Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Flavia, acum am terminat de facut clatite, ca mi-a fost o
Am pus o poza cu ultimele ramase, ca in timp ce le faceam papam amandoi.
Lavinai, nu e nici o problema, nu sint suparacioasa, un inapoi.
O seara placuta si un la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Bhey io-s dependenta...am musafiri si totusi mai dau o fuga la laptoapa, imi salut fiecare "familie" in parte!
Ce mai ziceti? Mai sunteti? Ati papat clatite?
Io-s foarte NEmancatoare de dulciuri . Dar clatite pap...alea uriase cu ciocolata si banane si de la un restaurant...cele mai bune... clatite cu ciocolata in shatou de vin!
Ma'c sa vad daca s-a insiropat salata de fructe...revin!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Sun ,sa pui repede reteta de salata de fructe!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

hopa....am revenit si io....ma gandeam ca ati trecut deja la capitol nou....fara mine....dar, vad ca e cam liniste pe aici!!!

Himmelsduft, ce bine arata clatiiele tale!!! hmmm mai bine decat ale mele..... spune-mi si mie cum pot sa iti spun mai pe "scurtatura" ca pana scriu tot numele...... (sa nu te superi!)

sun, ai musafiri?? de asta esti cam tacuta....:)

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

si ce inseamna Himmelsduft?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ce tari sunteti fetelor, facem "fratia clatitelor":)))
Acu au plecat musafirii, am ras cum no mai facusem demult si asa repede a trecut timpul
Saptamana viitoare iesim toti la pizza

Himmelsduft ce tare ai fost cu poza:)

Pt fetele care mai vor, la noi au mai ramas cateva:)

Of, ma gandesc la Raza si cherry, oare ce spune "barza" in seara asta? Am emotii.

Dana chiar ca plastica exprimarea, mi-am adus aminte de reclama aia la laptele "fulga":)

Alynutza Ciuli nu cred ca mai merge la interviu pt ca n-a trimis CV la timp, doamne ajuta

Corina ia zi ce vedete autohtone ca m-ai facut curioasa:)))

Clujencele, hai sa ne intalnim si noi o data la mancat clatite dc tot v-am facut pofta:) Mie imi plac alea de la "Aroma", probabil si din cauza ca imi place restaurantul, mai bine zis peisajul:)

Mona spune-ne unde vrei tu, ca cap. asta sau urmatorul, a venit soacra de la statiune?

Sun sper sa apucam sa pove pe chat, dc zici ca u poti doar dupa-masa imi fac timp

Va de noapte buna:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Lavinia, poti sa-mi scrii prescurtat Him, ca stiu ca e lung numele si mai ales ca e pe germana. Clatitele le fac dupa ochii, pun intai lapte, apoi un ou, putina sare si faina, amestec si gata. Pe clatitele sotului pun mar ras, ca lui asa ii plac, ale mele le-am umplut unele cu cacao+zahar si gem de capsuni. O bunatate, daca mai aveti idei, scrieti, ca eu sint tare pofticioasa. De asta am si pus poza, Flavia, iar farfuria e din serviciul meu de primavara, sa ma inveseleasca.
Diadaniela, numele inseamna mirosul cerului.
Eu ma uit la TV, si in pauza m-am uitat ce mai scrieti, ca sinteti harnice.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Mai Flavia ,pai la culcare asa devreme? Mie nici nu mi-a ajuns barbatu' acasa!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gata! Plecat musafiri!
Dana reteta e simpla:
<intr-un mega bol pun toping de capsuni si de fructe exotice. apoi felii de porto, banane, kiwi, capsuni, struguri, pun nitel toping si frisca(obligatoriu naturala) apoi de la capat cu fructele pana se umple bolul. deasupra pun cateva feliutze de mar date prin caramel,scortisoara, apoi toping putin si multa frisca. si o las sa se insiropeze! uneori pun si cateva frunze de menta...k in seara asta!>
Fla vaz ca si tu gata! Noi toti speram sa ne intalnim si dupa meci...adica vrem sa avem motive s-o facem lata!
Him misto! Si scuze ca noi suntem asa navalnice si nu zicem de toata lumea. Eu de citit am citit si de cumnatica si de concert...numai ca neuronu e bleg!
Pupi si ne auzim maine!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Lavinia, poti sa-mi scrii prescurtat Him, ca stiu ca e lung numele si mai ales ca e pe germana. Clatitele le fac dupa ochii, pun intai lapte, apoi un ou, putina sare si faina, amestec si gata. Pe clatitele sotului pun mar ras, ca lui asa ii plac, ale mele le-am umplut unele cu cacao+zahar si gem de capsuni. O bunatate, daca mai aveti idei, scrieti, ca eu sint tare pofticioasa. De asta am si pus poza, Flavia, iar farfuria e din serviciul meu de primavara, sa ma inveseleasca.
Diadaniela, numele inseamna mirosul cerului.
Eu ma uit la TV, si in pauza m-am uitat ce mai scrieti, ca sinteti harnice.

Himmelsduft

photos

mie imi plac clatitele umplute cu branza dulce, banane si smantana!!! sau cu branza si smantana la cuptor!!!!
yami yami

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput