Mamici de sept-oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Cecilia C spune:
Salutare burticute,
Sunt aici si eu…inca la servici si am avut cam mult de munca zilele astea, dar mai e o zi si-apoi urmeaza plictiseala…nu-mi fac eu probleme , internetul sa traiasca, ha ha
Felicitari 

mamicilor de baietei si asteptam noi vesti bune..si ceva fetite mai fetelor….
Imi pare rau de cele care mai aveti inca probleme, sper sa va treaca repede, asta inseamna sa stati cumintele si sa nu va stresati prea tare ca de stresat stiu ca oricum o faceti
V-am admirat burticutele fetelor 

, sa va traisca si sa va creasca…sper sa am si eu zilele astea vreme si sa trimit o poza cu burticutza mea
In rest eu sunt bine..nimic deosebit , ca de obicei, ha ha …am fost la doctor la un control de rutina care a fost in regula, i-am auzit doar inimuta la bebe si m-am bucurat oricum..am fost si la al 2-lea set de analize de sange si cam atata…rezultatul la ecografia de 12 sapt a fost bun, pliul nucal e de 1,5mm asa ca nu sunt probleme…mi-a zis asistenta ca daca e cam 2,6mm sau peste e problema
Inca o data, va doresc sa scapati de probleme cat mai repede …a….si ce bine de voi ca va puteti intalni, hmmmm poate facem si noi aici in Canada o intalnire, ce ziceti fetelor????
Pupici si noapte buna!
16+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Cecilia C spune:
Ale, imi pare rau....

...o sa-ti treaca sunt sigura...a fost prea plapand saracutul
16+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Alé spune:
eloise, nu sint in stare sa-ti spun mai multe acum, dar lungimea e buna. Uite aici: http://www.ob-ultrasound.net/crl.html sau aici http://www.babycenter.com/general/pregnancy/1290794.html
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
15+ | Alé
osna spune:
buna fetelor,
noi suntem bine crestem si cred ca am facut primele miscari...desi doctorul mi-a spus ca abia din saptamana 18 le voi simti.
eloise nu-ti fa griji ca te cheama asa rara la eco.exact asa este si la mine aici.am fost in sapt 12 am facut eco pe burtica iar saptamana trecuta,la 16 sapt am fost din nou la control,mi-a luat sange,si cand am vazut ca intram din nou in cameracu masa aia ciudata mi-a cazut de-a dreptul fatza.
dar mi-a luat lama din nou si am asteptat cateva minute pina a analizat sangele si lama,mi-a spus ca si urina este ok,si m-a apasat foarteisor pe burtica...totul a fost ok,abia in 26 aprlilie sunt din nou la eco pe burtica.
mi-a spus ac sarcina merge foarte bine si el nu imi va face acum prea multe ecografii,mi-a pus ce-i drept o banda pe burtica sa ascult bataile inimii care si ele erau foarte bune.
abia in ultimele 2 luni ma va chema mai des sa-mi faca eco de fiecaredata,sa vada cum evolueaza inainte de nastere.
si pe mine la inceput m-a pus pe ganduri apoi am vb cu o alta fata pe care am cunoscut-o acolo si e si ea straina ca mine si am inteles ca si la ea a fost la fel.
sarcina usoara in continuare si nu te mainecaji ca nu-i afce bine bebeu-lui.
restul fetelor va pup si va doresc si voua sarcini usoare si numai vesti bune sa auzim
noapte buna!
17+
giuliella spune:
Hello burticutelor!
Ale Doamne ce m-ai speriat..mi-a sarit inima din loc cu puiul tau..am citit mesajul tau si stiind de problemele tale si uitand de puiul de pisica am crezut ca e vorba de puiul din burtica ta.
..Imi pare rau de puiut dar la ce prostie mi-a trecut prin cap m-am bucurat pe urma ca era vorba de puiul de pisoi ... Cred ca iti este greu sa vezi ca nu a mai ramas nici unul din cei patru..si eu am o catelusa care m-a facut bunicutza cu patru catelusi superbi..dar spre norocul nostru au trait toti si acum sunt niste zvapaiati. Oricum slava Domnului ca tu esti bine..numai ca trebuie sa te linistesti si sa ai grija cat mai mult de tine.
Si apropos de acest utrogestan..e foarte ciudat ca majoritatea doctorilor din Bucuresti dau utrogestan. La noi aici in Galati toti doctorii dau duphaston. Oricum utrogestanul e bine sa fie luat intraviginal ptr ca in mod normal face rau la ficat. De aceea apar tot felul de reactii cum e acea ameteala dupa inghitirea drajeului. Datorita faptului ca afecteaza ficatul apare si aceasta ameteala si nu e exclus sa dea si alte simptome ceea ce nu ma mira sa apara si acea alergie pe piele..cu mancarimi. Ceea ce mi se pare ciudat este ca se stie ca utrogestanul nu se administreaza mai mult de saptamana a 12-a maxim 14.Acum doctorii probabil stiu mai multe decat mine ..de fapt sigur..stiu mai multe.
Eloise si eu am avut si inca am probleme cu candidoza. Mi-a aparut din momentul in care am ramas insarcinata si asta am considerat-o un semn de sarcina pentru ca asa am avut si la sarcinile trecute. Iar de tratament nu am facut nimic pentru ca nu mi s-a permis..in schimb mi s-a spus sa fac spalaturi dar exterioare cu bicarbonat sau cu ceai de galbenele. La mine nu a avut prea mult efect dar sunt atenta sa nu ma spal decat cu apa fara sapunuri nici macar intime. In schimb am un remediu..foloseste iaurt..poate o sa razi dar aceasta candidoza apare datorita schimbarii ph-ului distrugerea mediului iar in iaurt se gasesc anumite bacterii care refac ph-ul in zona. Deocamdata pentru mine e cel mai eficient.Incearca si tu ca rau nu are ce sa iti faca.
Despre urmatoarea ecografie- probabil te-a chemat in saptamanile acelea pentru ca atunci se face una dintre cele mai importante ecografii - cea morfo-fetala. Si eu am programare tot in perioada aceea pentru ecografie. Oricum daca vrei mai incearca pana atunci si in alta parte ca sa fii linistita.
Felicitari tuturor burticutelor care si-au vazut bebeii.
La cat mai multe vesti bune!
15+
gia
nicolstoy spune:
Ale imi pare rau de pisoias
...dar tu sa fii bine ....
Anangel lexi imi pare bine ca si tu esti incantata de tricou, vorba cuiva o sa facem uniforma
, dar daca sunt pur si simplu singurele lucruri pe care le-am vazut mai ok pt noi...Baiatul care a venit la mine cu livrarea mi-a zis ca vor scoate si rochitein vara, astept cu interes.Cand prind de veste va anunt.
In seara asta galusca a avut asa o miscare brusca si fortoasa...exact ca si cum ar fi facut tumbe, asa am simtit.M-a bufnit si rasul si i-am zis s-o lase mai usor ca daca incepem de acum cu acrobatiile....glumesc,n-are decat sa faca cate tumbe vrea![]()
Pufymic , saru'mana,am vazut ca mi-a aparut burtica![]()
Noapte buna si vise frumoase.
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
Alé spune:
Hai,giuliella, n-am vrut sa te sperii, draga mea.Nu te mai gindi si tu imediat la ce-i mai rau, ca si io m-am gindit l atot felul de nenorociri.
Am plins de-a sarit camasa de pe mine si nu m-am potolit decit cind a inceput sa ma doara burta si sa am contractii. E trist... si Bela e trista si nu stiu ce sa-i fac. Probabil stia ea ceva de nu-l ingrijea...Mi-e mila de sufletelul ei...
Despre Utrogesatn, mie mi-a spus dr. ca atita timp cit curge singe, sa nu le introduc vaginal, deci vreau, nu vreau, tre' sa le inghit si sa-mi treaca prin ficat si apoi sa-mi iasa prin piele
.
Va pup, mai vb maine, acum sint bleaga
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
15+ | Alé
fusca spune:
Buna fetelor, sunt si eu o burtica de septembrie. Sunt la dr. Suciu, maternitatea Polizu, DPN meu este 03.09.2006 si sunt nascuta pe data de 06.10.1980. Vreau si eu pe listuta va rog!
mia
Chuny spune:
Alé, îmi pare rau de pisic. Si eu am avut intotdeauna si stiu ce inseamna când pierzi unul din puiuti. Tu n-ai avut prieteni binevoitori care sa-ti zica sa dai afara pisica ? Êu da, si m-am enervat teribil. Oare chiar nu e compatibila convietuirea cu un pisic si sarcina sau copil mic ?
Anne, titulatura mea vine de la faptul ca m-ai multe persoane mi-au spus ca sunt tot timpul in defensiva, dar ca imediat ce am încredere in interlocutor devin dulce ca burtica unui arici. Ma rog, ceva de genul, si suna tare dragutz in franceza. Cam asta e povestea cu titulatura.
Eu ma confrunt cu niste crampe foarte dureroase. Cred totusi ca e de la stomac, dar nu stiu ce sa mai manânc ... ![]()
Vroiam sa va intreb ceva. Am vazut aici pe internet un aparat cu care poti asculta bebele din burtica, când se misca, sughite sau chiar si bataile inimii. Am un link in franceza www.maison-facile.com/boutique/bt_02.asp?num=1847&b=86#" target="_blank">Doppler Angelsounds
Pe forumuri parerile sunt împartite : unele zic ca au fost foarte multumite de el, iar altele zic ca mai mult isi faceau griji pt ca inima bebelusului nu se aude din prima, trebuie cautat o pozitie corespunzatoare. Eu nu stiu ce sa zic, parca mi l-as lua de ziua mea. Nu pun in discutie pretul ( cadoul e cadou
) . Voi ati auzit de acest aparat ?