Mamici de sept-oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Nicol sa trimiti poza cu burtica si o poza cu bb din burtica(dc ai ) pe adresa de email de pe prima pagina, dc vrei sa apara in albumul comun!
Mexxa nu stiu despre ce e vorba!Poate stiu celelalte fete!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mexxa spune:
putzuruca nu cred ca are cum sa fie vorba de lichid amniotic...pt ca tipa nu este insarcina..acum spera sa fi ramas dupa ce a facut pergnylu...pupici
poze
My baby
putzuruca spune:
Mexxa, scuze, doar mi-am dat cu parerea. Acum am inteles ca nu-i insarcinata. Da o cautare pe Google si poate gasesti ceva. Pupici.
13+
mexxa spune:
Nu trebuie sa iti ceri scuze...

Apropo..Martha78....nici un semn de viata...asteptam sa ne zici ce ai facut la eco...eu is cu sufletelul la gura
poze
My baby
putzuruca spune:
Fetelor...super subiect!!!!!!!!!!!!!!
La Femina Intim, sa cititi "Gravida cu trompele legate". Eu as lua chestia asta ca pe un dar de la Dumnezeu. Voi ce ati face in cazul asta?
13+
mexxa spune:
Am citit si eu subiectul si sincer mi se pare o adevarata minune...
La intrebarea ta putzuruca asa cum a zis o tipa "Dumnezeu iti da atat cat poti duce" cred ca nu a-si fi in stare sa fac avort...cu exeptia daca sarcina ar avea probleme..etc
Pupici
poze
My baby
putzuruca spune:
Mexxa, se pare ca in seara asta suntem numai noi doua pe aici.
Unde sunteti fetelor????
13+
gripo spune:
ALE, ce face pisicuta ta?
PUFYMIC, merci ca ma vad in lista.
In privinta bauturilor, eu sunt de acord cu fetele care sunt contra, asa in general, oricum inainte de a ramane insarcinata nu eram in stare sa termin un pahar de sprit, Mai fetelor, dar de cand sunt insarcinata, am niste pofte tampiteeeeeeeeeeeeeee! As manca intr-una ceapa, as bea bere si vinoase, de nu m-as mai opri. De aceea am apelat la berea fara alcool, ca altfel........
NICO, ti-am vazut si eu pozele cu pustul, sa-ti traiasca! e un dulce scump!
BBRALUCUTZA bafta la echo si la control, dar oricum sunt sigura ca e totul bine.
ENA, eu temerile astea legate de sarcina oprita in evolutie mi le-am tinut in frau doar cu cate o echografie saptamanala, doar asa am putut sa trec peste saptamanile de groaza din primul trimestru. Si NU, Nu sunt mereu semne cand sarcina se opreste in evolutie. stiu sigur pentru ca si eu am avut o de-asta si n-am sangerat si nici dureri n-am avut. Dar imi trecusera semnele sarcinii, de genul celor marunte, cum ar fi venele mai pronuntate sau sanii mai durerosi mai mari si mai colorati, Insa nu-mi trecusera de tot greturile
LEXI, eu zic sa nu te sperii, din cate vad eu, lista noastra e plina de sarcini normale dar pline de sangerari si dureri. Cred ca medicina e destul de limitata, si cum sa nu fie, cand de fapt incearca sa descifreze tainele unei minuni? si anume minunea vietii? Daca Dumnezeu vrea, atunci tot universul vrea.
Va pup,
16+
katia spune:
Aneoprea, Biancaiulia, Try, multumesc pentru raspuns. Eu nu sunt deloc panicata sau speriata. Stiu ca dozarea de anticorpi inseamna o recoltare de sange si ca nu are ce rau sa-mi faca. Oricum ma duceam. Despre RH si grupe sangvine am citit destul de mult din curiozitate - mama mea are RH negativ. Pe mine (primul copil) m-a nascut cu un icter de isi zicea in gand ca m-au dat doctorii cu iod si se intreba de ce (era tanara -23 ani - si la vremea aceea nici nu prea avea de unde sa se informeze), iar dupa aceea a pierdut doua sarcini si a reusit sa-l duca cu mari probleme pe fratele meu abia dupa 7 ani - si el cu rh pozitiv ca si mine. Dupa care la 1 an jumate a urmat sora-mea (apropo suntem nascute in aceeasi zi cu o diferenta de 9 ani :))singura cu rh negativ. Partea cea mai importanta este ca nu i s-a facut nici o dozare de anticorpi si nici o masura in acest sens. Hai ca v-am insirat toata istoria.
Problema e ca, din cate am citit nu am gasit nimic despre incompatibilitate de grupa. Acum dupa explicatiile Biancai imi dau seama ca are dreptate pentru ca grupele sangv sunt in functie de tipul de antigene de pe hematii, rh reprezinta tot prezenta sau absenta unei antigene.....intr-un cuvant se cam leaga :)....omul cat treieste invata :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Chiar asa Ale, ce-ti face pisica?
Pufy, saru'mana pentru poze....mai ce burticute frumusele avem :)
Ionica, asteptam vesti de la tine! si de la dr despre bb al tau
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite