Rahova sau apropiere..... (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Vreau si eu sa-mi impartasesc fatita (nu am fost niciodata). Cateva sfaturi???

Noi vopsim ouale astazi. Nu e bine azi???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ba da Cristina, azi sau sambata se vopsesc.
Cu impartasitul si eu vreau sfaturi, cred ca merg sambata dimineata. Cred ca Oana ta trebuie sa mearga nemancata ca e mai mare, nu sunt sigura. Poate rapsunde altcineva mai in tema.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Si cu spoveditul vreau sfat5uri. Si aici tot incepatoare.

Mergi la inceput

Ca sa te spovedesti tu? Hmm, pai in primul rand poate ne zice cineva care sunt zilele in care se impartasesc, ca nus tiu sigur daca maine se poate.
SIGUR sambata dimineata te poti duce la biserica, ai sa vezi de regula 2 cozi, una la spovedit, alta la impartasit. Stai la cea pentru spovedit (o recunosti pentru ca de regula se intra undeva, la cea pentru impartasit vezi pe popa in fata altarului cu pocalul si lingurita in mana). Cred ca trebuie sa ai la tine lumanare (cumperi de acolo) dar din cate imi amintesc o aprinzi la impartasanie. La spovedit, cum spuneam, in mod normal intri intr-o incapere separata unde iti pune popa patrafirul in cap si te intreaba ce ai pe suflet, daca tii suparare pe cineva...chestii din astea. Chiar nu am mai trecut de mult prea multa vreme pe acolo...

Mergi la inceput

Multumesc Aissa, stii cumva daca pot sa spal astazi??
Sau daca stie cineva, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Noi plecam maine la pranz la Brasov la ai mei sa facem Pastele impreuna.
Va pup pe toate si va doresc ca lumina sfanta a Invierii sa va patrunda in case si in suflete cu bucurii si speranta!
Paste Fericit !

Azi nu spala cine are mort in familie, stiu eu...eu nu am spalat.Pupici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Cristina eu am spalat ieri si stiu ca se mai spala sambata.
Anculina Paste fericit! Petrecere placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am aterizat si eu acasa pe la 21,45 lesinata de foame dupa ce am cantat de la ora 17...a fost super frumos dar daca stiam ca tine atat si avem asa de mult de cantat mi-as fii luat ceva de papa la mine...si as fii stat pana dimineatza sa cant.
da, asa este in biserica sunt doua "cozi" una la un preot care spovedeste(la biserica din margeanului spovedeste copilashii de la 7 ani in sus) din cate stiu eu...si o alta coada la un alt preot care impartaseste...(dupa ce te-ai spovedit)...aici trebuie sa ai o lumanarica pe care sa o aprinzi...copilashii nu trebuie sa tina post dar stiu ca adultii postesc(cate zile nu stiu...dar trebuie un minimum de zile parca)...sau doar saptamana Mare.
eu mi-am pregatit toate cele pentru cozonac si apsca si maine dis de dim incep "lucratura"
va pup si va urez noapte buna

monica

Mergi la inceput

A... ce dragut. Am spalat si nu am tinut post asa ca adio spovedanie.

Mergi la inceput

Cristina te poti spovedi, tocmai asta inseamna spovedania, iti spui pacatele si te "iarta" preotul. Mai mult ca sigur nu te va impartasi pentru ca fara post nici nu se pune problema, dar te poti spovedi fara grija.
M-as apuca si eu de cozonac dar...suntem singurele noi 2 fete cucuiete. Poate cand o dormi Ale la pranz. Cred ca mai repede fac drobul acum, pana ies afara. Oricum diseara imi fierb alea pentru salata si poate le toc dupa ce culc fata, of ca rau e sa nu ai ajutor.
Monica ai idee, azi se impartaseste? Sau numai maine mai pot s ao duc pe Ale?

Mergi la inceput