Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
Tdi spune:
Buna dimineata!
noi am tras putin kiulul de la condicutza ieri...facusem noapte alba si cu miorlaituri infibite asa ca n-am vrut sa va transmit starea mea de kko, combinata cu vremea de kko...si acu ploua cu galeata si e intuneric de-ti bagi destele-n oki.![]()
dintzii tot n-au iesit, vad gingiile modificate putin pste tot dar nu ma hazardez sa dau un pronostic...oricum cred ca mai avem de tras!
de cateva zile m-a apucat gatitul...
nu alta, tati saracul a ramas impresionat (si ingrijorat, ca tocmai se hotarase sa faca dieta
), m-am enervat ca ne umpluram de provizii prin congelator, frigider si dulapuri de nu mai aveam loc, iar eu fraiera continuam sa cumpar una alta ca sa avem ce manca
.
inchei ca plange pitika si-o bat ganduri de bungee-jumping...
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
gabitzam spune:
E ceva cu mine, dau informatia trunchiata, ceea ce nu-mi sta in fire
Deci, TVR1, ora 17:00, azi primul episod dintr-o serie de 8.
Clara, am inceput sa descarc Baby Einstein dar merge groaznic de incet 
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
babygirl spune:
Da, da, si noi venim cu masina in alt parc daca va mobilizati la o intalnire!
Andutzy, meniul zilei:
06:30 150ml lapte
10:00 banana mica,mar mic,lingurita de miere,lingura de branza de vaci,2 biscuiti maya de pa rostar, scortisoara
15:00 incerc azi o ciupercuta amestecata cu orez muller + morcov,dovlecelsi piept de pui.
18:00 mamaliguta cu br.de vaci, iaurt si galbenus de ou
20:00 150ml humana
Dragelor, eu sunt uimita de a mea papadie. Sper sa tina. Asadar: ieri am plimbat-o singura in caruciorul nou 90min.Nu a dormit,dar nici nu a cerut in brate. Si-a scos ghetele si caciula si se hlizea la caini, oameni, etc.90 de minute!!! ohohooo.Acum tocmai am pus-o in patul mare si a adormit in 2 min. Am plecat de langa ea! ohooooo!!! Am bagat-o in sacul de dormit in care o bagam doar noaptea. Ca sa stie ca e de dormit. O fi contat,nu...Dimineata mi-a ras toata farfuria cu mancare. Sa vedem la pranz.I-o fi revenit apetitul? Constat de cateva zile ca nu mai plange cand se trezeste. Ioi! MAre lucru,daca ma intelegeti..:) Nu se mai trezeste noaptea.A avut o luna intreaga in care plangea noaptea si pana n-o luam in patul mare nu se oprea. E de bineeee!!!Ieri a binevoit sa manance primul biscuit singura. Stiu ca pt multe e ceva normal, dar papadia mea nu ducea nimic ,dar absolut nimic la gura. Seara, daca ii dau biberonul in mana se arunca pe spate de nervi si tipa pana ii dau eu laptele. Biscuitele asta poate fi un nou inceput.:)In rest, tanara si nelinistita, ca de obicei: da cu jucariile in oglinda si in parchet spre disperarea vecinilor, trage perdeaua cat poate ea de tare, distruge DVD-ul lovindu-l cu telecomanda, isi trage sertarele in cap, isi prinde mainile la usile de la dulapuri, rupe revistele, zgarie peretii cu ce apuca, trage de par,baga mailile in nas,ochi,urechi, scoate tastele de la laptop, isi trage cablurile dupa cap, cara hainele noastre prin toata casa, nu sta la schimbat, etc..etc..etc..
