Piticodromul de ian-feb05 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Witchie spune:
Am scos gratiile de la patut. Ne-am chinuit sa o invatam sa intre si sa iasa din patut pe-acolo dar e greu, tot are tendinta sa incalece gardutul, mai avem de lucrat.
Ii e frica sa doarma, dupa caderea aia. Cu chiu cu vai am culcat-o ieri la pranz, si doamne, cu ce racnete cand vedea sacul! Imi este din ce in ce mai clar ca s-a terminat cu 2 perioade de somn pe zi si cu nani la 7.30. Seara am reusit sa o culc cu succes, fara lacrimi si tipete, pe la 20.30. Din fericire n-a mai facut febra si nici nu s-a mai trezit noaptea insa tinem regim in continuare.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
De-acum incepe greul
sara18 spune:
Tomasa, Shobosi celor care ne-au felicitat pt poze, va multumim frumos.am sa mai pun si altele cat de curand.
bravo Shobo, pt intarcat.cum ai procedat ? pt ca as vrea si eu dar nu stiu daca e momentul, e dispeeeeerattttttttt dupa san, daca nu ii dau ma ciupeste.ma bucur ca nu ai avut probleme.
kris, ce frumos mamanca Bianca si ce dulceeeeeeee eeeeeee.vreau sa iti spun ca mi s-a facut o foame vazand pozellllleeeeeee, wow.
Tomasa, ma bucur sa aud ca Tudor s-a insanatosit si in privinta ingrasarii daca are pofta de mancare si mananca normal trebuie sa-ti administrezi multa rabdare.mai glumesc si eu sper ca nu te superi.iar daca nu are pofta de mancarre stiu caci cu peritol se rezolva dar asta nu inainte de a consulta un doctor.pupici
o zi buna
Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran
PatriciaArdeleanu spune:
tomasa, anda, imi pare rau ca ati trecut prin suferinta multa! sanatate multa si refacere rapida.
anda...eheee...noi de mult nu mai avem 2 reprize de somn pe zi, si seara, mai devreme de 11...nehhhhhhh...in schimb doarme dimineata f tirziu, mai ales de cind cu ora asta noua. cred ca majoritatea copilasilor deja au trecut la un somn pe zi, asa ca nu te ingrijora, nu mai sint bebelusi.
lavinia, ce mai face tatal tau?
Liviana, multa sanatate mamei!
Crinuta,sa mai scrii mai des!
Sara, bine ai revenit! am vazut si eu poze frumoase!
Bestutza, nu mai lua in seama prostiile astea!
Kris, ce papa Bia! vreau sa zic ca am trecut si eu de buba pe creier si ii dau biscuiti sa manince singura. dar castravete inca nu am avut curaj...cu baita...ce pot sa zic, rabdare
Patricia si Rebecca (05.02.05)
sirimie spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Kris multumim ca ai povestit despre noi. E drept ca eu nu prea reusesc sa mai intru. Poate ne vedem asta seara in parc. Ce zici? Poate vine si Simona?
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Ana Maria, eu scap la 8 seara de la servici . Vladut iese in parc cu bona. Eu ies cu el doar in Week End. Poate ne intilnim in WE.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
ana maria spune:
Ok Simona ramane pe week end.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
kris spune:
Sara18, sunt tare dragute pozele cu David, cel putin acelea din parc in centrul porumbeilor sunt super! Sa te bucuri de el!
Ce-i drept si mie imi facea pofta ! Nu vrea decat sa-i dau ei in mana. Nu accepta feliute.
de la Bianca!
Patri, de vreo saptamana mama s incearca sa ma convinga sa o las sa manince singura. Dansa este conbatila la o gradinita in Dr. Taberei si a fost sfatuita de acolo. Sa insist sa manince cu mana dreapta si sa o las cat mai independenta la masa cu riscul ca se va murdari enorm. Astfel, pana pe la vreo 18-20 luni se va desurca singurica cu mancatul. Nu-i rau sfatul!
A-ti inceput sa-i lasati sa manince singurei?
Despre noi: suntem bine, astazi am mancat chiar f bine, am suportat si un ou facut omleta, iar aseara paste cu almette.
Am baut chiar si alt laptic completat cu ceai de menta. Poate, poate agreeaza si ea un laptic si sa ne indreptam cu pasi repezi spre intarcare.
Ana MAria, sper sa ne intalnim asta seara in parc, de Simona stiu ca lucreaza pana pe la 19.00. Poate in week ne vedem ! Poate vine si Anda, Liviana (dar e plecata la Braila la mama ei) si cine mai e dispus si in apropiere de parcul sebastian.
si sa ne auzim cu bine
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Am putin timp acum si scriu repede, ca vreau sa trag si eu un pui de somn. Vlad incepe sa se trezeasca din ce in ce mai devreme. Nu stiu ce sa-i mai fac...aseara a adormit la 10 si a dormit nemiscat pana la 5 dimineata, cand a inceput foiala, a papat lapticul, apoi a plans vreo jumatate de ora pana la 6 jumate, de nervi ca il tin in pat...apoi l-am dat jos sa se joace, la ora aia . A tras un somnic de o ora jumate pe la 9, iar acum e in pat la somn. E total dat peste cap cu somnul, chiar suntem disperati . Daca s-ar putea sa se joace non stop ar fi perfect!!!
Kris, tare dulce e Bia, si al meu papa paine ca fi-ta, dar castraveti, rosii sa nu vada, se scutura si se tramba cand ii vede. Apropo de baita, nu l-a tinut 2 luni frica de dus, mai putin, acum doua luni l-a apucat! Dar nu era super disperat, se speria putin si atat. Chiar nu stiu ce sa-ti zic, dar sigur e perioada trecatoare.
Asa ne amagim noi, mamele, cu perioadele astea trecatoare...
Crinuta, sa scrii mai des, vorba Patriciei!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
tomasa spune:
Merci frumos Ana Maria, Sara si Patricia. Sper sa-si revina, mai ales ca acum mananca bine, pofta nu-i lipseste insa avem de recuperat.
Kris, e bun sfatul mamei tale, poate il aplic dupa ce se inzdraveneste, deocamdata nu-mi permit sa fac experimente la masa, fiindca e inca slabit, dar mi se pare si mie ca a cam venit timpul. Tudor cere oricum lingurita demult, are tendinta adica sa pape singurel, doar ca pana in prezent mi se pare ambidextru (asa or fi toti beblusii) si nu l-as forta sa foloseasca dreapta, sa fie liber sa se dezvolte cum vrea el.
Sara, scumpa, cum sa ma supar? Inca mai stiu de gluma, sau macar asa sper. Din cate citesc ai un baiat cu multa personalitate, hi, hi, hi, si al meu e la fel, dar lasa ca asa ii sade bine unui barbat, sa fie luptator si sa aibba convingeri puternice.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
coraly spune:
Fetelor, am o intrebare. In conditii normale (deci exceptand problemele intestinale), de cate ori fac bebeii vostri caca pe zi? Exista vreunul care face la 2-3 zile fara a face caca tare apoi?
Merci!
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
kita spune:
Am fost iarasi la dr, la iomc de data asta; i s-a facut internare in ambulatoriu, caci de la Klebsiella ni se trage; pana luni o sa stam numai pe antitermice; in rest A. e vioi si asta e un lucru bun; nu se vede nici o imbunatatire la rinichi dupa interventie caci i-au facut toate eco posibile, inclusiv la inima dopller;
Coraly, Andrei are cam doua scaune pe zi; primul e dimineata dupa masa de lapte, presteaza cam in maxim 30 minute, si a doua oara dupa masa de pranz(ora 12) sau dupa masa de lactate (ora 16); partea a doua e mai variabila dupa cum vezi, iar uneori, desi rar o mai sare, insa recupereaza si la cantitate in dimineata urmatoare; ufff ce raspuns "murdar"
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album