Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi!

Noi ne-am trezit pe la 3 dimineata dar nu se stie de ce! Ne-am plimbat oprin casa si apoi somnic... Off! Greu...

Omustata, aaa stiam de capsuni... multumesc! oricum ii dadeam feliute mici si putine. Pai ce eu ma iau dupa el...? Ca manca un bol intreg daca era asa... Ar fi bagat mana, nu alta... Pana acuma n-a facut nimic... Sper nici de-acum!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce cascata sint, Monule Pe TVR1, am uitat sa precizez si asta. Si eu sint fan Jane Austen inca din adolescenta.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

ANA MARIA (tzumpiloi) sa cresti mare si frumoasa!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mikka am incercat pana acum Pharmatonul ca avea efecte la mine,vitamax si cred ca acuma trec la magneziu cu b-uri,dar poti sa-mi zici si de alea de la Amway ca nu ma supar deloc...ca asa nu se mai poate...adorm cu cafeaua in mana ...

Monu nici mie nu-mi plac ,dar cum ii explic eu nebunei ca daca mai insista cu capu' se poate sa ne schimbam domiciliu cu unul din spital?!

Aici e o vreme de cacao originala...un vant de te ia pe sus si frig...si asta a mea nu sta cu prelata pe mufa asa ca in casa all day long...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

FlorentinaG - eu merg in parc cu grasunul mai mult sambata si duminica , in rest mama e responsabila cu plimbarea . Acuma ca vine caldura si se mareste ziua , probabil ca o sa mai merg si eu cu el seara . Voi pe la ce ora mergeti ??

Mamicul lui Elian
poze elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen, pupici Deliei ca e o comoara.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut gagics
Si la bucuresti e vreme de kko... Totusi o sa iesim din casa pentru ca tre sa merg la doctor sa iau trimiterea la chirurgie pe care am uitat-o data trecuta din cauza ca intrasera in cabinet nu mai putin de 3 copii+cate doi parinti de caiula Nu cred ca v-am zis: ne da trimitere pentru putza. S-a adunat smegma si cum nu ne-a reusit decalotarea completa inca cica sa mergem la spital s-o faca aia. Nici nu stiu ce sa fac.
In plus aseara am constatat ca Filip are herpes la gurita si vreau sa merg sa ne dea o crema ceva, si eventual o solutie la aceasta problema atat de suparatoare. Eu stiu ce vorbesc pentru ca pana acum 4-5 ani faceam cate un herpes la 2-3 luni. O data a fost chiar de filme horor. M-am umflat toata, aveam in jurul intregii guri. Si ca sa fie si mai misto tot atunci m-a muscat si un paiajen de undeva de sub oki, astfel ca eram si cu un oki umflat si plina de bube, ca eu asa patesc daca ma pisca paianjenii... Aratam de milioane ce sa mai...
Mikka, da, despre tutunaru e vorba.
Sufletzica, stiu cum e sa mergi la munca si sa stai mai mult degeaba si in plus de asta sa stai si peste program doar asa ca vrea sefu' Bine frate, ca nu mai lucrez acolo ca era groaznic.
Cu INTALNIREA, ce sa zic, fiecare stam la 30 de secunde de cate un parc (Mikka, sa nu te superi ca preiau expresia ta) Ideea este daca ne face sau nu atata placere sa ne intalnim noi si cu piticii si eventual sotii (cei care pot), incat sa fim dispuse la un minim efort de a ajunge intr-un parc sau altul. Eu vin in orice parc vreti voi. Ma consider norocoasa ca am masina la dispozitie mereu, ca am un portbagaj imens in care incap lejer 2 carucioare ( asa ca daca e libera o iau si pe Andreea.a cu mine). Asa ca voi decideti unde, ca eu vin.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sufletzica, eu stiu o cosmeticiana buna chiar la coaforul de la Favorit (Mirela o cheama) - insa ce nu imi place mie este ca vrei-nu vrei iti da cu chestia aia cu descarcare electrica Am fost chiar cand eram gravidutza si i-am zis ca nu agreez ideea cu porcaria aia, si nu s-a lasat pagubasa decat cand i-am zis ca sunt gravida. In rest, e super de treaba si priceputa.
Cu dosarul pentru stimulent - cred ca de la angajatorul cel nou trebuie sa ceri adeverinta in care sa se mentioneze data la care a inceput lucrul. De la cel vechi trebuie sa ceri adeverinta cu perioada cat ai fost in pre/post-natal si data intrarii in CIC. Daca mai ai nelamuriri, neaparat sa scrii cu rosu, ca eu nu prea apuc sa citesc tot pe-aici pe DC...

