Mamici de sept-oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
liris spune:
quote:
Eloise si eu am avut si inca am probleme cu candidoza. Mi-a aparut din momentul in care am ramas insarcinata si asta am considerat-o un semn de sarcina pentru ca asa am avut si la sarcinile trecute. Iar de tratament nu am facut nimic pentru ca nu mi s-a permis..in schimb mi s-a spus sa fac spalaturi dar exterioare cu bicarbonat sau cu ceai de galbenele. La mine nu a avut prea mult efect dar sunt atenta sa nu ma spal decat cu apa fara sapunuri nici macar intime. In schimb am un remediu..foloseste iaurt..poate o sa razi dar aceasta candidoza apare datorita schimbarii ph-ului distrugerea mediului iar in iaurt se gasesc anumite bacterii care refac ph-ul in zona. Deocamdata pentru mine e cel mai eficient.Incearca si tu ca rau nu are ce sa iti faca.
cum faci tu tratamentul cu iaurt ca ma intereseaza si pe mine ... am aceiasi problema.
moasa mi-a recomandat sa stau cit mai lejera "in zona" dc se poate chiar fara nimic in intimitate ca locul sa fie permanent perfect uscat.
Nokia spune:
quote:
Originally posted by lirisquote:
Eloise si eu am avut si inca am probleme cu candidoza. Mi-a aparut din momentul in care am ramas insarcinata si asta am considerat-o un semn de sarcina pentru ca asa am avut si la sarcinile trecute. Iar de tratament nu am facut nimic pentru ca nu mi s-a permis..in schimb mi s-a spus sa fac spalaturi dar exterioare cu bicarbonat sau cu ceai de galbenele. La mine nu a avut prea mult efect dar sunt atenta sa nu ma spal decat cu apa fara sapunuri nici macar intime. In schimb am un remediu..foloseste iaurt..poate o sa razi dar aceasta candidoza apare datorita schimbarii ph-ului distrugerea mediului iar in iaurt se gasesc anumite bacterii care refac ph-ul in zona. Deocamdata pentru mine e cel mai eficient.Incearca si tu ca rau nu are ce sa iti faca.
cum faci tu tratamentul cu iaurt ca ma intereseaza si pe mine ... am aceiasi problema.
moasa mi-a recomandat sa stau cit mai lejera "in zona" dc se poate chiar fara nimic in intimitate ca locul sa fie permanent perfect uscat.
liris mie doctorul mi-a recomandat OB imuiat in iaurt si introdus in vagin.
Pupici la toate gravidoasele!

alina, 12 sapt
Un sut in fund, un pas inainte!
Nokia spune:
quote:
Originally posted by fusca
Buna fetelor, sunt si eu o burtica de septembrie. Sunt la dr. Suciu, maternitatea Polizu, DPN meu este 03.09.2006 si sunt nascuta pe data de 06.10.1980. Vreau si eu pe listuta va rog!
mia
Fusca bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bb sanatos
.Sa nu te superi ca fetele nu iti vor raspunde imediat la mesaje, ptr. ca esti membru nou si ai mesajele moderate. Dupa 10 mesaje or sa apara imediat.
Rabdare si "tutun"! si la cat mai multe mesaje

Alina, 12 sapt
Un sut in fund, un pas inainte!
Susa spune:
Buna fetele,
Iarasi scriu noaptea, ce sa-i faci?
M-am chinuit cu pozele astea dar sunt fericita ca am reusit sa pun cateva poze in album Yahoo. Sper sa le puteti vedea si voi ca nu stiu daca am facut bine ce am facut.
Azi mi s-a intamplat ceva ciudat...stateam in cabina dupa baita, uscata toata, inclusiv par fara nimic pe mine la calculator cand simt ca pica ceva pe picior. Ma uit si vad un picur de apa mai tulbure spre albicios. M-am uitat pe tavan sa vad daca nu se facuse condens, nimic...cand ma uit la sanul stang vad ca se mai pregatea un picur sa cada....hehehe. Am citi pe net ca se poate intampla dar mi sa parut un pic cam devreme. Oricum la capitolul sani eu eram bine dotata si inainte cu cupa 38D iar acum sunt cam la limita cu ele. Am sa-mi iau cat mai multe de aici ca acasa stiu ca e tare greu sa-mi gasesc si sa-mi fie si pe plac. Am noroc ca la americani se gasesc modele mari si dragute(si ieftine).
Ma bucur pt fetele care au venit cu vesti bune de la eco, multi baietie se pare si tare a-si vrea sa fiu si eu printre ele. O sa vedeti in poze cat de mari suntem si eu si tati , daca e fetita va face si ea parte din categoria"grea".
Ale i-mi pare rau de pisoi si cu toate ca stiam povestea si mie mi-a stat un pic inimioara cand am citit msg tau.
Va pup pe toate cu drag
16+
Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
Ignatica spune:
Buna burtici,
Try iti tinem pumnii pentru ecografia de azi, sa fie totul bine.
Eloise cam 5 cm si ceva avea si puiul meu la 13 saptamani, deci e totul normal. Si mie mi s-a recomandat iaurt sau lapte batut pentru candidoza, dar sa beau, nu sa fac vreun tratament intern cu el. Eu stiu ca spalaturile vaginale nu sunt recomandate in sarcina, mai bine sa nu risti facandu-le.
Ale imi pare tare rau de pisoiasul tau.
Fusca bine ai venit si spor la citit toate paginile noastre.
Susa eu iti zic felicitari pentru laptic, bine ca e acolo. Si eu stiam ca ar fi trebuit sa dea semne de existenta mai tarziu, dar e bine si mai devreme
.
Acai24 felicitari pentru baietel.
Lexi si sfatul meu e sa stai la pat pana se opresc sangerarile astea fara motiv, e mai sigur asa.
Noi suntem bine, bebicul da semne din ce in ce mai des. Ne pregatim de o saptamana de concediu in Republica Moldova la parintii sotului. Nu o sa pot intra pe DC asa ca o sa am mult de recuperat cu cititul cand ma intorc. Sper sa fie numai vesti bune.
Fetelor nu stie nimeni nimic despre Inni?
Ignatica
19+
eloise spune:
Neata fetelor! Eu m-am trezit devreme, contrar obiceiului, am avut insomnii din cauza stresului cu echo de ieri. Oare toate fetele aflate la prima sarcina se streseaza atit de mult(si mai ales...atit de fara motiv) ca mine? Poate ar trebui sa fiu reconoscatoare ca lucrurile au decurs fara incidente pina acum, n-am avut dureri, contractii sau singerari, nici macar greturi semnificative, in schimb eu sint atit de prapastioasa! Dar ma gindesc ca e oarecum firesc. Numai de nu m-as gindi mereu la ce-i mai rau!
Ale imi pare teribil de rau de puiutul pisicii tale. Inteleg perfect cum te-ai simtit ieri. Sper ca acum esti mai linistita. Intr-adevar, se pare ca animalele simt daca ceva e in neregula si abandoneaza puii.
Multumesc mult si pentru raspuns, Ale. In privinta masuratorilor am verificat si eu imediat dupa aceea si e ok.
Da, Osna, dar uite ca pe tine te cheama din nou la echo pe 26 aprilie, ceea ce inseamna peste mai putin de o luna, iar eu sint in luna a 3-a si viitoarea intilnire a fost fixata peste 3 luni! Mie mi se pare de necrezut. Pina atunci stiu ca mai trebuie recomandate analizele pentru trimestrul 2, mai pot aparea mici probleme etc. O echo morfologica sumara mi s-a facut ieri, cind in afara de CRL a masurat LF, DBP, PC, CA, a detectat pozitia placentei si a estimat cantitatea de lichid amniotic. Viitoarea echo morfo sa fie oare pe la 22, 24 de sapt? Si pina atunci, toate bune, sa nu ma mai duc la doc?(parerea ei...ca eu nu voi fi in stare...)
Multumesc tuturor fetelor pentru replicile legate de candida.
Iata ca am ajuns si eu la al 11-lea raspuns si sper sa nu mai fiu moderata...chiar sint curioasa, asa va fi?
O zi buna tuturor!
Eloise
12+
ena spune:
Buna dimineata!
Cand am citit mesajul despre pisoi am crezut ca e altceva........
Am inghetat!
Apoi cand am vazut ca este vorba despre pisoi am inceput sa bazai pentru ca si noi avem un motanel de 4 ani pe care-l iubim foarte mult.
offfffffff
ena
eloise spune:
Sint inca moderata! Mesajele nu apar imediat! Cite postari tre' sa acumulez pina scap de "discriminare"?1837629042 ar fi de ajuns?![]()
Eloise
12+
gripo spune:
Buna dimineata burtici si bebici!
ELOISE, eu, in locul tau, as face uitata programarea din saptamana 22 si m-as duce peste 2 saptamani, iar daca isi aminteste, zic ca am gresit eu, si am uitat. Oricum, e mult timp pana atunci, si nici eu n-as astepta atat.
ALE, imi pare rau, dar pisicutei o sa-i treaca dupa cateva zile.
FUSCA, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos!
17 fix
pufymic spune:
Neata burtici cu bebici!
Fusca bine ai venit!!!Esti in listuta!Te asteptam cu cat mai multe mesaje!
Try, Ionica va tinem pumnii azi la medic sa veniti cu vesti bune!
Susa bravo pentru laptic!
Ignatica si eu ma tot gandesc la Inni si nu stie nimeni nimic de ea
....sper sa fie bine....
Cand plecati in concediu?
Osna felicitari pentru primele miscari simtite !!!!
Nokia, Liris si eu am avut candidoza vaginala sarcina trecuta(cu Alesio) si la fel mi-a rec. medicul spalaturi vaginale cu apa cu bicarbonat de sodiu, Clotrimazol ovule si inca ceva unguent(nu mai stiu ce) si in 4-5 zile a trecut si nu am mai avut probleme deloc!Am urmat trat. fiindca aveam incredere in medicul meu si vad ca nu mi-a facut rau nici mie nici lui Alesio(in burtica atunci).
Ale imi pare tare rau de pisic
!
Nu mai stiu cui vroiam sa-i raspund....revin!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump