Buna buritici !
Pufy sunt nascuta pe 29.06.1981, poate ma adaugi pe listuta. As vrea si eu sa va trimit poze cu Sofia, insa cum acasa nu am net, mi-e imposibil. Iar la serviciu nu vreau sa abuzez. Am aflat ca mai am doua colege care sunt insarcinate si amandoua au baietei. Deci voi sparge gheata cu fetita.
Am fost la medicul de familie, iar de la inceputul sarcinii pana acum m-am ingrasat doua Kg, iar tensiunea este 13 cu 7. Sper sa nu ma ingras prea mult, am dreptul sa visez nu ? Aseara am constata cu stupoare ca nu ma mai cuprind camasile. Tocmai acum cand am achizitionat un costumas cu vestuta si pantalon. Asta e, data viitoare! 

Katia LA MULTI ANI !
tuturor ! Sarcini usoare si bebei sanatosisi frumosi !
Mi-am adus aminte, Acai24, la ce doctorita a fost si ce fel de ecografie ai facut? Este super ca iti dau inregistrarea pe cd ca am mai gasit eu cabinete unde se fac eco 3d/4d dar iti dau pe caseta si eu chiar nu am ce face pe caseta ca nu am video.
Floricika
17+ cu 
Poze
Sibylle si eu am vazut postarea ta despre Doppler dar am uitat sa-ti raspund
! Si eu mi l-as lua dc mi l-as permite
asa ca de ce nu?
Nata_b imi pare rau ca ati fost bolnaviori
!
si multe sanatate!Vezi ca exista pe prima pagina link-uri utile unde gasesti si cat masoara si cantareste bb la X sapt.....
Mephala_30 asteptam pozele promise!![]()
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Fetelor nu mai scrieti aici deoarece avem www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72933" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!!!!!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump