Mamici de mai-iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Alia, din ziua nasterii esti obligata sa intri in concediu de maternitate. daca iti pastrezi concediul de odihna cred ca suprapus se pierde. Asadar, NU POTI amana intrarea in CM !

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor ce este cu linistea asta ???
Sunteti prea cuminti si dati de banuit....

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor n-am nascut si nici nu cred sa o fac azi. Nu stiu daca a fost sau nu parte din dop, da era diferit de secretia normala, poate era o parte cum zice Ioana. Si eu am citit despre mamici la care s-a refacut dopul sau oricum a durat mult de cand a cazut pana au nascut, eram doar curioasa daca e sau nu, da tot in ceata sunt.

Lya la tine cum arata? Ai fost sigura ca era dopul?

Lyly bafta la examen, eu cred ca bebe o sa iti ocupe suficient timp sa nu te plangi de timp liber. Si daca vrei multa lume, iesi cu carutul in parc si te intalnesti cu mamici, bunici si copilasi.

Adelapop, nu stiu daca pot fi doua proceduri diferite, da cum mi-au facut mie testul de streptococ nu a fost deloc dureros si nici jenant ca a luat putin de la intrare, nu stiu cum sa explic, nu a introdus valvele alea sau altceva.

Alia si eu am avut parte la serviciu din partea sefului de tot felul de remarci uracioase de cand am ramas iar gravida. Intr-un fel il inteleg ca am fost doar 10 luni la serviciu si acum iar in concediu, da pana la urma fiecare isi face viata cum crede. La prima sarcina s-a purtat ca un gentlemen da acum... Vezi-ti tu de familie si de ale tale si lasa-le in pace pe acrituri, nu toata lumea e asa.

Adib multumim de gandurile frumoase, si sotul meu gandeste la fel, asa de dragut zambeste cand vede o graviduta pe strada sau la magazin...

DianaR, Ioana, fetele care mai aveti copilasi, vad ca va luati toate carucior din nou. Sa inteleg ca primul nu a rezistat? Ca al lui Danut e in stare absoluta de functionare. Noi am luat unul dublu ca sa ne fie mai usor in parc la plimbari (Danut alearga ce alearga apoi cere in carut si se uita cuminte, culmea e ca atunci cand era mic nu avea deloc stare la plimbare, plangea daca nu dormea).

Ama, dupa cum vezi nu ma grabesc, ba chiar ma gandesc ca poate fentez pe cineva si mi-o ia inainte cu nascutul :-)) Esti mortala cu barza :-)). Sotul meu face baza cand trecem pe langa spitalul unde o sa nasc, zice sa ne uitam daca a venit barza si s-o gonim daca e acolo ca e cam devreme :-)

Flori eu stiu de ce te ascundeai la inceput, si iti dau dreptate, doar rememoram timpurile, sa nu ma intelegi gresit. Pupici dulci.

Oau Lya ce fetita desteapta! Felicitari! Si vad ca stia si ca e baietel...Ar trebui sa vorbesc si eu cu ea, sa imi spuna ce am in burtica, ca eu nu prea contez pe ce mi-au spus la singurul eco de mi l-au facut. Felicitari si sa fie sanatos!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ildi, eu am nascut natural cu epidurala si pot sa iti spun ca desi nu m-a mai durut nimic de cand mi-au facut-o (din pacate destul de tarziu, la 7 cm dilatatie) totusi am simtit nevoia sa imping si simteam cand venea cate o contractie si trebuia sa imping. Nu sunt sigura daca depinde de dozare, poate au modificat eu doza de anestezic cand au vazut ca ma apropii de expulzie.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

LYA felicitari pt baietel. Dar cum de s-au inselat? Nu au vazut bine la ecografie????? Sau cu? Nu erau siguri????

Virgi sa stii ca fetele noastre vor fi manechine. Cine stie?????

DianaR merci si la restul fetelor. Sunt asa de fericita ca e fetitza mea bine si ca se dezvolta normal.

Irinel ce faci se grabeste Maria sa vina? Cum ti-am spu eu am luat scutecul de la un Wal-Mart nu stiu daca m specificat locatia. E din Richmond Hill, pt ca numai acolo am putut gasi. Am fost si pe Warden si pe Sheppard si nu aveau. In gaseti intr-o cutie si firma este FIRST YEAR, are desenat pe el modelul.

Ama pana la urma vrei sa nasti normal sau prin cezariana, ca eu stiam ca intentionezi sa programezi cezariana...

Numai bine tuturor

Diana 30+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lya sa-ti traiasca baietelul.Sa fie sanatos,voinic-voios!Inca un baietel,ca erau tare putinei!
[tealLyly][/teal],ne intalnim cand vrei tu.Apropo,ce ai facut la examen?Sper ca nu te-ai stresat,sau am inteles eu gresit si e maine???

Dana 32+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

PuiuDana, am dat examenu' asta seara. Am stors tot ce stiam
Bulino, de unde-oi fi tras tu concluzia ca evit subiectul Bam boo, nu stiu. Eu am scris ca nu pot pana miercuri sa trec, din cauza de examen.
MAg, mi-a placut replica sotului tau!
Mi s-a acrit de examene, mers la scarbici, dar nici acasa nu stau, ca sa nu ma plictisesc. Voi ce faceti, ca gravide ce sunteti, cand va plictisiti?
Irinel ,asa o fi, n-o sa am timp de plictiseala dupa ce vine Samburica... sau mai stii? O fi unu de-ala cuminte, cum a fost maica-sa, adica io, mancam, dormeam si zambeam, maaama ce copil plictisitor am fost

Maine ma duk iar la gimnastica. Cel mai rau ma enerveaza "liniutele", caci nu prea reusesc sa-mi dau seama cand incordez muschii uterului, cand ai vezicii, etc... Mie mi se par la fel toti muschii aia, dar nu-i asa! Si asta trebuie sa inveti, mai sa fie!!! Liniute in sus, liniute in jos

Azi am avut o zi cam naspa, asa ca va las, din cauza de lipsa de chef. Revin maine dimineata. Las loc insomniacelor, sa-si scrie pana nu mai pot

Lacri 31 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mai, Lia,
povestea ta cu aia mika ce ti-a zis de dimineatza ca tu ai baietel in burtika e superba! Mi se pare o faza extraordinara...eu nu stiu de ce mai dai banii pe eco, ca tu ai "radar" acasa...
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

LYA felicitari pentru baietel. Ce figura si pe doctorii astia. Sa se insele asa. Se pare ca fata ta a fost mult mai pe faza decat ei.

Sa fie sanatos si voios alaturi de familia lui. V-ati gandit la nume? Ca noi suntem inca in dileme.

zax 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia
zax am vazut ca si tu cauti patut si altele....eu una am innebunit batuind de colo-colo, dar am gasit in seara asta patut. Maine mergem sa-l luam! Uite si ceva link-uri utile:
www.babydesign.ro
www.reclama.ro
www.happybaby.ro
www.barza-ro.com (aici am gasit eu patut)
www.babycomfort.ro[/font=Trebuchet MS]

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Multumesc mult Roxana[/b] pentru sugestii. Ai fost singura care ai raspuns rugamintii mele. Oricum, fetelor, va mai astept . Ajutati-ma sa pregatesc si eu camera lu' bb mic si voinic.

zax 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput