Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ma invidiaza si pe mine cineva..!
JG, intr-adevar, fetitza mea e cuminte, papa si se culca, dar asta cand nu are colici, pt ca atunci e jale mare in casa, plange vreo ora. Partea "buna" este ca dupa, doarme neintoarsa pt ca o oboseste f. tare urlatul..si pe mine la fel. Are si ea perioadele ei cand sta la carusel si vb cu el, sau zambeste la mine si incearca sa vb, dar in rest, doarme..si se ingrasa.
Eu ma duc la tv, ca incepe emisiunea cu stafii (bu-huhu) si mor de curiozitate sa vad ce s-a mai intamplat si unde.
Noapte buna si somn ushor sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..mama ce complimente pe capul meu referitoare la cos si falcuta mea mica...cosul e imprumutat fetelor de mama ca sa aiba Bia in ce dormi daca ma duc pe la ea...noi i l-am confiscat pentru simbata cind isi face Dan ziua la curte si mergem cu catel si purcel acolo..dupa care imi va trebui si la mare de Paste...Bia e innebunita dupa culorile de la el..se uita la floricele si se simte f. bine in cos..asta cit o mai incapea in el, adica cred ca inca 2 luni...Ieri a dormit ok si am trezit-o la 00:30 sa pape si poi la 5:45...nu stiu ce si cit papa, dar nici nu ma mai urc cu ea pe cintar sa o chinui..a...ieri m-am urcat totusi cu ea in brate pe cintar si avea 6700 cu haine..ori era plina aer, ori cu pp, ca hainele nu aveau cum sa cintareasca 500 gr..ne mai chinuim cu kk, dar vad ca tot cu termometru face si cam apos..o fi ca am papat ieri salata orientala facuta de mine, super buna asa ca nu am rezistat in ciuda maionezei..
Azi vine mama pe la noi si ma duc sa dau invitatiile la facut si sa caut plicuri si lipici, ca m-am decis sa lipesc pe fiecare invitatie cite 2 picioruse de urs sclipicioase una vernil si una mov, daca tot ni se zice familie de ursi..cred ca am innebunit de tot..
A..ma bucur ca nu-mi vedeti kg, inseamna ca le ascund bine!
Giova vad ca si Marco trece prin zile mai naspa, cu voma asta..Bia nu a mai vomat de atunci de la masa aia de praf, dar praf ii dai si eu mai putin, adica numai 60 maxim la masa in cauza..Bia nu mi-a facut in cada niciodata, chiar daca i-am bagat supozitor, dar la noi chestia cu constipatia e deja de notorietate, asa ca supozitorul isi face efectul la citeva ore dupa ce i-l pun!Pupici sa se simta bine!
Nico, misto pozele cu mindrele noastre..mi-au placut si cea cu "papusica mamii"!
Mirela l-am vazut pe Dani zimbaretul...si tu arati f. bine..sigur ai nascut?
Vad ca iar imi face program de maraiala..tocmai mi-a scuipat tot sucul de morcovi...


mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA LA MULTI ANI!

Buna dimineata gagici!
Aseara v-am parasit ca m-am uitat si eu la un film,pe Dvd,daca tot se uita Ghita.
Am zis ca ma culc mai repede - la 23,dar Diana mi-a facut nervii prastie: s-a trezit sa pape la 00,la 3,la 5 si acu de la 7 e treaza Asta pentru ca ieri pe ziua a mancat f.putin si n-am insistat s-o indop,a avut grija sa recupereze noaptea! Plus ca am culcat-o pe la 20.
Pana pe la 9 m-am chinuit cu ea in dormitor,ca doar-doar adoarme,dar nici poveste asa ca ... iar in caruciorul si in locul preferat.Si-a tras patura pe cap si parca vad ca imediat adoarme...si pe mine ma lasa in aer,moarta de somn si vaaai, cata treaba am!
Plus ca azi la 16 e programata la control la cardiologie.Sambata vom merge la radiografie pentru sold,iar la neurologie abia in 11 mai. Astea-s gratuite si mi-a zis unde pot merge,dar nu stiu pentru eco abdominal... a zis ca-i pe bani,dar nu stiu unde??? Sunt specialisti pt.copii sau la eco normal? Pe voi v-a trimis la controalele astea?
Si inca ceva,a bagat careva dosarul pt.indemnizatie si a primit deja banii? Si cat a durat? Ca eu vreau sa-l depun zilele astea pentru Ghita. Sau alocatia aia lunara pt. copii,a primit-o careva? Ca eu am facut cerere si deocamdata pauza,am inteles ca vine din urma,dar sper ca nu in decembrie...
Sa iau o pauza...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICOLE hai ca am vazut-o si pe PLACINTZICA ta dulce,mai un pic si rade si ea,faine si pozele de la plimbarea in patru!
Acu' promit ca azi nu mai ma uit la nici o poza ca asa nu mai lucrez nimic
DIANA a adormit deja cu patura trasa-n cap ,plec sa pap si eu,apoi ma apuc de lucru.Dar tot nu va parasesc eu pe voi

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ursoaico La multi ani, tot ce iti doresti alaturi de Raisa, sot si toti cei dragi!Ti-am vazut printesica si s-a lungit, asa spun si io si vad ca Matrix e nelipsit, o pazeste bine!Monica vad ca si tu ai avut program de maraiala, se cam poarta pe la multe case...succes la analize..o a o intreb si pe mama cum e cu eco abdominal si iti zic!
Alocatia pe ianuarie am primit-o acum vreo luna, aia pe februarie vad ca nu inca...dosarul pentru indemnizatie l-a depus Dan sapt. trecuta si au zis sa sun pe la sfirsitul lunii asteia sa vad daca au intrat banii! Aici nu a durat mult, ca nu era nimeni la coada in afara de Dan!
Pupici si spor cu conta!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA mersi de info,eu o sa dau dosarul unei tipe ce lucreaza la primarie,e vecina cu mami.Iar alocatia aia eu am optat sa-mi intre banii in cont,dar n-am scos extras sa vad si la ce suma mare e...nici nu-mi dau seama daca a intrat sau ba ceva Acu ma pun sa completez cererile pentru indemnizatie

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Neata fetele. Eu treaza, iar fii-mea a adormit mancand inainte s-o scot afara.. Asa ca am apucat si eu sa fierb ustensile, sa ma imbrac pt plimbare, sa scot carutzul si sa bag ceva in gura. Acum astept, ca sigur nu mai doarme mult.
Moni, fa-i mai poza Dianei cu patura in cap! Vreau s-o vad. Cat despre indemnizatii+ alocatie: eu am depus toate actele la sfarsitul lui Feb, ieri am ridicat indemnizatia de nastere (1 mil 800), iar pentru alocatie si indemnizatia de crestere a copilului......cred ca mai am de asteptat vreo luna. Si zici ca Ghita se face casnic! Deci tu ramai barbatul familiei. Spor la treaba.
Janina, chiar ca-ti trebuie multe scheme la un copil agitat! Eu mai scap cu caruselul. Intre 2 invartiri de arc, tzushti unde am treaba: bucatarie, baie. SI m-am gandit eu la tine acum, cred ca problema cea mai mare a ta e seara. Ar trebui sa reusesti s-o culci mai iute cu orice pret. La cat ii faci baia?LA noi e ceva mai bine de cand am schimbat ora de culcare. Acum in jur de 9 e lemn! Dar si dimineata la 5 papa, apoi eu ash dormi si ea s-ar juca.REzist pana la 7, dupa care il trezesc pe RAdu.
URsulina La MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ursoaica ,la multi ani si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta!!!!
BEE,JG, IMI dau seama cat de greu este cu bebeii care nu vor sa doarma...de fapt eu cred ca nu pot sa doarma bietii de ei,din cauza durerilor de burtica.cel putin la dani asa se intampla.daca nu are colici adoarme si el la 2 ore de la trezire,dar daca are...e jale.dar seara eu ii fac baitza pe la 19.30 si cel tarziu la 20.30 e in lumea viselor.se mai scoala la papacit de vreo doua ori,iar dimineata se trezeste pe la 8.30/9.00...pupicei carlei si anei
MONI,iar face diana greva?cel putin bine ca mananca,dar nasol ca esti rupta de somn
CATA,si zici ca bia nu-si poate ridica caputul?bine a zis cineva ca din cauza falcutzelor.dar eu zic sa mai insisti sa o pui ca asa isi fortifica muschii spatelui
MARAKI,bafta la vaccin si sa dea Domnul sa nu aiba reactii nasoale ,iar fratelo sa fie un viteaz,mama pe el
GIOVA,ti-a facut-o marco cu kk la baitza,dar bine ca a facut.si frumoase pozele la gradina botanica,dar nu prea ii plac florile ,nu?
DENISA,cum te descurci singurica cu emma,ti-e greu,sau deja ti-ai intrat in ritm?
INGRID,ANASEBE,NICO,MIRA,CANDA,IRINA,MARCH,ANA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,am vazut pozele cu dia.e frumusica foc,iar comentariile...
CATA,chiar ca scufita rosie era bia,ii mai lipsea o bonetzica.iar tu..ma intrebi pe mine daca am nascut,cand tu poti concura la miss?
BEE,ana arata grasunica si cu gushitza,o fi de la zoom?oricum ,parca seamana cu tine.iar poza la dieta,te-a prins in flagrant?
NICO,placintzica e tare dulce si frumoasa,seamana cu mami...
RALI,SI ANASTASIA arata grasunica,ce mai face,mananca mai bine?
URSOAICA,raisa s-a facut o frumoasa si e tare bine pazita printzesa ta de temnicerul pisoi
cine a a mai pus poze noi?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
URSOAICA, LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa, fericita, multumita si sa ai parte numai de bucurii!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)


"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput