Piticodromul de ian-feb05 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Coraly, Tudor are in mod normal cam doua scaune/zi. Uneori chiar trei, foarte rar unul singur, insa niciodata mai putin de unul zilnic. Deci mai degraba trei pe zi decat unul pe zi.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

OK fetele, voi incerca sa scriu cat pot.

Oana, eu te invit sa ne vezi pe cam si tu nimic. Pe unde umbli?

A papat si azi puiul meu mult castravete, carnita de pui la gratar si Moloheia ( e ca spanacul) asa ca ma declar multumita.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aaaaaaa, am uitat sa va spun ca sunt suparata ca nu gasesc gulii, telina si radacina de patrunjel. Ce pisici fac?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Kita, Tomasa, merci!

Mai astept raspunsuri!

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

coraly, si Rebecca face cel putin 2-3 scaune pe zi, de cele mai multe ori 2, insa niciodata nu s-a intimplat sa nu faca deloc. Insa am auzit ca pentru unii copii e normal sa nu faca o zi sau mai multe, cum sint si adulti la fel.
Nu stiu ce sa iti zic, a fost asa mereu sau numai acum??dr ce zice??

Pentru o persoana adulta, cel mai mare record l-am auzit de 2,5 saptamini...o colega de servici.nu as vrea sa fiu in pielea ei.

Crinuta, lasa ca iti trimitem noi

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Rayan face acum cel putin o data pe zi, dar de regula face cam de 2 ori.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Vladut are cam unul pe zi, si sint zile cind nu are. Dar nu se intimpla mai multe zile la rind sa nu aiba.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ruxi are de obicei un scaun pe zi.

Crinuta, multumesc pt. raspunsul ref. la geaca. I-am luat deja una frumusica la un pret acceptabil, o sa pun poze cand voi avea timp.

Acum ma pregatesc de meci. Hai Rapidul!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sa raspund si eu la subiect, Vlad face kk de doua ori pe zi, mai rar o data. Nu s-a intamplat sa nu faca o zi, sau poate o data sau de doua ori nu a facut deloc, dar nu mai tin minte exact

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Si noi avem de regula 2 scaune pe zi, mai rar unul sau trei. Daca nu iese pana seara, ii pun un supozitor, ca altfel e agitata si nu poate adormi.

AnaMaria, ai iesit astazi in parc? Noi da, pe la 18.00. Daca da , pacat ca nu ne-am intalnit!

Tomasa, parerea mea cu privire la ? ta care face referire la revenirea lui Tudor in greutate, este sa nu-ti faci mari probleme.
Si noi cand am fost bolnavioare ultima data , vreo 4 zile am mancat in proportie de 90 % numai san si am scazut binenteles in greutate . Si acum mancam f bine si pot sa-ti spun ca ne-am revenit aproape in totalitate, numai in cateva zile. Concluzie: copiii pot sa-si revina repejor dupa o stare de covalescenta!- parerea mea. Mancam chiar si oua, lactate, lucruri pe care nu le agream cu putin timp in urma. Succes!

Bubu05, initial m-am cam speriat cand am citit ce ai scris I data cu privire la durata acestei neplaceri a lui Vladut , dar din cate am citit pe forum despre acest "moft", sa stii ca perioada de revenire cu placere a copilului la baita este cam de 2-3 luni. Sper sa trecem mai repede de acest "moft"..
Sa nu ma laud degeaba, parca in seara asta a fost mai bine, m-a ajutat mama s. Intai turna apa pe mine si din cand in cand pe Bia, in timp ce eu o tineam in brate in cada si o sapuneam. Teama de apa nu a trecut, dar in schimb nu a mai plans ca serile trecute.

din partea noastra.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput