Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
mikka spune:
Diana, felicitari!!! Sunt sigura ca o sa fie bine! Ce minuni mai face medicina asta... si acum cateva zeci de ani se murea dintr-o raceala... Bravo!
&Ioana
Androix spune:
Salutare
Mai dar ati scris nu v-ati incurcat. Nici nu am reusit sa termin de citit dar vreau sa zic si eu doua vorbe despre spaga. Stit ce mi-a zis medicul cu care am nascut la controlul de 12 saptamani cand pe langa sticla de ce i-am dus io acolo, ca nici nu mai tin minte, i-am strecurat si un plic? CA EL NU ESTE FRIZER!!! Poate "uniforma" seamana putin dar atat! Va dati seama ce naspa m-am simtit cand mi-am dat seama cata dreptate are, cat de penibila am fost. Asa ca de atunci m=am jurat ca nu mai dau nicaieri nici un leu fara chitanta. Ca doar ma duc la doctor nu la frizer!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
mikka spune:
Pai, Androix, poate era prea putin, aia era spaga pt frizer
. Da' ceva nu merge, adica sticla e de nasul lui, da' banii nu... Ma rog. Cum e cu Colentina?
&Ioana
Androix spune:
Nu Mikka, nu au inceput nici o lucrare.
iar cu doctorul nu, sa stii ca nu din cauza sumei nu mi-a primit-o. Chiar nu primeste bani. Nu sunt singura de pe forum care nu i-a dat nici un leu pentru nastere si pe toata durata sarcinii. Si da, cadouri primeste. Din cauza ca nu primeste bani oamenii il asalteaza cu cadouri care mai de care. Am ramas masca cand am vazut la el in cabinet: platouri cu prajituri, cosuri cu fructe, banane, sticle de tuica
Ce mai, ca la tzara. Lipseau curcile vii si ouale.
Si tot apropo de mentalitatea oamenilor: stand intr-o zi la rand sa intru la consultatie intru in vorba cu alta gravida. Si imi zice ca ea este foarte nemultumita ca nu vrea sa-i ia banii!!! ![]()
![]()
Ca daca nu ii primeste ea are impresia ca este tratata la fel cu toata lumea, si ea vrea mai mult ca d-aia vrea sa-i dea bani! ![]()
![]()
In paranteza fie spus "la fel cu toata lumea" inseama cel putin prin prisma experientei mele "foarte bine". Deci ce vroia ea mai mult frate??? Sa se mute la ea acasa si sa stea non stop cu urekea pe burta ei???
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Danelutza spune:
Buna dimineatza si va multzumim pentru felicitari.
La multzi ani, sarbatoritzilor de astazi, Patricia Annelise, Rares Stefan, Alyssa, si nu in ultimul rind principessei mele Isabella
La multzi ani, Fran
Beatrice[/b] multzumesc din suflet pentru mesaj, a fost o surpriza placuta cind am deschis calculatorul dimineatza. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
babygirl spune:
ADUNAREAAAAAA!!!
Cine vine la sf. de sapt .in HErastrau? Sambata mergem in partea cu P-ta Ch.de Gaulle,iar duminica ne intalnim uneori cu bb Andrei (Gabitzam)la roata mare,in cealalta parte a lacului.
simiena spune:
Buna !
Imi pare rau ca eu nu prea scriu pentru ca nu mi se pare ca am cine stie ce de zis , dar de citit citesc in fiecare zi .
Micul meu , din cauza ca a avut hernie inghinala nu a dormit niciodata pe burta . Asa ca am si eu o noutate - de cateva nopti il tot gasesc dormind pe burta si pare ca se simte foarte bine .
Noi cu mersul - tot numai agatat de mainile cuiva si de ridicat la fel .
V-am pupat.
Mamicul lui Elian
poze elian
povestea nasterii
patriciaRO spune:
Salutare!
Mai veni de la sala cam suparta. Ca Alex n-a vrut sa stea cuminte deloc, decat vre-o jumate de ora, dupa care la apucat oboseala, pentru ca era ora de somn, defapt. S-a jucat 30 minute cu tipa care avea grija de copii, apoi cu un alt copil si la 10 minute decand am inceput ora vine tipa de la cresa si mi-l aduce... Mai, nu-mi venea sa cred... L-am luat in sala, a stat 5 minute apoi s-a pus pe un plans de zile mari de a trebuit sa ies urgent cu el din sala... Off! asa ca nu-l mai iau cu mine, il las acasa cu taica-su!
Danelutza, ma bucur mult!
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
Androix m-am cocosat de ras cu doctorul tau, curci, hai? 

Zi ceva si de pletos! Te-ai scos cu biberonul, si-l mai tine singur?
Dadym aici e locul potrivit de impartasit bucuria reusitei operatiei mamei tale. Ce de genitiv pe m.p., genitiv e, nu?
Feliciatiri pentru curaj, felicitari pentru reusita! Dupa experienta Adinei vine si partea frumoasa a sistemului sanitar, sa recunostem ca nu toti sunt o apa si-un pamant!
Cloreta pai curaj ai avut sa te aventurezi fara carucior, dar a compensat prin cumintenie. Multumim de felicitari!
Mikka multumim si voua! Taci si faci sa inteleg? Spune aici sa facem 

Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
lucas spune:
Salutare,
mai da ce mai scrieti.
se le luam pe rind:
ELISOR super BRAVO pentru printzesa. Te-ai speriat degeaba????? sau diagnosticul a fost pe linga?
Loreen cind oi face operatie de apendicita(daca, doamne fereste) intii ii bat pe doctori si asistente, asa preventiv, ca plec de la premisa ca stiu ei de ce.
AM uitat!!!
cine scria ca a citit pe net, ce a citit, eu am luat-o cu cititul inainte de a naste, prin sapt. 13-14,cind am vazut rezultatul la triplu test si am decis sa fac amniocenteza inainte de a-mi spune doctorul. cind am ajuns la el si el mi-a spus de amnio, eu am zis imediat, da sigur ca da, de l-am blocat, s-a uitat ling la mine si m-a intrebat: Internet? m-a sfatuit prieteneste sa ma uit la moda si sa citesc cancanuri pe internet, ca e foarte greu pentru mine sa discern intre articolele profesioniste si cele in care unii isi dau cu parerea, si sincer uneori este adevarat!!! sfatul unui medic este important.
Spaga, mita, etc.eu dau! dar dau in momentul in care solicit ceva in plus fata de ceea ce ar trebui in mod normal sa faca. sa va dau un exemplu: daca doctorul vine acasa, ii platesc deplasarea, nu intra in atributiile lui sa vina acasa. (nu intra in discutie primele luni). daca vreau sa vina si cu cintarul acasa, etc. in rest!!! NO WAY. si in special la tot ce inseamna ADMINISTRATIE PUBLICA. sunt buba pe ei frate! sunt de o indolentza.. adica dupa ce ca au salariu din banii mei ca eu platesc impozite sa le dau si bani?????????? (si aici aplic regula daca le cer ceva in plus- dar nu mi s-a intimplat niciodata, de obicei ma rog de ei sa faca ce ar trebui sa faca!) si ma omoara mai tare faptul ca vorbesc foarte urit, foarte urit si chestia asta tine de educatie.
gata! ca despre ei putem vorbi la infinit.
Androix nu ride ca sunt care doresc sa stea cu ele. am o prietena la care venea de 2 ori pe saptamina, si sa nu-ti imaginezi ca avea probleme, cica asa era ea linistita. si evident ii platea, acu pe bune, ala saracu cu ce era vinovat ca una il chinuie asa.Ce lucrari in Colentina? iar? bey sa-mi ziceti ca tai Carefour de pe lista daca e asa. se face KAufland linga mine, gard in gard cu Billa din floreasca.
FRANLMA!!! sa fii sanatoasa ca sa cresti iepuretele si sa va bucuratzi cit mai multi ani de acum incolo!!
Florentina, nu stiu daca chestia cu nemincatul este neaparat de la faptul ca a fost bolnavioara. LA matei "a minca" este un verb necunoscut inca. sau ma rog, il cunoaste cind are chef, cica mai rarutz ca-i mai dragutz. eu am incercat sa-i explic ca acest concept este valabil numai la mine cu soacra-mea da se face ca nu intelege.
Mikkala noi jucarii cintatoare cite vrei. DARRRRRRRRRR nu mai au bateriiiiiiiiiiiiiiii
, pai visam si noaptea melodiile alea.
Ruxel super poze cu bianca
Diana, tinem pumnii mamei tale. SIGUR o sa fie bine, o sa vezi!!!