Mamici de mai-iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LYA felicitari pentru baietel

AMA te rog nu ma uita si pe mine cu greutatea: 32 saptamani - 1.905gr.

Parca nu am "zarit-o" pe Dilaural de ieri?!

32+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

magg eu nu am citit mesajul tau original
initial am pus intrebarea dupa care am citit ceva scris de o fata cum ca ai avut hemoragie si abia apoi am inceput sa ma gandesc ffff serios
eu eram doar ingrijorata ca umbla acolo...... unde e bebelina mea frumoasa
multumesc pentru incurajari
23+

quote:
Originally posted by magghyc

Adela,
daca citeai cu atentie ai fi vazut ca io cand mi-am facut recoltarea aveam placenta inserata langa col,si nici macar asta nu ar fi fost de ajuns pt hemoragie (ca acum nu a migrat foarte mult de acolo, si uite ca la ultima recoltare nu am avut nimik, din contra, puteam sa si dansez) am dat si de un medic dobitoc care mi-a recoltat cu nervi (se certa cu asistenta pe o anumita tema) si cam cu picioarele...
Io nu vad de ce stresezi tu, in conditiile in care banuiesc ca placenta e la lokul ei si nu cred ca esti sadica sa te duci la dr la care am fost io. E f bine ca iti recolteaza asistentele, pe cuvant ca sunt f bune in ceea ce fac! Daca eu am avut curaj sa ma duc di nou la Medicover, dupa experienta avuta (adica nu am confundat un dobitoc cu policlinica) cred ca si tu te poti duce...absolut linistita.
Deci, va rugam, nu va mai stresati inutil! ok?

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

CYPOCS ce urat din partea sefei, ce tampita
nu poti intra in prenatal???? sa ii linistesti de tot?
asta ar fi varianta ideala - prenatalul, liniste si pace si apoi acasa cu bebe cat mai mukt timp. stiu ca e si problema banilor ca daca nu ar fi ar vedea ele munca in locul nostru muuult mai multe luni decat am planuit noi
hai si incearca sac le dai ignore cat poti
23+

quote:
Originally posted by cypocs

burticute si tatic ,
mersi de sprijin dar eu ma astept ca oamenii sa trateze gravida normal , fara jigniri .Exprimarea sefei "in timp ce tu iti rezolvi interesele personale noi trebuie sa muncim in locul tau".Nu mai spun de atitudine si de dezgust Am sa ignor si eu .

ALIA 34 W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna burtici si tatic!
Noi suntem bine, doar ca lenoasa mama ca fiica da si da si ma impinge in coaste de ti se pare ca vrea sa le rupa.
Irinel eu intadevar vorbeam de aia mica din burtik .
Inaioana ai o fetita super, bravo ei, sper ca si a doua zi a fost la fel de interesanta pentru ea, ar fi bine sa fie si ai nostri la fel.
DianaR scuze pentru confundarea cu gradi .
Amonar, deja imi faceam griji ca ai disparut, imi pare bine ca la voi e totul bine, teai mai gindit unde nasti si cum?
Virgi, Diana79 si fata mea se inscrie in clubul picioarelor lungi, asa nea zis nenea doctor.
Adelapop nu te speria de culturile de col, la noi cit sunt de inapoiati si nu mia fost nimic dupa cultura respectiva, mie mia facuto ginecologul.
Camelia.T ma bucur ca esti bine, dar dai cam rar pe aici.
FEtelor, nu mai stiu cine a intrebat de Dilaural, ea zicea ca nu va fi citeva zile la servici, prin urmare nucu pe forum, cred ca miine sau poimiine apare.
Lya felicitari pentru baietel, cred ca esti foarte fericita, dar cea mai fericita e Rut, nu?
Voichiv sa stii ca sotul meu la fel arata tinar, la nunta toti ma intrebau(care nu il cunosteau) daca baiatul are macar 17 ani, si sa vezi cum se uita toti la noi, ca eu arat mai invirsta ca el, de parca ar zice bai pustanule ce tiai legat viata cu baba asta, si inca si copil ai facut.
Zax hai sati zic ce am inteles eu ca trebuie in camera lu bb :
-patut
-masa de infasat
-dulapior
-balansuar
-poti lua si o bucatarie speciala pentru bb
-jucarii
-tapete linistitoare
-daca se poate pe pod chestii fosforicente
Nu mai stiu si altele, poate mai adauga fetele.Nici nu mas putea pronunta cu marcile.

doroti_5 34+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Alea eu vreau sati zic ca nu toti sefii sunt asa, te inteleg f bine dar sa stii ca al meu sef e putin altfel, nu stiu cauza, dar de cind a aflat ca sunt insarcinata ma menajat totimpu, si eu am vrut sa intru in prenatal la 1mai, da el nu mio permis, adica intra tu cind vreai de de la 1martie sa nu te mai vad pe aici, si mia scris si document ca sa nu merg la servici cu mentinerea salariului 100% pe perioada pina intru in premanatal.Asta diectorul general, cu toate ca ma suna aproape in toata ziua seful de departament sa ma mai intrebe ceva de servici, am mai dat eu pe acolo, dar cind am fost sa intru in prenatal, asta ca medicii nu au vrut sa imi deschida buletin de la 1 mai ci de la 10 martie, sa mirat si mo intrebat ce caut acolo, ce el nu sa exprimat clar ca tre sa am grija de bb?
Poate de aceea ca el este de nationalitate azerbajan si la ei familia conteaza cel mai mult.

doroti_5 34+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burticute.. revenim si noi, de intrat pe forum am intrat mai mereu sa ne tinem la curent cu povestile de la voi dar nu am apucat sa scriu in ultima vreme.
Asaa deci am fost ieri la nenea doctorul la control si suntem bine, in grafic dupa cum s-a exprimat el, de saptamana viitoare mergem la control in fiecare saptamana, iar pe 19 am reusit sa smulgem o trimitere la ecografie!!motivul oficial: sa vedem daca bebe este in pozitia corecta pentru marele eveniment.
M-a avertizat de asemenea ca intram in linie dreapta asa ca azi am facut un lucru pe care il tot amanam : am pregatit bagajul pentru spital.. de fapt aproape pregatit ca mai trebuie sa luam una,alta( strugurel, tampoane pentru sani) dar in mare suntem gata.
La noi se pare ca iarna ne face inca vizite asa ca profit de vremea urata care nu prea ne lasa sa iesim la plimbarica si sper ca zilele urmatoare sa terminam de amenajat camera pentru bebe.

Pupici la toate si somnic usor.. fara insomnii!!

Cami 34+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Doroti, nici o problema!

Lia, super! Felicitari ptr. baietel! Acum ma uitam cate saptamani ai ca am inghetat, daca fac si eu baiat? Va fi cel mai roz baiat de pe malul Muresului, ca am luat o gramada de hainute roz! Totusi la ultimul control la 31 sapt a spus ca-i tot fetita, sa speram ca nu-i creste oarece intre picioare...

Ildy, poti sa impingi cu peidurala la nasterea naturala, iti baga anestezic doar cat sa amorteasca durerea dar sa poti misca si sa simti nevoia sa impingi. La cezariana doar cu peridurala poti misca capul linistita ca nu patesti nimic, iar dupa rahi asa se obisnuieste ca vreo 6 ore sa nu misti capul, dar acum au ace subtiri si nu prea mai exista pericol de dureri de cap chiar daca misti capul.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am uitat sa va povestesc ca pe 1 aprilie am avut si baby showerul pe care ni l-au organizat niste prieteni.. am crezut initial ca e o gluma dar nu!! A fost foarte dragut si chiar surpriza ca habar nu am avut!Am primit o groaza de cadouri pentru bebe .. muulte rochite.. sper sa nu avem si noi surprize sa se transforme fetita in baietel..ca suntem in incurcatura la cate chestii roz avem!!

Cami 34+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Buna fetele!!!

Intru si eu repede inainte sa dau stingerea.

Irinel, nu cred ca trebuie sa te sperie scurgerea aia. Eu am eliminat dopul la 30 de sapt cand am avut sangerarile si toate celelalte peripetii si uite ca am ajuns bine merci in sapt 36. La prima sarcina am avut niste secretii mai groase decat secretia vaginala normala, dar dopul nu l-am eliminat de bunavoie. Am avut nastere provocata si dopul gelatinos a fost eliminat cand mi-a rupt membranele.

Lia, felicitari pentru baietel.

Doroti, esti norocoasa ca ai un asa sef.

Simona 35+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

buna fetelor.
Zax eu bantui pe un catalog din germania ca sa vad ce mai imi trebuie.e numai pt bebei: www.babywalz.com.e si limba franceza daca nu intelegi ca mine germana.e tare dragut si daca ai pe cineva pe acolo sa-ti comande multe sunt mai ieftine pe acolo.eu as fi vrut caruciorul de acolo da e greu de transportat.
alia cred ca tu vorbeai de carucior cu landou si scoica.eu mi-am luat dintr-un magazin din cora pantelimon unul cu de toate si e Cam.e tare practic sa stii si are scoica omologata in europa.
a facut cineva vaccin antitetanos?ca eu m-am dus azi si mi-au facut si imi mai fac unul peste o luna.ce stiti despre asta?

Arabela

Mergi la inceput