de citit.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 15+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Katia,, merci frumos de compliment. Sa stii ca m-am pricopsit cu sanii astia de cand am ramas insarcinata. Nu mai pot purta nici un sutien. Numai bustierele ma mai salveaza.

Ale, sper sa supravietuiasca puiul mic.

13+, maine 14
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxpanait/my_photos

Mergi la inceput

Ale tinem pumnii la puiul mic sa traiasca!Iar matzei sa-i vina mintea la cap si sa aiba grija de el!

Putzuruca esti norocoasa....si eu am avut sani mari la sarcina cu Alesio, dar acum vad ca inca nu dau semne de crestere....oricum eu ma rog doar sa am lapte si la bb mic macar cat am avut la Alesio(1 an si 2 luni)....ca o sa creasca ei cand se umplu cu lapte....
Dar m-am resemnat ca am sanii mici........cu toate ca as vrea si eu sa fie altfel!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Putzuruca uita-te in album!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

amyzuca, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intimplat. e foarte trist sa ti se dea o astfel de veste cind credeai ca totul e bine. Imi pare tare rau si nu stiu ce sa-ti spun .
lexi, welcome to the club! Nu misca din pat si incearca sa nu stresezi foarte, foarte tare. Si tine-ne la curent cu stare ta. Fetele sunt foarte grijulii si te vei simti mai bine cind o sa vezi asta.
katia, cred ca te-ai lamurit cu grupele de singe si anticorpii.
floricika si gripo, felicitari pt putza!!! si flori, pentru frumusetea de burtica!
ignatica, ma bucur ca bb si-a revenit in simtiri si nu-ti mai da emotii.
nicol, si tu ai o burtica frumoasa si rotunjoara. Sa-ti traiasca!
try, s-ar putea sa te inseli cu utrogestanul. Stii ca si eu am avut o revenire a greturilor in sapt 10-12, dupa care am inceput sa iau progesteron. Iau 4 pe zi si iata ca nu mai sint gretoasa decit rareori si atunci pt motive clare: mers cu masina, mirosuri neplacute, etc. Concluzia mea este ca greturile n-au legatura cu progesteronul.
Cam asta ar fi, sper sa nu fi sarit nici un eveniment important.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 15+ | Alé

Mergi la inceput