Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
babygirl spune:
Eli, ce fericire pe capul tau! Felicitari Biancai!!! Ce ma bucur si eu.
Iulia, David s-a urnit? Poate ai scris, dar eu cum citesc o pagina da, una ba, am pierdut.
Cornelia, multumim de intrebare. Da, este mai bine. Febra i-am scos-o intr-o zi,a ramas cu raguseala 2 zile, iar acum inca mai are mucozitati in gat,dar am cumparat "batista bebelusului" si o chinuim cu folos..
Spaga,cadouri,flori,bomboane: Pai i-am dat individei bani de fiecare data cand a venit acasa, i-am dat cu diversele ocazii din calendar si cate o punguta cu diverse. Si asistentei, bineinteles. Ce naiba mai vroia? MIE MI-E RUSINE sa dau bani in cabinetul policlinicii de stat. Oricum nu face altceva decat sa o puna pe asistenta sa mi-o masoare si sa o cantareasca. Flori, da, ok, atentii, merg si astea, dar bani cand merg cu copilul la policlinica de stat? Si sa iti bata apropouri!!?Pe mine asta m-a enervat la culme. Si stiti ce-i mai nasol? Ca n-am putut sa adorm noaptea trecuta de draci ca nu i-am spus vreo doua asistentei care i-a dat D3 legat de scutecul de unica folosinta ingalbenit pe care vroia sa-mi pun fata!
poze ieri in parc http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/album?.dir=4c0a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/my_photos
patriciaRO spune:
PATRICIA ANNELISE ; RARES STEFAN; ALYSSA si ISABELLA
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Elisor super, bravo mai pentru progrese...
Monu, vazusi ca nu erea rujeola...
Eu ma pregatesc sa ma duc la sala de dimineata si il iau si pe Alex cu mine si o sa-l las la cresa. Sa vedem ce o face... Am emotii!
Va pup o zi super!
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
'Neazta buna la mamici si prichindei, ca vad ca incep sa se detaseze tot mai mult de figurile de bebe, a mea mai putin ![]()
Ma bucur ca impartasiti cu mine bucuria, cu toate astea astazi parca a uitat tot ce s-a chinuit aseara sa faca, sper sa prinda ceva curaj mai spre seara si sa repete sau cel putin sa incerce. Oricum tot fericita raman!
Olga M cu cat citesti mai mult, cu cat informatia te invadeaza cu atat esti din ce in ce mai convinsa ca e vorba despre tine (Maya in cazul asta) in acele simptome/diagnostice, etc. Nu e nici o graba, las-o pe Maya in ritmul ei, cand va fi pregatita "iti va spune". Cat as vrea sa-ti fiu mai aproape, sa pot discuta mult mai mult cu tine, chiar daca Bianca a facut una sau alta "in plus" fata de Maya e doar o impresie, fetele sunt asemanatoare, nu-ti imagina ca Bianca exceleaza la vreun capitol de motricitate, face progrese mici, mici, cat un pas de furnica, dar le face si indiferent ce-mi spun dr. nu mai ma intereseaza. Fata nu are nimic, deci sa ma mai lase in pace, ca va merge cand va vrea muschiul ei. Punct.
Sigur ca se pune metoda de ridicare a Mayei, inca nu a "descoperit" gratiile patutului, inca nu stie ca o vor ajuta. Ai rabdare cu ea, te va uimi la un moment dat!
Loreen asistentele iau in jur de 7-8 mil., iti spun sigur ca prietena mea are aceasta meserie, din fericire si-o face cu multa daruire, eu am "profitat" mult de pe urma ei.
Iar cele din spital te rog, nu le compatimi, fac garzi si asta le urca mult salariile.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
elisor spune:
CrisDun cred ca ai dreptate cu ziua lui Fran, asa mi-aduc si eu aminte ca spunea ceva de miercuri, so:
LA MULTI ANI, FRAN!
Sa traiesti viata cu bune si frumoase, sa te bucuri de famile, prieteni, colegi si sa ai puterea sa treci peste greutati. Sanatate multa si noroc!
LA MULTI ANI, PATRICIA!
sa pastrezi zambetul pe buzele parintilor tai prin ceea ce esti, prin ceea ce faci, prin tine...
LA MULTI ANI, ALYSSIA, RARES STEFAN, ISABELA!
sa ramaneti dulci! Sanatate si noroc cu carul!
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
ChrisDun spune:
...da, mey, m-am uitat in urma... la capitolul anterior.
Fran, LA MULTI ANI! sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte de tot ce iti doresti! Multa multa sanatate Iepuretelui ![]()
Multumim pentru felia de tort
, petrecere frumoasa si vreme buna in "cadrul natural" pe care l-ati ales
!!

elisor spune:
Apropos de urari, eu daca nu le fac inseamna ca am uitat, cum le-am uitat si pe cele sarbatoriltilor de ieri si doar aveam in cap la un moment dat, dar stiti si voi cum e cu neuronii ratacitori...
Babygirl vazut pozicile, frumoasa papadia, frumoasa vreme, fericiti parinti, apropos i-ai aratat Emei papadia?
Cornelia chiar asa, bb3? te poti imagina?! Cred ca e de vis sa ai o familie mare sa se stranga toti in jurul mesei...la sarbatori. Curaj, daca asta iti doresti!
CrisDun ce mai face Carinuta?
Fetelor eu ma pregatesc de santier. De maine vine echipa si incepe prima lucrare: izolat peretii exteriori. Ma ia groaza la ce va urma, cred ca voi strabate parcurile, poate voi merge la bunica-mea la tara, poate nimic din toate astea, habar n-am, dar mi-e sila de praf si mizerie si dezordine.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
Dadym spune:
Nu prea am reusit sa citesc din urma dar ma mobilizez.Am avut emotii mari iar acum o mare bucurie pe care vreau sa o impartasesc. Mama mea nu auzea deloc de cativa ani buni iar ieri a facut implant cohlear si se pare ca a reusit. Deabia peste o luna dupa ce activeaza implantul vedem daca aude. Am gasit pe net stire despre operatia ei:http://www.evenimentul.ro/articol/operatie-in-premiera-nationala-0.html
Stiu ca nu e legat de copii dar am vrut sa impartasesc cu voi ce am simtit zilele astea.
Revin dupa ce citesc din urma.
mikka spune:
Neatza si multi ani sarbatoritilor, mici si mari!!
Elisor!!! S-o pupe mama pe dragalasa, uite ca usor, usor, isi da drumul... ma gandesc cateodata de ce ne chinuim noi cu tot fwlul de ganduri, asa bine ar fi sa stim asa, macar pt o secunda-doua, ce se va intampla peste ceva timp... 

de la mik!
Androix, tu stai pe la COlentina, spune-mi si mie pls daca au inceput lucrarile pe la drumuri, ca trebuie sa ajung miine in Voluntari si vreau sa stiu pe unde s-o luam... Sper ca sunteti bine, nu?
Adina, vorba Laurei, nu ma mai mira nimic din nesimtirea astira de la stat... Eu am abonament la Centrul Medical Unirea, si ma trateaza ok, am fost de destule ori acolo si e altceva. Curat, orele de la programari se respecta cat de cat, medicii sunt amabili deci in ansamblu e mai bine decat la stat.
Nelia, FELICITARI! Stiu ca te apuca grijile acum, dar daca ai fost in stare sa faci fata la toate cate ti s-au intamplat, invatatul o sa fie floare la ureche! E timpul sa faci ceva si pentru tine! Bravos, felicitari muuuulte! Chiar azi dimineata, inainte sa ma dau jos din pat, ma gandeam sa ma apuc de o scoala de Resurse Umane, dar mi-a trecut instant cand am trecut la sters kk. Dar tot ma gandesc la asta, numai sa vedem cum facem cu bb2, daca iese...
Florentina, mik are 7.5 kg la 10.5 luni, deci nu te speria, nu te ingrijora, ca nu e singura. Sau poate ma faci sa ma ingrijorez si eu.
Nefe, daca aud ceva, spun. Bona nu vrei, la mine? ![]()
&Ioana
Cloreta spune:
Helau mamici cu pitici!
eu nu mai pot tine ritmul cu voi
De cand a venit caldura parca a intrat timpul la apa.
Am citit in diagonala, atat de multe informatii, progrese, bebei bolnaviori, mamicic necajite, sistem sanitar infect.
Dar am vazut chestii super!
Loreen, welcome back! Vad ca te-ai pus pe treaba cu scrisul nu gluma
Cu operatia ta m-ai speriat rau, cum e poisibil asa ceva?:(
Elisor, BRAVO!
si multi 
. Sa stii ca si gogoasha a facut figura o data si abia pete doua zile e reinceput ridicarile la bara:) Eu am patut tarc si se apuca de margine direct ca nu are gratii. Dar am vazut ca Bianca sta in picioare singurica, ei a mea nu! Si la facut pasi e tare sovielnica dar eu nu mami stresez demult, o sa le faca pe toate cand va fi pregatita.
Tu intrebai ieri, fara carut am iesit cu ea ca e greu sa il duc si pe ala prin tramvai s metoru. Deh, tara civilizata, nu exista decat scari fixe de coborat si urcat la metrou. Desi se inchide de la maner carutul e totusi greu cu ea in brate, cu geanta mare pe umar sa fac figura asta.
Pisik, ai o bursuca superba! Aseara i-am aratat lui tati pozele ca pe ea nu stia din gasca de bebelusi. L-am capiat cu pozele saracu', nu stiu ce o zice cand ma vede ca ma bucur in fata pozelor fiecaruia dintre bebelusi si fac comentarii. Imi vine sa ii pup pe toti.
Babygirl, am citit cu nervii in gat ce ti s-a intamplat, nu stiu cum ti-ai putut tine cumpatul.
Nelia, super progrese a facut Tudora! esti o mamica de nota zece oricum, ma minunez cum poti face atatea lucruri cu doi copii.
Ioana, e o scumpa Ana cu noile ei hainute
Ghetutele roz sun din piele?
Simona, uraaaaaa! felicitari pentru pasi!
Mikka, am fost si eu tentata sa ii iau o jucarie de genul asta dar mai am doua, un volan si un pian si am zis ca fac o pauza pana la urmatoarea:) Te fac de cap nu alta.
Nefertari, succes in actiunea "olita"!
Florentina, felicitari pentru isteata Maya! Scara de pisica ii trebuie:)Si multa pofta de mancare daca asta isi doreste mamica ei.
Cornelia, trei pui?
Crezi ca nu ti-ar sta bine?
Monu, ai vazut ca nu e rujeola? Ce bine!
Diana, e foarte bine ca impartasesti cu noi. De aceea suntem aici. Multa sanatate mamicii tale!
Fran, LA MULTI ANI! Multa fericire si noroc, sanatate si o viata lipsita de griji!
Sigur am uitat de ceva, simt asta. a nu se supere nimeni.
Laura februarie 2006
Pozele mele