Rahova sau apropiere..... (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici eu nu am fost la circ si nici nu stiu daca ar rezista Ale la spectacol. Lucrul care m-a surprins ieri a fost ca venisera oameni la ora 19 (nu multi, cativa) si intrebau de bilete si a zis unul ca s-a terminat spectacolul desi de afisat era ora 19. Parerea mea e ca nu au clienti asa ca probabil l-au tinut de la 16...nu stiu sigur. Intrebati mai bine inainte.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

am primit pe e-mail, poate va intereseaza

Caut mobila second - hand, stare functionala, pentru ap 2 cam. Daca aveti de vanzare sau daca stiti unde gasesc in Bucuresti un magazin de profil, va rog sa-mi trimiteti mail sau sa ma cautati pe messenger. mkinga@personal.ro

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, noi suntem rase, tunse si frezate...am fost la ciufolici, dar slabutza treaba pe-acolo...ma gandeam ca au mai multe prostioare de impresionat copilashii razvratiti ca ruxida' de unde...o singura masinutza si o motocicleta(in loc de scaun de tuns)...a stat ruxi ce-a stat la inceput si dupa aia sa te tii ce plans a trasdar macar bine ca a reusit tipa aia sa o tunda...e tunsa "baieteste" dar putintel mai lung...oricum ei ii sta frumos si eu o vad cea mai frumoasaca e "ciorica" mea
sunt franta de oboseala, azi am fost si la repetitie vreo 3 ore pentru denii si slujba de inviere...cand am ajuns acasa am dat spargere la frigider
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

monica-elizabet, felicitari.....

ce vreme e asta????

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, iar va gasesc pe pagina a 3-a. Trecui si eu repede sa va salut ca am o groaza de munca la o traducere.
Va pup!

19 & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

seara buna fetelor...Doamne ce vreme de kko...azi de dim am fost cu astia mici la bisericutza din margeanului, ruxi nu prea vroia sa deschida gura dar pana la urma a pacalit-o parintele...apoi nu se mai satura mancand painica sfintita...nici nu i-am mai scos azi din casa doar escapada de dimineatza si atat...la pranz am dormit si eu cu ei si m-am odihnit...
nu am ajuns inca la care four...mi-a promis alin ca mergem azi si pana la urma a venit un coleg pe la el sa repare nus tiu ce si uite-asa a venit noaptea si eu nu mai am chef...poate maine...sper sa mai aibe si casutze
va pup pe toate...noapte buna

ps vio este invoita dar cu voic e este ca va pun lipsa la apel

monica

Mergi la inceput

Semnez condica inainte de culcare, nu ma puneti absent.
Si eu vroiam sa o impartasesc pe Ale azi dar pe vremea asta abia m-am indurat pe seara sa o scot putin afara. Si mie imi e teama de refuzul linguritei dar incerc, mai mult nu pot face.
Monica sa va fie de bine! Sper sa mai gasiti casute.
Gata, acum fug la culcare.... Noapte buna si sa speram ca maine ne trezim pe soare ca mi s-a luat de vremea asta de noiebrie.

Mergi la inceput

Neata dragelor! Azi cred ca o sa fie mai slaba prezenta....

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
eu azi nu fac nimik de mancare...ma tot gandesc ca este prea devreme pentru tot...asa ca maine ma apuc de cozonaci si sambata dim vopsesc ouale cu alex si ruxi...restul fripturica si ce mai e de facut face mama

monica

Mergi la inceput

Mie imi face mama oualele dar maine sunt singura si Tony vine abia sambata pe la 10-11 de la serviciu asa ca tot ce fac voi face cu Ale intre picioare...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi.

Mergi la inceput