lucas, mey, scuze pentru incurcatura ... aveam o singura raluca in lista, dar uitasem ca prietena mea are id-ul bianca...

Gabitza esti o draguta ca ne-ai zis de Mandrie si prejudecata. Intrebare suplimentara : e primul episod din serie ? (ca pe www. port.ro nu scrie al catelea episod este azi)

Eli, felicitari pentru progrese! Bia frumoasa!
Noi suntem bine, cam ca de obicei. Am ajuns la concluzia ca eu agit copilul (fara sa vreau) - e mult mai cuminte cand e cu altcineva decat cu mine. Poate ma speculeaza, nu stiu, insa cert e ca daca incerc s-o adorm eu nu vrea neam, insa daca o pune ta-su in pat adoarme linistita, fara fitze.

Alaltaieri i-a spart gingia al treilea dintisor (un incisiv de sus) si slava Domnului! n-au fost probleme (nici febra, nici agitatie) - poate doar balutze in exces.
Cu jucariile ne alaturiam si noi gashtii: nu prea isi baga in seama jucariile, ci mai degraba isi face de lucru la prize, ghivece de flori, revistele de decoratiuni interioare ale lui mami, tastatura si mouse, etc.

De DOOM stiam de ceva vreme, chiar am primit un mail cu un slide-show in care sunt explicate schimbarile. Mi se par atat de anormale, incat nu m-am obosit sa le citesc. Si nici nu cred ca o sa le pun in practica (apropo de niciun, nicio, etc )

Va citesc tot din 3 in 14, imi pare rau ca nu mai am timp de citit si de chaturi (va mai chatuiti ??). Nici in parcuri nu stiu daca mai ajungem, eu am acum o perioada cam nasoala, cu ceva examene, si nu prea mai ies in we cu Carina.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari!Sunteti minunate
Se pare ca operatia e un succes, mama suporta bine aparatul si sper ca peste o luna sa va dau vestea cea mare...ca aude. Robert a jucat un rol important in decizia ei de a se opera, a spus de la inceput ca vrea sa-l auda, daca nu era el nu se opera, se pare ca intre ei este o legatura stransa si ma bucur.
Am facut controlul de 11luni, avem 11kg si 75cm, se pare ca a luat 600g dar nu a mai crescut in inaltime, nu-mi fac griji, datile trecute nu lua in greutate si lua in inaltime, se compenseaza.
Gabitzam, Babygirl, am citit ca ati achizitionat batista bebelusului, o puteti utiliza? Noi am luat-o de ceva timp, am folosit-o la inceput si gata, acum are putere in manute si imi da mana la o parte, nu vrea, plange de nu se mai poate.L-am luat cu binisorul, i-am dat sa o tina el in mana...nimik nu a functionat
Tdi, sotul parca a anticipat faza cu plasturelenu mai sforaie asa tare.Am citit prin ce ai trecut cu medicii din romania...e revoltator, nu am cuvinte.
Elisor, felicitari pentru Bianca. Genitiv o fi, acum cu schimbarea gramaticii trebuie sa ma apuc de studiat, nu de alta, da o sa rada copilul de mine.
Monu, felicitari pentru dintele nr.3 Si noi asteptam dintele nr.4, si vad ca dau sa sparga gingia si caninii...ce mai ne umplem de dinti.
Nelia, felicitari pentru scoalaO intrebare, cum reusesti sa faci atata treaba? te lasa bb? eu chiar daca am chef sa mut muntii din loc mi-l reteaza urgent robert...trebuie sa stau dupa fundul lui, nu sta locului delokCum e prajitura cu curmale? nu am mai auzit de ea, vreau si eu reteta.
Beatrice, mi-au placut filmuletele
Nefertari, succes in gasirea unui nou job!
Fran, La multi ani! scuze de intarziere
Loreen, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Harnicutelor, ati scris de dimineata ca sa am ce citit:)
OlgaM, am mai avut discutia asta.De ce suntem aici daca nu sa ne spunem toate bucuriile sau micile neplaceri/probleme legate de copii? Iar in privinta doctorilor sunt de acord cu Loreen. Uite ca am avut aaceleasi stresuri legate de Teodora si doctorita noua ne-a sus ca daca la noua luni nu sta pe picioruse atunci mai vedem. La noua luni se sprijinea pe picioruse, la zece luni s-a ridicat la marginea patututlui si uite asa. Nici ea nu merge de-a busilea si nici nu se ridica din pozitia in genunchi, poate sunt ele mai incete la faza asta. Dar daca e sanatoasa din toate punctele de vedere nu te mai stresa, aia exegereaza.
Ia intreba pe Gusta cum e in Olanda. Pai acolo merg copiii pana la 12 ani in carut, poarta pampers pana foarte tarziu si mai au si altele. Cica sa lasi copilul sa se dezvolte in ritmul lui nu trebuie fortat. Tocmai a fost la ei o faza cu o mama care si-a pus bebe la olita pe la opt luni si a ajuns mare caz in presa, adica aia e nebuna. Nu ii punm poate de la varsta asta dar ca sa o faci pe aia iresponsabila pt asa ceva.
Nu te mai necaji, o sa alerge mai tarziu cu Teodora de mana ai sa vezi
Sufletzica, imi pare rau pentru tine, oboseala cred ca e problema cea mai actuala astazi. Multa putere sa ai
Loreen, vitamine, vitamineeeeeeeeee Nu te grabi cu jobu', mai bine te mai odihnesti daca Delia creste si iti da mai mult ragaz.
Gabitza, apoi ia o pauzati is posmagii? La ce ora?
Sa va povestesc de ziua de ieri!
Am plecat ca niste doamne la ora 14 si ne-am intors la 19.30. Pus bebe in marsupiu, genta de gat si carutul in mana. La tramvai urcat/cobrat m-au ajutat niste oameni iar de la tramvai la metrou am tras carutul strans dupa maine ca pe troller, super idee!
In metrou nici nu am mai stat pe scaun - mergem 6 statii - pentru ca ii placea fetei sa se uite imprejur de la inaltimea aia.
Coborat la televiziune, luat pe jos pe stradute pana in Kiseleff, pus bebe in caarut si de acolo Arcul de Triumf, tzaca, tzaca pe jos pana la min. culturii. Intre muz satului i minister a adormit moaca, am intrat frumos, plimbat pe alei cu soare si pomi infloriti, nani 40 de minute.
S-a trezit la ora 16, am mers la tati in birou, a dat multe ture cu tati peste tot - sa se laude tati cu ea evident - a stat frumos intr-un fofotliu si a mancat piure cu ficatei si usturoi, s-a jucat, a " vorbit" cu lumea. S-a comportat exemplar!
La ora 18 am plecat cu ea de gat pana la televiziune la metrou, la iesire am pus-o in carut si am mers juma de ora pana acasa pe jos ca era mare balamuc in tramvaie la ora aia.
In metrou, de la tvr pana la Romana s-a uitat la un tip care avea casti pe urechi si caruia ii canta cam tare muzica, probabil ca ii palcea fetei ce aude
Cred ca o sa repetem figura, o sa vizitez lumea cu papa la borcanel dupa noi.

Pozele mele

Mergi la inceput