Mamici de sept-oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Sybil, eu l-am citit mesajul tau, dar nu stiu ce sa iti raspund, ca engleza nu stiu ca sa citesc mai multe despre aparat. Iar eu, care merg saptamanal la eco nu cred ca as mai da banii si pe asa ceva, ca oricum cheltui o caruta cu drumurile si consultatiile.
Poate iti raspunde altcineva mai in masura. Nu fii suparata ca nu iti spune nimeni nimic. O sa vina si raspunsurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Tanima, nu-s suparata. Doar ca ma gāndeam ca o fi poate neinteresant ceea ce zic ...

Nata, ca sa fi fost afectat bebelusul de infectie ( poate era vorba de gastro .. .) ar fi trebuit sa dureze multe zile si sa fi fost puternic dezhidradata. Am avut si eu prin saptamāna a treia, dar totul e fost ok. Galushka mea avea 6, 1 cm la 12 saptamāni si o zi. Dar am īnteles ca nu toti bebeii se dezvolta la fel si asta nu īnseamna ca e vreo problema . Curaj !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare la burtici!

katia, La multi ani fericiti, multa sanatate, norc, tot ce iti doresti sa t-i se indeplineasca si mai ales un bebe sanatos si mancacios!
Gripo, bb_ralukutza, acai24, felicitari pt vestile bune de la echo!
Fusca, Marair, bun venit printre noi, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Alé, imi pare rau pt piul mic!
Susa, felicitari pt laptic! am vazut si pozele! foarte frumoase!
Sibylle, fetele ti-au citit mesajul dar probabil nu stiu ce sa-ti raspunda! niic eu nu stiu ca nu am si nici nu am vazut la nimeni ca sa pot sa-mi dau o pareredespre el!
Eloise, felicitari pt bebe si incearca sa te linistesti! si mie dupa echo de saptamana trecuta la 12 saptamani, doctorul m-a programat peste 2 luni, adica la 20 de saptamani! nici eu nu stiu ce sa fac, daca chiar sa stau pana atunci sau sa mai fac una intermediara! normal as face, dar aici (belgia) iti trebuie trimitere de la doctor! deci nu stiu daca o sa gasesc un alt doctor care sa-mi dea trimitere! asta e! sper ca bebe sa fie bine!

toate fetele si numai vesti bune sa avem,

Beatrix
13+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Katia, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
MULTI ANI TRAIASCA!!
La MULTI ANI!

Alina, 12fix

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sibylle

Bun, sa īnteleg ca nu mi-a citit chiar nimeni mesajul de la pagina 8 ?

Era vorba de un aparat cu care poti asculta bebele din burtica, cānd se misca, sughite sau chiar si bataile inimii :

www.maison-facile.com/boutique/bt_02.asp?num=1847&b=86#" target="_blank">Doppler Angelsounds

Eu am citit, dar nu stiu ce sa iti spun. Sunt la a 3-a sarcina si sunt mai agitata decat la prima. Mi s-ar parea interesant un astfel de aparat dar avand in vedere pretul piperat, eu una nu mi l-as putea permite.
Eu zic ca merita sa te rasfeti, daca iti permiti

Sa ne spui ce ai hotarat

Pupici la gravidoase

Alina, 12fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

LA MULTI ANI KATIA, fericiti si impliniti , alaturi de cei dragi.

Bun venit printre noi -ute mai mari sau mai mici si sa ne vedem cu bebici .Cred ca cu rima s-a luat de la Pufymic

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marair

Salutare, gravidutelor!Am intrat si eu pe la voi, desi "eu" sunt mai mica, am doar 3 saptamani.Intrebarea mea este: e vreuna din voi pacienta drului Tutunaru?Ma intereseaza sa stiu cum se pune problema la prima intalnire, ce intrebari sa-i pun.Mi-am facut eu schema de atac, dar astept sugestii, va rog!Pupici si bafta multa tuturor burticilor!

Citeste in forumul "Nasterea pe glob". acolo este un subiect cu pacientele dr.Tutunaru.

Sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna dimineata!

vad ca ati scris o gramada si ma bucur, ca acush vine we si o sa fie iar pustiu!

in primul rand va multumesc tuturor pt felicitarile pt bb!

katia, LA MULTI ANI!

eloise, felicitari pt bb ca e bine. si eu tot ieri am fost!
in legatura cu spalaturile, iti spun ca acelasi lucru mi-a fost recomandat si mie: spalaturi vaginale cu irigatorul si cu septovag! nu le-am facut, pt ca toata lumea mi-a zis un NU hotarat pt spalaturi in timpul sarcinii! tin sa precizez ca si dr meu e un dr f f f recunoscut si apreciat din bucuresti, ceea ce m-a mirat si pe mine! si eu am avut acelasi soc, si aceeasi incertitudine dupa ce am fost la el!
ideea e urmatoarea: eu te sfatuiesc in acest rastimp de 3 luni, sa-ti mai faci tu o progr si la alt dr,si in felul asta vei mai vedea si ce e cu bb, si cum mai e cu alt dr! eu exact asta am facut, am fost la el pe 22 martie, mi-a zis sa ma mai duc dupa 1 mai, deci m-am mai dus ieri la o alta dr! dupa 1 mai ma mai duc o data la el, si apoi ma hotarasc! iti urez succes si cat mai putine griji! stai linistita, nu cred ca s-a nascut o a doua pers mai prapastioasa ca mine!

ale, imi pare rau de pisic, din pacate si eu stiu cum e sa-ti moara un animal, si nu stiu cum as putea sa te consolez! doar ca va trece...

cecilia, ce bine de tine! intr-adevar e si bb bine, dar si tu esti o pers foarte optimista vad...daca as fi si eu asa...la mine poate sa-mi zica de azi ca e bine, si maine sa-mi vina toate gandurile negre de pe pamant...

fusca, bine ai venit! iti dores o sarcina usoara, si un bb sanatos! si eu sunt pacienta dr suciu, si la fel si floricika!

susa, am vazut pozele de la nunta! ai avut o rochita superba! si iti venea si f bine, ce-i drept! daca ai o marime asa mare la sutien chiar te sfatuiesc sa-ti iei cat mai multe de acolo, ca aici e groaznic! cel putin de calitate, nu gasesti nimic marimi mai mari! eu am 85-90C, si cu greu imi gasesc cate ceva! cand vad toate sutienele alea minuscule innebunesc! chiar si vedetele astea de pe la noi cu sanii mari naturali sau nu, se plang. bine ca se fac implanturi in prostie, ca sutiene...
cat despre lactatie, sa stii ca si eu am avut senzatia de vreo doua ori ca sunt un pic uda pe bluza, mai ales ca eu in casa nu port sutien! am crezut ca mi s-a parut, de-aia nici n-am abordat subiectul...

ce se intampla cu fetele care n-au mai scris, ca suntem cateva care scriem mereu! imi vine in minte sephora acum. de inni ce sa mai zic? mai dati-ne si noua un semn de viata, chiar daca n-aveti timp de povesti...

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Sibylle, fetele n-au cum sa-ti raspunda pentru simplul motiv ca in Romania nu se comercializeaza aparate doppler portabile (cum e cel pe care vrei sa ti-l iei tu). Mi se pare ca singura care a avut o atare intentie este Susa, dar ea lucreaza pe un vas de croaziera.
De ce nu exista in Ro? Raspunsul e simplu: pretul e enorm pentru noi.
Altfel aparatul nu are contrandicatii si e super sa auzi bataile inimioarei ori de cate ori vrei.
Din cate am observat, in SUA exista posibilitatea inchirierii unui doppler, numai pentru perioada sarcinii (ceea ce inseamna ca nici acolo lumea nu da asa de usor banii din buzunar).

Oricum, decizia ta e una personala si depinde numai si numai de partea financiara a problemei, din moment ce nu exista contraindicatii (aparatul functioneaza ca ecograful, cu ultrasunete). Asa ca sa-ti aduca iepurasul tot ce-ti doresti!

Sa aveti o zi cat mai buna

Bedrosmart 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici
Ce mult ati scris, nu am timp sa va citesc!
Katia, La multi ani, multa sanatate iti doresc, un bebic sanatos si frumos si tot ce iti doresti tu!
Raluca, ma bucur ca ti-ai vazut bebicul si ca te-ai linistit!
Eu am inceput sa pot manca carne, bine decat de pui, dar tot e bine
De saptamana viitoare ma duc la aerobic, vad ca nu s-a anunta nimeni pana acum....
Fetelor, Fusca este prietena mea, de fapt mai mult decat atat, eu ii voi boteza copilul care se pare ca este fetizta (Pufy trece tu pe listuta te rog) asa ca ii urez si eu inca o data bine ai venit la noi si sarcina usoara!
Pufy, mi-am adus aminte , modifica te rog la mine in listuta, noul DPN este 13 Septembrie, asa mi-a zis si la medlife si suciu. Merci
Anangel, cum te mai simti?
Pupici pe burtici!

Floricika 17+ cu
Poze

Mergi la inceput