Va pupa fetele
Dadym spune:
Intrebare: cum faceti ficatelul cu usturoi? le fiebeti impreuna si le pasati?nu am incercat niciodata.
babygirl spune:
dadym,
batista bebelusului nu o pot folosi singura din cauza ca are forta si ma impinge. trebuie sa o tinem amandoi, eu si sotul. e cam chinuiala, dar are foarte multe mucozitati si mai bine ii scoatem cumva greul decat sa faca otite sau mai stiu eu ce.
ficateii eu ii fac asa, ca si pt noi. de fapt cand gatesc ficatei mancam toti. eu zic ca deja e maricica. fierti ii dadeam acum cateva luni bune si ba manca, ba nu manca. ulei de masline, usturoi intreg si apa ca sa fie inabusiti,nu prajiti. la final pun smantana. ii amestec cu piureul de cartofi facut tot pt ca pt noi, adica cu unt,smantana,lapte.
sufletzica spune:
Chris, multumesc mult de raspuns.Te mai deranjez cu o intrebare: un nr de tel ca sa ma programez la tanti asta ai?.
Tdi spune:
Babygirl - parca ai descris-o pe Alyssa mea la "activitatile zilei", lipseste faza cu torturat mai si tati ca aratam de parca ne-am batut cu ursu!
Succes in continuare la nani si papa...acu' daca si-a dat drumul, sa te tzii progrese!
Olga - pentru maini subscriu la neutrogena, sau ceva cu muulta glicerina, sau cu calendula/galbenele...
cu cetatenia RO noi am procedat asa: la primarie (oficiul de stare civila parca) mergi cu certificat de nastere/extras de nastere copil (trebuie sa reiasa numele parintilor, data si locul nasterii), pasapoartele (si cartile de identitate, daca aveti), certificat de casatorie (in mod normal nu trebuie dar mi-au cerut, cica "sa se vada ca copilul a rezultat in urma casatoriei!"...eu le-am zis ca se pot face copiii si fara dar nu mi-au apreciat initiativa
), procura de la notar pentru cine va merge sa le scoata (dureaza cam 3 luni), toate astea insotite de cate 2 copii xerox simple, timbru fiscal (de la posta) si money (sincer nu mai stiu cati si daca am dat).
atentie: daca copilul nu este si cetatean strain nu-l mai poti scoate din tara pana la primirea certificatului!!!
daca imi mai amintesc ceva va zic.
babygirl spune:
tdi, credeam ca numa' a mea si delia laurei sunt asa tzacanite.:))
mama isi face cruci cand ii spun ca eu ii fac dus copiluli de 10luni pt ca nu sade in cada.
Tdi spune:
Babygirl, io credeam ca toti is asa neastamparati...deci zici ca numa ai nostri?![]()
cred ca nu mi-ar ajunge forumul sa scriu cate nazbatii face Alyssa...partea faina e ca toti imi zic "vai ce copil cuminte ai!", de fatza cu altzii e ingeras si nu le vine sa creada ce dracusor impielitzat e!
in acest moment sta ingenuncheata in fatza vitrinei cu bauturi si linge cu pofta geamul...vai, sper ca n-o sa-o pasioneze trasul la masea!
are boala pe gauri...unde vede o gaurica cat de mica (prize, jucarii, mobila, etc) isi baga cu patos destele si limba. daca ii spun vreodata "nu" face un bot si se pune pe plans de parca as fi batut-o!
cea mai mare pasiune e sa traga de masa de calcat si sa zdrangane la infinit gratarul de fier de sub ea, cred ca se invarte de niste degetzele rupte!
inutil sa-ti zic ca stau non-stop dupa fundul ei, cand sunt pe net o tin langa mine dar imi distruge compu', a mancat microfonul si si-a bagat limbutza-n webcam in transmisiune directa
...roade cd-uri, pixuri, cabluri, pliante, facturi...ii plac si cartile de povesti din carton, le devoreaza de-a dreptul ca acus ajunge la cotor
. pe mine si pe tata-su ne musca si ne zgarie la sange...bineinteles cu zambetul pe buze in duioase efuziuni sentimentale
hai ca ma opresc aici!