Mamici de sept-oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Susa frumoasa burtica!Trimite-o si la adresa comuna de email s-o punem in album!

Nicol !

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Katia LA MULTI ANI!

ena

Mergi la inceput

Rabdare Eliose....rabdare!
Acusi scapi de moderare!
(uite ca-ti facui si poezie sa-ti treaca supararea)!
Nu ne trimiti poze cu burtica sa o vedem si noi?
Vezi ca pe prima pagina sunt f multe link-uri utile....in caz ca nu stiai!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI KATIA!!!Sarcina usoara in continuare, si un bb sanatos si scumpic sa aveti!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nata_b spune:

Salut fetelor, nu am fost demult pe aici.
Ma bucur f.mult pentru mamicile care isi simt deja puii si abia astept si eu sa fiu printre voi.
La mine a fost un weekend nu prea placut fiindca si eu si baiatul meu am avut o intoxicatie f. serioasa, cu 37.5 si diaree groaznica.
Am facut azi ECO, ca sa vad ca bebe nu a avut de suferit. Mi s-a spus ca are 5.5 cm, 12-13 saptamini. Dar din cite am citit eu pe NET, el ar trebui sa aiba deja mai mult de 7 cm (azi implinesc 13 saptamini).
Cit a avut bebe al vostru la 13 saptamini ? ca altfel nu ma linistesc...
13 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, gravidutelor!Am intrat si eu pe la voi, desi "eu" sunt mai mica, am doar 3 saptamani.Intrebarea mea este: e vreuna din voi pacienta drului Tutunaru?Ma intereseaza sa stiu cum se pune problema la prima intalnire, ce intrebari sa-i pun.Mi-am facut eu schema de atac, dar astept sugestii, va rog!Pupici si bafta multa tuturor burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Sa le luam pe rand:
La multi ani! Katia. Sa ai un an plin de impliniri.
Eloise, si eu stiu de iaurt ca face minuni. Am experimentat-o pe pielea mea cand nici un tratament nu mai dadea rezultate, dupa luni intregi de inghitit pastile si alte leacuri: un pic de vata muiata in iaurt si introdusa usor in vagin, dar nu adanc, ca iaurtul se duce el unde trebuie. Dupa o ora doua o scoti si iaurtul mai ramane acolo si se scurge el cu tot cu ciuperca. Reiei de 2-3 ori pe zi chestia asta daca poti si in cateva zile ai sa vezi ca e mult mai bine. Intre timp poti sa faci si spalaturile cu bicarbonat extern.
Susa, stai linistita cu laptele. Eu la prima sarcina pe care am pierdut-o la 7 sapt jumatate am avut lactatie intr-un san care s-a pastrat pana in momentul de fata. Si a trecut un an de atunci, tinand cont ca ar fi trebuit sa nasc la sf lui Decembrie. deci si eu am laptic intr-un san si curge in general dupa dus. Asta e un semn bun ca inseamna ca nu or sa fie probleme la nastere cu papa pentru bebe. Si eu nu sunt deloc dotata, adica inca nu se confectioneaza sutiene pentru marimea mea, intotdeauna cumpar din cele cu buret si mai adaug ceva pe acolo ca sa stea cat de cat, deci nu marimea conteaza.
Marair, bine ai venit in randul gravidutelor. V-am zis eu acum vreo 2 saptamani la simtomatice ca va trag dupa mine. Ma bucur ca ai reusit. In primul rand nu ai 3 saptamani, ci 5. Se calculeaza de la data ultimei menstruatii. In al doilea rand Tutunaru e plecat pana luni, deci abia luni poti sa iei legatura cu el. Deci pana luni vei avea aproape 6 saptamani deci se va vedea ceva la eco. Daca ai mai avut probleme cu sarcina in trecut (pierderi de sarcina sau chiar infertilitate) e foarte probabil sa iti dea tratament de sustinere cu pregnyl si magneB6. Intre timp nu uita de acidul folic pe care ar fi fost bine daca il luai mai de mult. Eu il iau de un an jumatate. La primul control te va intreba si el cate ceva. Tu trebuie sa ii spui cat mai multe despre tine, despre sarcina, cum te simti ce ai luat ca tratamente pana acum, ce analize ai facut, ce analize sunt indicate sa mai faci, daca ai sau nu dureri, daca vrei poti sa ceri si concediu medical, daca tu consideri ca iti e greu sa pastrezi sarcina in conditiile de la servici. Sa iti faci o listuta si te pui frumos pe canapea si intrebi. Eu asa fac de fiecare data si desi se uita cu mila la mine ca e tot timpul cam grabit ma sculta si imi raspunde cat se poate de competent. Bafta multa la prima vizita.
Fusca bine ia venit printre noi.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Katia, 'La multi ani sanatosi si fericiti!'

Bun venit noilor burticutze si sarcina usoara!

Sper sa-mi fac timp in week, sa-mi pozez burtoaia si sa pun poze.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bun, sa īnteleg ca nu mi-a citit chiar nimeni mesajul de la pagina 8 ?

Era vorba de un aparat cu care poti asculta bebele din burtica, cānd se misca, sughite sau chiar si bataile inimii :

www.maison-facile.com/boutique/bt_02.asp?num=1847&b=86#" target="_blank">Doppler Angelsounds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Acum am vazut de pe listutza : Katia, La Multi Ani !!! Sarcina usoara si un bebe extraordinar !

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput