Mamici de mai-iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna,

Am vazut ca va intrebati de cezariana, cum decurge si cum e cu refacerea ... Am deschis un pic mai demult un subiect la Nasterea pe glob, se chema Cezariana de la A la Z, si am primit o gramada de informatii care mi-au fost foarte utile ... Nu stiu cat ma vor ajuta in momentul X, dar macar mi-au mai lamurit niste aspecte ... sa nu ma ia chiar din oala ...

Am inceput si eu sa-mi adun lucrurile pt bagajul de spital ... Mi-am luat un sutien de alaptat de la Jolidon - 200.000, o pijama subtirica cu nasturi (tot pt alaptat, ca n-aveam decat cu tricouri) - 400.000 (cam scumpa mi s-a parut, trebuie sa caut prin Europa ceva mai ieftin), si axi mi-am luat tampoane pt sani de la NUK - 175.000 / 30 buc.; sper sa fie bune la ceva ...

M-am uitat si dupa pompe de san si am vazut una AVENT - Isis, manuala, cu set de biberoane si geanta termoizolanta ... am dat pe spate cand am vazut pretul - 4.000.000 am deschis un subiect si pe tema asta, si mai multe mamici mi-au recomandat-o, dar mi se pare exagerat de scumpa, din pacate nu mi-o pot permite ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, eu nu stiu daca eu am probleme cu internetul sau DC-ul e foarte incet azi, abia reusesc sa deschid paginile.

Ioana, Doina, ce au facut fetitele in ziua a doua de gradinita? A fost la fel de bine?

Bogdana, eu de multe ori ma minunez de preturile de la voi. Eu am exact aceeasi pompa, luata acut 2 ani cand l-am nascut pe fiu-meu, da aici preturile nu difera asa mult in timp, deci presupun ca e cam la ecelasi pret; ei bine eu am dat 70CAD pe ea. Nu stiu unde o fi diferenta pana la 4 milioane la voi. Ma gandesc daca ai putea sa o comanzi pe internet, nu stiu daca au livrare in Romania, da daca nu ma insel firma e englezeasca si poate ca au. Cred ca nu ai pus in listuta ta tampoane groase de tot (o sa ai lohii).

Simona multumesc de informatie. eu de fapt nu ma speriasem, da eram curioasa daca e sau nu dopul ca nici eu nu stiu cum arata, la prima nastere nu l-am vazut. Voi ce mai faceti?

DianaR eu cred ca la voi sunt mai mici sansele sa se fi inselat. tu stii ca eu nu sunt deloc sigura, da eu am fost la eco o data la 18 saptamani (si la 13 saptamani cand am fost in Ro da era inca prea mic bebe sa imi spuna sexul ,deci nu se ia in considerare).

Cami, bebele meu si de-o fi fetita o sa fie imbracat in lucurile lui Danut si sunt multe bleu, da mai sunt si alte culori. Da eu cred ca tu o sa ai fetita. O sa vezi pe 19, ce frumos ca poti face eco, te invidiez.

Doroti, asa un sef mai rar. Felicitari! Al meu prima data a fost foarte intelegator, da uite ca acum n-a mai fost la fel...:-((

Noi de maine intram in saptamana 38 deci suntem considerati la termen.

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Lyly,Carmina,Ama,Alia,Ildi,Irinel,Diana,Dana,Magg,Zax,Gaby,Doroty,Diana,Simona,multumesc pt felicitari!Sper ca n-am uitat pe nimeni.
La nume inca n-am ajuns la numitor comun .....acum sunt treaza ca n-am nume de baiat.Abea ne hotarasem pt numele de fetita,la care m-a lasat pana la urma sotul sa-l aleg din cauza ca nu ajungeam la un numitor comun,ca iar incep negocierile.Dar nu-i bai!Gasim noi si numa de baietel pana la urma.

Irinel,la mine dopul era putin maroniu,f gelatinos si in cantitate mai mare decat o simpla secretie.Nu ai cum sa-l confunzi,parerea mea.Poate iei si tu un nr de tel sa ne anunti cand soseste Maria ca sa nu ne ti pe jar.

Se pare ca Rut a avut deptate pana la urma,Lois era baietel,.....si tati e f fericit c-o sa aiba mostenitor,eu ma bucur ....c-o sa aiba Rut bodyguard cand o sa fie mai mare.

Referitor la nastere,mie mi-e frica si de cezariana,n-am nici o operatie si sper sa nu am niciodata ca tare mi-e frica.........si mi-e frica si de anestezie.Asa ca merg pe natural,durerile sunt mari dar cu pauze,cele dinaintea expulziei sunt mai dureroase,eu am avut "norocul"de un travaliu de 5 ore cu contractii la 2 minute........a fost greu dar e bine ca nu-i durere continua totusi in tot raul si un bine..... m-am dilatat peste asteptarile doctoritei,spunea ca nasc la 3,4 dimineata si eu la 23,05 eram nascuta deja.
Acum fiind a 2-a nastere travaliul se scurteaza si o sa fie si mai bine.
Nu vreau sa va sperii dar am vorbit cu o mamica in parc,la a 2-a nastere i-a fost groaza de dureri si si-a facut epidurala care nu a prins si in plus si acum dupa 3 luni o mai doare coloana .Dar fiecare alege ce crede ca e mai bine pt ea si lucrul asta o linisteste,apoi vede dac-a facut bine sau nu.

Ne-am schimbat si noi semnatura

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">28 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lya lasa ca gasiti voi si nume,e bine ca sunteti toti multumiti :-) Nu o sa va tin pe jar, o sa va anunte sora mea, am si vorbit cu ea. Oricum cand plec la spital o sa va spun probabil chiar eu. Si la prima nastere am intrat intai pe forum sa spun ca mi s-a rupt apa si plec la spital, abia apoi mi-am vazut de treburi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata fete dragi!!!

Lya - felicitari!!!. ce conteaza...baietel sau fetita..sanatos sa fie si sa va bucurati de el...daca s-au schimbat datele problemei cu "el". strigam " hai, bebita"

Diana79, Doroti - sa deschidem clubul manachinelor...cine se mai inscrie????

Cami - noi pana la 36 sapt..mergem every 2 weeks...si abia de la 36 w mergem o data pe sapt.doar ca noi o vedem de fiecare data pe bebelina.... ea nu vrea sa ne vada pe noi, ca-si tine mainile si picioarele peste fata. Macar stim ca e totul ok.
Singura mea neliniste este ca nu voi mai face nici un fel de analiza pana la momentul x, iar de control pe masa cu ochiul liber nici nu se pune problema....cica el vede tot la acel echo...o fi asa n-o fi....Sincer, as fi stat mai linistita daca as mai fi facut niste analize..dar asta e...n-am ce face.

Am primit si noi in sfarsit patutul.....dar am o nelamurire...are doua saltelute..una mai subtire...dar foarte tare si una normala..gen relaxa.....intrebare? pe care din ele este mai bine sa doarma bb acum cat e mic? sau trebuie sa le pun pe amandoua???
Mai avem de cumparat lenjerie de pat..si cred ca suntem all set.
Am pus poze cu patutul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/1960

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Abi, am vrut sa trag si eu cu ochiul pe site-ul ala, dar nu merge .

Bogdana, eu mi-am facut treaba cu o pompa de 70.000 sau 90.000 lei, nu mai stiu exact. Oricum cred ca e cea mai jalnica pompa care poate exista pe piata, si o voi folosi cu succes si de data asta (daca va fi nevoie). Pana la urma conteaza sa nu te chinui sa te mulgi cu mana, ca e groaznic. Eu nu am reusit.

Virgi, cred ca salteluta gen relaxa vine pusa peste salteluta tare. Eu am la patutul Sorinei una singura subtire si tare, pe care am mai pus la inceput paturici si lenjerie, apoi mi-a confectionat mama o salteluta de pasla. Oricum ideea este ca mi s-a parut incomoda pentru nou-nascut salteluta aia tare fara macar o paturica pe ea, iar tu ai una gen relaxa care cred ca e numai buna. Gandeste-te ca nu se afunda bebe in ea (ca e usor), sa-si deformeze coloana, sau de ce esti in dilema in alegerea uneia sau alteia? Daca amandoua fac parte din "kit-ul" patutului, inseamna ca aia tare vine pusa sub aia gen relaxa. Sa ne spui cum faci pana la urma.

Simona 35+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Virgi, imi place la nebunie patutul! Sa-l stapaniti sanatosi si sa doarma bine in el! Eu sunt inca in cautare de patuturi si din tot ce am vazut la nici unul nu se tragea in jos grilajul din fata...asta mi se pare super, sa nu te apleci de fiecare data pana iti ies ochii din cap

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Virgi, abia dupa ce a scris Roxana ca e fain patutul, m-am prins ca ai pus poze , pe care initial nu le observasem. M-am uitat la patut si la saltele. Nivelul ala din poze e singura pozitie a patutului sau poate fi coborat atunci cand bebe incepe sa se ridice in picioare? Ma gandesc ca poate salteluta subtire este pentru "etaj", iar cea relaxa pentru cand o fi sa folositi nivelul inferior, daca patutul are un astfel de nivel.

Din poze, salteluta roz nu pare tare si mi se pare ca arata mai bine patutul doar cu ea. Salteau relaxa parca inalta prea mult nivelul asta, nu ca s-ar rostogoli bebe peste marginile patutului. Pe de alta parte, ma uit la aparatorile patutului si vad in partea de jos panza alba, fara imprimeu, ca si cum ar fi clar ca partea aia vine acoperita de ceva, si acel ceva e salteaua mare.

Off, cred ca pana la urma mai mult te-am incurcat cu parerile mele. Mai bine ma abtineam .

Simona 35+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amali - noi am crezut ca salteaua subtirica este pentru nivelul de sus..cum e prezenat in poze ( pentru bb mic ), iar cea mare pentru nivelul de jos ( cand o sa fie bb mai mare), daca tu spui ca cu cea subtire nu ai fost multumita..o sa incercam sa le lasam pe amandoua..desi....lenjeria pentru bb aici..nu este o lenjerie pentru patut..ca ei nu folosesc..ci este o lenjerie...de dormit bebe pe podea..si este destul de groasa ( mai ales partea de jos care se pune direct pe podea). Eu am crezut..ca exista si aici o regula...sa stea bb foarte drept cand este mic.

Claudia - ma bucur ca iti place....si mie imi place acum cand l-am vazut montat. Initial am dorit un alt model..dar cand sa-l comandam, am constat ca nu aveau decat 2 modele din toata prezentarea lor de pe site..si asta e cel mai ieftin 250 dolari cu tot cu transport din seoul pana in insula unde suntem noi. salteaua mare, bumper-ul si dispozitivul de agatat jucarii sunt gratuite din partea frimei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Lya, felicitari pentru putzica!

Irinel, .

Cypocs, incearca pe cat posibil (stiu ca e greu) sa nu pui la suflet toate prostiile. Ei isi vad doar interesul lor nu se gandesc absolut deloc la tine. Crede-ma ca te inteleg perfect.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput