Piticodromul de ian-feb05 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
sara18 spune:
asa cum v-am promis, am pus poze noi cu david .
Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran
sirimie spune:
Ceva interesant despre fructe cu legume: http://www.rlrouse.com/fruits-vegetables.html
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Shobo spune:
buna seara!
nu am citit din urma decit aceste 3 pag. din ac capitol.
am intrat sa va spunem ca l-am intarcat pe Codrin de 10 zile si e ff bine, haleste in ultimele zile f bine formula Nan Junior. dim bea si 10 masuri, de n-au loc bine sa i le fac in canita... dar poate asa o fi la inceputul intarcarii, mai stii?! . nu pare sa ii fie dor de titi, cred ca a si uitat de ea, numai mie mai imi vine citeodata sa o scot sa i-o dau dar ma abtin TARE. stiu ca am luat ac decizie si GATA. nu am avut deloc pb cu sinii pina acum, sper ca nici de acum incolo! nu vreau sa iau nimic pt incetarea lactatiei, las corpul sa-si faca datoria si aici.
ma bucur ca sint bebeii mai bine!
Bestutza si Sara, v-am vizionat si mi-au placut copilasii. bestutza e super poza aceea unde doarme cu tati, si am vazut ca si voi consumati Aloe Berry Nectar . soacra mea e MARE fan! ne-a tot adus si noua dar strica orzul pe giste cu noi
Sara, mi-a placut linistea ce se simte in acel parc cu porumbei! desi e Israel cu toate bombele de care auzim mereu, acolo pare o asa liniste si pace!... David a crescut f mult, e baiat mare deja. si eu ma uit la Codrin si mi se pare zi de zi ca se schimba si e alt baiat .
Sirimie, f interesant linkul dat! e imp cu culorile astea in papa
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Buna fetelor.
Asa cum v-a scris Amaya, laptopul nostru este la reparat iar acum folosesc laptopul unui amic de al sotului.
Am citit fugitiv din urma, ar dura prea mult la cum merge netul, dar si forumul, insa mi-a sarit imediat in ochi problema Laviniei cu tatal ei.
Lavinia, nu stiu detalii, am inteles ca a facut comotie cerebrala. Multa sanatate tatalui tau. Sunt alaturi de tine.
Oana, si mie imi lispesc discutiile de pe yahoo, dar promit sa ma revansez.
Sunt mai multe fete de aici cu care vorbesc des, asa ca abia astept sa am laptopul din nou acasa si sa imi reinstalez yahoo.
Amaya, ce faceti voi?
Alina, noi am facut escala la Amsterdam unde am stat 3 ore. Pacat ca nu mi-a trecut prin minte sa iti cer nr de tel inainte de plecare, ca te sunam din aeroport. Asta e, data viitoare poate ne si vedem.
In rest am vazut ca sunt bebei bolnaviori asa ca le urez multa sanatate.
Acum despre noi cate ceva: Rayan a inceput sa manance mancare adevarata cam de ieri.
Pana ieri manca asa: lapte ( mult mai putin decat in Ro), iaurturi cu fructe la greu, fructe, biscuiti, piscoturi, cereale si cam atat.Refuza legumele, carnea si orice mancare gatita.
Ieri a papat putin peste iar azi a mancat din mancarea gatita de tati, ceva specific arabesc, si atat de mult i-a placut ca ma uitam la el cum papa si nu-mi venea a crede.
Nu credeam sa ajung asa cu un copil care manca orice, oricat la orice ora.
Pe langa asta a papat si putin pui la gratar azi. Totul e sa ne tina si sa redevina ce a fost la capitolul mancare.
La scutece ne-am oprit la Pampers, deoarece nu am curajul sa incerc altceva. Huggies ne-au dat in spital si nu mi-au placut, iar celelalte marci imi sunt total necunoscute si nu am curajul.
Pana acum e ok cu Pampers, insa sunt diferente la marimi fata de Ro, diferenta cam ca la lapte si cereale.
In rest face multe prostii: toata ziua trebuie sa ascund telecomenzile, deoarece ne-a anulat toate canalele prin satelit, iar in alta zi nu mai mergea deloc receiverul, asa ca nu mai merge. Vrea numai lucruri interzise, jucariile nefiind interesante pentru el.
Cu tati s-a imprietenit, acum sta cu el, se joaca cu el, sunt cei amai buni prieteni, dar tot cu noi doarme noaptea, iar aici nu stiu cum sa mai procedez.
El nu este obisnuit sa doarma singur in camera, si nici nu as incerca deocamdata, desi are camera lui, insa, macar de ar dormi singur in patutul lui.
Seara adoamre cu scandal cu noi in camera, si peste cateva ore se trezeste plangand si trebuie sa iau in pat cu noi. In secunda in care e intre noi a tacut.
Cum sa procedez sa doarma singur macar in patutul lui?
Deja e un progres prin faptul ca accepta mai usor patutul lui, dar totusi, noapte de noapte se trezeste si plange pana nu il iau cu noi in pat.
Un aspect pozitiv ar fi faptul ca iesim cu inca 2 familii cu copii, asa ca Rayan nu duce lipsa de prezenta copiilor, insa el e cel mai mic si nu prea are ce sa se joace cu ei, desi el ar vrea saracul.
A ramas la fel de sociabil, cand mergem undeva pleaca la plimbare, merge la toti copiii, le zambeste, vrea sa ii atinga, sa se joace cu ei...
Hahaha, am facut fotografii in supermarket cu marci de lapte, cereale, pampersi sa va arat, dar pana nu le descarc nu le pot pune.
Promit sa facem si poze cu noi sa ne vedeti.
Aa, cine ne poate modifica, avem 10.8 kg, deci am crescut putin, cu ce nu stiu, ca de 2 saptamani mananca total aiurea.
Ma duc sa ii fac cereale, i-am luat de la Nestle si ii plac mult.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Sara, bine ai revenit. Pupici de la noi.
Erica, eu am vazut geci dragute de blugi la Z, dar destul de scumpe, insa de calitate foarte buna.
Eu nu i-am cumparat, deoarece aici e foarte cald si nu am ce face cu ea deocamdata, iar pe de alta parte aici gasesc mult mai faine si mai ieftine, iar asta e valabil si la mine.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Aaa, Crinuta, bine te-am regasit! Astept cu nerabdare sa-ti instalezi alea-alea si sa vb. Ma bucur ca v-ati acomodat si ca Rayan e bine si s-a imprietenit cu tati. Abia astept poze cu voi! Un pupic dulce de la Duracell!
Eu i-am schimbat putin programul, adica seara il culc cu o ora mai tarziu, mai ales ca s-a marit si ziua. La noi e nasoala trezirea f. matinala, adica la 7, cand tati e f. amabil si se trezeste el sa stea cu Vlad, il schimba si se joaca cu el inca vreo doua ore, cand vine si ma trezeste si zice "hai, schimbul doi!". Apoi doarme tati vreo doua ore dupa care pleaca la serviciu.
Ma multumeste ca doarme la pranz 2 ore jumate-3, azi chiar a batut recordul cu 3 ore jumate! Si de cateva zile dorm si eu la pranz o ora-doua sa-mi revin. Sper sa nu se mai trezeasca asa des noaptea, dar pana nu ies masulete si tot tacamul...ma-ndoiesc!
Shobo, felicitari cu intarcatul si ca bea laptic asa mult! Eu nici nu stiu daca e suficient cat bea Vlad: adica dimineata max.150 ml si seara vreo 150ml Milubrei.
Bestutza v-am vazut pe toti patru! E super poza cand dorm baietii! Aaa, trateaza cu indiferenta astfel de rautati, ca nu-ti faci bine nici tie, nici puiutei!
Anda, modifica si la noi in listuta, te rog: 11 kg. Lungimea n-am reusit s-o masor, mai incerc. Cum mai e Irinuca?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Buna seara!
Scuze ca nu am postat mai devreme, dar nu prea a mers dc astazi.
Shobo, felicitari pt intarcat! Tare as vrea si eu, dar noi nu luam nici un lapte deocamdata. Ma las pe mana matusii sa o faca sa agreeze si ea un lapte.
Anda, imi pare rau pt Irinuca Fii tare si rabdatoare! Se va termina o data si odata. Iti tinem pumnii!
Liviana, sanatate multa mamei tale! Cu multa credinta in Cel de Sus veti trece mai usor peste aceste neplaceri ale vietii! Ma bucur ca Matei si-a revenit cu scaunele.
Despre noi: plangem mai rau la baita. Plangem chiar si cand ne spalam pe maini si pe fata peste zi. E rau speriata de apa. Simona mi-a dat cateva linkuri pe aceasta tema si sper sa pot trece mai repede peste aceasta etapa.
Mai rau, ma sperie faptul ca dureaza 2-3 luni acest moft! In rest suntem bine, chiar ne place sa mancam singurele. Daca aveti placerea ne puteti privi aici cum "halim". La un moment dat a lasat painea pe masa si doar ciupea din cand in cand din ea si mai lua de pe farfuriuta feliute de sunca de pui. A fost o dulcica! La castravete nu a renuntat. I-am curatat coaja si l-a mancat cu mare placere si ca un om mare. Sa nu va inchipuiti ca pe tot. I l-am furat la un momemnt dat, imi era frica sa nu faca indigestie. Oricum am emotii si pt maine ,sa nu cumva sa-si schimbe consistenta scaunelor.
Crinuta, sa stii ca ma bucur pt voi! Sa aveti parte de o viata cat mai linistita si fericita!
la toate, sper ca v-am binedispus
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
ana maria spune:
Anda imi pare tare ca aveti iar problemute. Chiar ma intalnisem alataieri cu bona ta si cu Irina si zicea ca e bine.Multa sanatate!
Kris multumim ca ai povestit despre noi. E drept ca eu nu prea reusesc sa mai intru. Poate ne vedem asta seara in parc. Ce zici? Poate vine si Simona?
Shobo felicitari pentru intarcare!! Incerc si eu...
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
tomasa spune:
Simona, merci frumos, o sa intreb sigur. Nu conteaza daca e scump, atata timp cat e pt. el. Mi s-a parut f. interesant si articolul despre fructe si legume.
Anda, ce mai face balerina? Sper ca e spre bine.
Bestutza, Sara, v-am vazut pozele, sunteti niste frumosi.
Bestutza, am eu un feeling ca nu poti evita persoana care-ti spune asemenea rautati. Dar incearca sa nu dai nici o replica, trateaza cu indiferenta remarcile, desi imi inchipui ca te revolta peste masura si e normal sa fie asa.
De ce te plangeai de kg. in plus? Ti-am vazut pozele si pari slaba, la fata cel putin. Si chiar de ai fi grasa ce conteaza? Nici prea slaba nu e bine sa fii. Si in definitiv tu ai doi copii la diferenta de varsta foarte mica, iar asta e intr-adevar o realizare si ai tot timpul sa slabesti dupa ce o intarci si pe Ilinca. Desi continui sa cred ca exagerezi in sensul asta.
Adita, tu nu mai spui nimic? Cum se simt copiii? Au scapat de laringita? Sper din suflet ca sunteti bine!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
ana maria spune:
Tomasa raspund si eu la chestia cu ingrasarea. Victor a slabit in decembrie 600 de grame ca urmare a unor scaune proaste (si nu a fost diaree, diaree ca in 3 zile i-a trecut) si le-a pus intr-o saptamana la loc. Ei recupereaza foarte repede rezervele.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!