Rahova sau apropiere..... (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata. Am luat o cafea super. Numai buna. Sunt cam obosita. Ieri a stat Oana cu minbe toata ziua la servicu. A fost tare cuminte, dar oricum eu am stat tare incordata.

Aissa, cred mai tarziu va fi frumos afara. Daca as fi in locul tau as lua fata si m-as duce la magazinul ala din 13 sept si as lua niste cozonaci de acolo. De fapt am sa trec sa iau cand ies de la serviciu.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Care magazin?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Prosper cred ca-i spune, de vreo 2 ani iau cozonaci si pasca numai de la ei. 2 cozonaci de craciun 300.000 si o pasca cam 200.000 anul trecut de pasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu am absentat ieri ca am stat sa termin nesuferita de traducere. Dar acum ca am scapat pot sa intru sa va salut si sa va urez Paste fericit chiar daca o sa mai intru sa vad ce mai faceti. Eu maine ma apuc de Pasca. Cozonac inca nu ne-am hotarat daca vom cumpara sau vom face acasa.

19+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Eu vreau sa va zic ca astazi nu se spala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,eu acum am bagat ultima serie de cozonaci la cuptor...mi-au iesit 7 cozonaci si o pasca...m-am oftica nitel ca nu stiu ce s-a intamplat la o serie de cozonaci ca s-a lipit hartia de pergament de eice-o fii apucat-o
a fost alin azi si a luat casutza...ura!!!...e tare dragutica si le place mult copilashilor...cristina multumim ca ne-ai zis si noua
va pup si va urez spor la treburi...eu ma duc sa stau putin in pat fiindca merg si la patriarhie azi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cristina sa stii ca am fost azi cu Ale si am impartasit-o. Stiam ca nu se spala, maine se poate.
Lexi spor la treaba dar sa nu exagerezi cu munca.
Monica ce vrednicuta esti. De fapt si eu am muncit, ca am facut drob, mancare pentru Ale, am plimbat-o, am fost la biserica, acum am pe foc morcovii pentru salata si am framantat o incercare de cozonac, sa vedem daca creste.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Fetelor ce harnice sunteti!!! Eu sunt tot la serviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata, am terminat de spalat si toate vasele care raman dupa framantarea cozonacilor...asta nu-mi place sa fac...dar de mancat ce-mi mai place
bravo cristina, ma bucur ca ai reusit sa mergi cu ale la impartasit(n-o pup ca nu e voie)decat dupa ce face nanitza
eu maine fac drobul...dincolo la mama...ma gandeam sa-l fac intr-o foaie de aluat...asa am vazut la tv si mi-a placut tare mult cum arata...eu de obicei il fac intr-o forma de cozonac si-l dau cu ou pe deasupra, face asa o crusta mica si asta-i tot.
ah ce pofta mi-ai facut cu salataeu ziceam sa nu mai fac dar acu' ca ai zis tu parca, parca m-as apuca si eu
nu stiu daca v-am zis dar alex a inceput din nou sa tuseasca...nu se putea sa scap eu asa linistita de sarbatori...deja am inceput cu siropel de tuse si sper sa nu mai faca si alte complicatii ca nu am nici un chef sa caut de nebuna un dr care sa mai fie eventual prin bucuresti.
cristinaT, dar nu te-au lasat sa pleci si tu un picutz mai devreme de la servici...of ce oameni, ei n-or avea treburi pe-acasa
va pup si spor la treburi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

vreau si eu casuta plizzz.... daca ajunge Alin la carrefour ne ia si noua casuta? Stiu ca dau rar pe aici dar sunt fata buna, jur!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cuceririle lui Mamzel Zuluf

Mergi la inceput