Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

va spun si eu noapet buna si somnic usor!!
ne auzim maine1!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Flavia, acum am terminat de facut clatite, ca mi-a fost o
Am pus o poza cu ultimele ramase, ca in timp ce le faceam papam amandoi.
Lavinai, nu e nici o problema, nu sint suparacioasa, un inapoi.
O seara placuta si un la toate,

Himmelsduft

photos

m-ai innebunit! ce frumoase ornamente si aranajamente din tot felul de flori, margelutze, accesorii! am cotrobait intre pozele atle si am vazut frumusetzi. coifuletzul(cornetul) ala verede e cumparat?sau l-ai creeat tu? super misto este!

seara placuta!!!!!!!!

nopate buna!
pa!!!!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Ce tari sunteti fetelor, facem "fratia clatitelor":)))
Acu au plecat musafirii, am ras cum no mai facusem demult si asa repede a trecut timpul
Saptamana viitoare iesim toti la pizza

Himmelsduft ce tare ai fost cu poza:)

Pt fetele care mai vor, la noi au mai ramas cateva:)

Of, ma gandesc la Raza si cherry, oare ce spune "barza" in seara asta? Am emotii.

Dana chiar ca plastica exprimarea, mi-am adus aminte de reclama aia la laptele "fulga":)

Alynutza Ciuli nu cred ca mai merge la interviu pt ca n-a trimis CV la timp, doamne ajuta

Corina ia zi ce vedete autohtone ca m-ai facut curioasa:)))

Clujencele, hai sa ne intalnim si noi o data la mancat clatite dc tot v-am facut pofta:) Mie imi plac alea de la "Aroma", probabil si din cauza ca imi place restaurantul, mai bine zis peisajul:)

Mona spune-ne unde vrei tu, ca cap. asta sau urmatorul, a venit soacra de la statiune?

Sun sper sa apucam sa pove pe chat, dc zici ca u poti doar dupa-masa imi fac timp

Va de noapte buna:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

flavia sunt amatoare! nu am mancat clatite la aroma(la aroma am ajuns o singura data). mie imi place deserturile alea mirabolante(vizual) de la lugano. le-ai testat? dar hai sa ne vedem intr-o zi cand se mai incalzezte , la o clatita. sunt adepta!

mai vb pe tema asta!

pupilici

roxi foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Gata! Plecat musafiri!
Dana reteta e simpla:
<intr-un mega bol pun toping de capsuni si de fructe exotice. apoi felii de porto, banane, kiwi, capsuni, struguri, pun nitel toping si frisca(obligatoriu naturala) apoi de la capat cu fructele pana se umple bolul. deasupra pun cateva feliutze de mar date prin caramel,scortisoara, apoi toping putin si multa frisca. si o las sa se insiropeze! uneori pun si cateva frunze de menta...k in seara asta!>
Fla vaz ca si tu gata! Noi toti speram sa ne intalnim si dupa meci...adica vrem sa avem motive s-o facem lata!
Him misto! Si scuze ca noi suntem asa navalnice si nu zicem de toata lumea. Eu de citit am citit si de cumnatica si de concert...numai ca neuronu e bleg!
Pupi si ne auzim maine!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

fetelor!!!!!!!!!!! va batetzi joc de papilele unora dintre noi????????
sunule! vii si tu aucm cu retzete dintr-astea meseriashe? eu stau si trag de un musuroi de cartitza...(e usor de facut, mura-n gura) si voi bagatzi retzete si sugestii de salivez ca si cainele lui pavlov.
iertatzi-ne.....please! fie-va mila!

va las cu minunatziile voastre culinare si mai vb maine!
pupilici!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

chiar asa linishte pe aici????????????
nu se poate!!!!!!!!!
raza, cherry cred ca deja la ora asta avetzi verdictele acelor teste! asteptam cu sufletu` la gura sa ne transmitetzi un semnal.

somn usor!!!!!!!!!!!!!!

pupilici
pa

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hellou
Eu tocmai am venit de afara, sunt treaza de la 3...dar e ok! Oricum m-am culcat pe la 12 si abia am adormit!
Pupici si ne auzim cand va treziti!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza

Of Doamne, numai barbat bolnav sa nu ai..
Ii spun ieri dimineata sa nu bea nimic rece, sa nu manance dulciuri, sa nu bea cafea si sa stea in pat. Cand ma duc acasa ce credeti.... A baut sana rece din figider, a mancat bomboane si a baut si cafea. Aseara mancam urda (ca am gasit de data asta in piata) cu rosii. Eu am pus sare pe rosii. El isi mai pune..ca doar la buna pt pancreasul lui Asa l-am certat... Si azi il bat daca mai face vreo prostie.

Sun tu chiar n-ai somn? Eu asa as mai fi dormit...Si dorm de aseara de la 9 jumate, ca m-a obosit iubi. N-am mai rezistat. Si am si niste dureri groaznice de spate, abia ma misc. Macar voua sa va spun, ca iubi e bolnav si e in centrul atentiei acuma. Pe mine nu trebuie sa ma doara nimic cand e el bolnav, ca am sta amandoi in pat, vai de noi.

Fetelor.... eu nu am facut clatite ieri... ca iubi nu ar fi rezistat fara sa manance si nu are voie dulciuri (asta in cazul in care le-as fi umplut cu gem, fineti ... si altele. Iar urda mi-a fost mila sa pun in ele. Si nici nu am avut marar. Asa ca inghit in gol... si ma gandesc la ziua cand se face bine sa fac si eu clatite.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata Andreutza,
Da' dureri, umflaturi si alte cele NU are nu??? Deja ar fi trebuit sa aiba, daca era oreion. Asa e o raceala...sunt convinsa!
Multa putere sa-l 'ingrijesti" iti doresc!
Si da-i cu biciu daca mai papa prostii!
Fetele???? E prea dimineata pt voi?

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata Andreutza,
Da' dureri, umflaturi si alte cele NU are nu??? Deja ar fi trebuit sa aiba, daca era oreion. Asa e o raceala...sunt convinsa!
Multa putere sa-l 'ingrijesti" iti doresc!
Si da-i cu biciu daca mai papa prostii!
Fetele???? E prea dimineata pt voi?

E umflat putin gatul in partea stanga si il doare. Dar il doare foarte tare cand se ridica din pat si sta in picioare sau se plimba prin casa. Asa ca... poate sta in pat si nu se mai misca de acolo decat sa manance (dar mancare nu prostii)

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Of, ma gandesc la Raza si cherry, oare ce spune "barza" in seara asta? Am emotii.

La mine n-a zis nimic... nici nu i-am mai zis puiului k am facut test... cherry, tu???

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput