Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am vrut sa imi sarbatoresc ziua de nastere... Bine ca nu am dat comanda de tort. O sa stau acasa cu barbatelul bolnavior si o sa bem ceai si suc... si o sa mancam pulpite de pui fierte (ca el nu are voie prajit)

21+
POZE

Mergi la inceput

Pentru fetele care vor bb. Nu va grabiti cu testele de sarcina. La mine a iesit pozitiv la 12 zile de la data la care trebuiau sa vina uratii. Asa ca nu va impacientati. Si apor la

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!
am intrat doar un pic sa va urez o zi buna si cu mult soare!!!!
eu acuma plec la facultate (am stras destul chiulul...) dar peste 2 ore sunt inapoi la barfa!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Spor la facultate, Lavi! Te asteptam cumintele!
Fla? Fetelor nu v-ati trezit?
Deci: TREZIREAAAAAAAA![bis]

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata!
Fetelor, a iesit negativ.
Andreea, ce bine ar fi sa ai dreptate si sa-l fi facut prea repede. La mine ieri trebuiau sa vina "uratii". Tu ai avut vreun simptom se sarcina?

Mai fetelor, m-ati innebunit cu retetele voastre, o sa mor de pofta. Azi ajung tarziu acasa, dar maine o sa fac clatite si salata de fructe, ca nu mai pot .

Sun, cum te te poti trezi asa dimineata, ca la mine suna ceasul la 7.00 si imi vine sa-l dau de toti peretii.

Razuca, hai sa nu fim suparate, ca va veni el bb, poate ca inca nu e pregatit.

Lavi, asa imi place, cand esti constiincioasa. vezi ca noi suntem cu ochii pe tine si cum faci un pas gresit, cum te taxam
fata frumoasa

toate noricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata fetelor

Uite Sun ca m-am trezit si am ajuns si la serviciu la 8.00 dar a avut treaba...

Mai Dana esti o haioasa.

Corina ai mai putut sa faci treaba dupa atata rasfat??? Mie mi-ar fi placut in ordine inversa...

Flavia, tu nu te-ai trezit, te-au obosit musafirii asa-i???

Mai fetelor m-ati innebunit voi cu clatitele astea, care mai de care mai gustoase..... iar eu sunt la cura de slabire.....

Raza sper ca nu esti suparici. Poate DD are grija de tine si ti-l trimite pe bb dupa nunta. De fapt mai e timp si pana atunci sa apara.

Nici la mine nu a iesit testul de ovulatie cu 2 liniutze dar aseara am avut niste intepaturi la ovarul drept. Le-am simtit si azi. Oare de la ovulatie???

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Cherry sa nu te intristezi ca bb nu vine la o mamica suparata. Asa ma imbarbatez si eu si incerc sa nu ma mai stresez ca doar abea e prima luna in care am incercat. Dar teste de ovulatie tot fac....

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iupiiii...ce bine ca ati aparut!
Cherry io-s genul matinala. Functionez cel mai bine in zorii zilei!
Hai fruntea sus fetelor! Are grija DD de fiecare!
Mai Fla...si eu am avut musafiri si am iar in seara asta. Asa ca...hai trezirea, ca te strig aciulea si ragusesc....si tre sa am fortze sa urlu din toti rarunchii maine seara!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Razuca, hai sa nu fim suparate, ca va veni el bb, poate ca inca nu e pregatit.

Imi pare rau k nici la tine n-a venit bb... si cu supararea, ia uite cine vb! Andreea, ai dreptate, graba strik treaba...
marina, park tu vb de Dr. Sigur... eu test de sarcina dr d'asta am... si e sigur... (k nu e bb )

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Neata!
Andreea, ce bine ar fi sa ai dreptate si sa-l fi facut prea repede. La mine ieri trebuiau sa vina "uratii". Tu ai avut vreun simptom se sarcina?

Nu am avutnici un simptom. Absolut nimic. Doar ca nu mai veneau uratii. Asta era singurul lucru care mi-a dat de gandit. Iti dai seama ca am facut si eu teste peste teste si toate au iesit negative. Am facut chiar si la spital unul, dar tot la urina, nu la sange. Si ala a iesit negativ. Imi amintesc ca intr-o sambata dimineata (iubi era in delegatie) am facut din nou testul si a iesit si a doua liniuta, dar se vedea foarteslab. Am crezut ca numai eu o vad, asa ca am intrebat-o pe sora mea cate linii rosii vede. Mi-a spus si ea ca vede una clara si una foarte slab. Luni a venit iubi acasa, eu am venti la munca, si cand am plecat am mai cumparat un test (Dr. sigur) SI L-AM FACUT LA ORA 4 DUPA-MASA. imediat ce l-am bagat in recipient s-au inrosit ambele liniute la fel de puternic. Nu a trebuit sa astept 3-5 minute.

21+
POZE

Mergi la inceput