Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela stii care e faza..ieri am pus-o pe burta si asa zvicnea cu capul haotic de mi-era frica sa nu si-l rupa..era plina de nervi si plingea si era asa agitata, ca arunca capul pe spate de mi se zbirlea parul in cap...azi mai insist ca nu am incotro!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, mie mi s-a terminat concediul de maternitate (lehuzie) pe 14 ianuarie, in 22 ianuarie am depus dosarul iar in 8 februarie am primit deja banutii aferenti celor 17 zile din ianuarie (4.390.000+ 240.000 alocatia). Mi i-a adus acasa posta. Ideea e ca banii se distribuie intre 5 si 12 ale lunii, dar nu se stie cand iti vine randul si ma dispera ca trebuie sa stau acasa sa astept! Daca nu te gaseste acasa, te duci si ii ridici de la posta. Deci dureaza putin de la depunerea dosarului pana primesti banutii!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ursoaica , La multi ani!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de puiuta si sot.
I-am aratat pozele cu matrix, aseara la Clau, a zis ca-s mortale, dar ti-a laudat si fata, ca e o dulce de tot.

eu ce sa va mai zic. aseara a supt 60 ml din bibe, s-a trezit la 7, a mancat din san.acum dupa 4 ore a supt 3 min, dupa care 10 ml lapte praf, pe care l-a varsat.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. sa-i cumpar alt lapte praf?????
in schimb e vesel, n-are nico treaba.
Am descongelat laptic de-al meu sa vedem poate-l papa pe ala.

Si eu tre sa primesc banii pt. bebe acum in aprilie, dar in Alba, caci acolo am bagat dosarul. Alocatia nici acum nu mi-a venit si-mi vine din februarie, cica nu pe ianuarie.
Tu de ce ai luat-o Cata?

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA
MIRELA nu ne-ai zis cum te mai simti!
BEE m-am gandit si eu la poza aia ... o s-o fac data viitoare,am facut cate va treaza cu patura ca mai nou face aerobic cu ea in maini: sus patura ,jos patura
Abia am completat atele alea,pe bucati ca s-a trezit,se screme pt kk,a papat un pic,da, nu-i tace gura o clipa maraie si se scremeee
Am musafiriii

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Giova sa stii ca nu ma mai stresez cu Bia si nu o face nici tu cu Marco..parerea mea ca daca e vesel si nu tipa de foame, chiar nu ii trebuie alt lapte, chiar de papa putin..uite Bia acum 2 ore a bagat 30 ml lapte praf..atit..ce sa-i fac..O las in pace si cind cere ii dau sin, ca altfel imi vomita daca o fortez!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Giova o fi fost si la mine tot aia pe februarie..nu m-am uitat, dar cred ca ai dreptate..
Am uitat..azi mi-a vomat tot sucul de morcovi!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina, treci te rog si la noi datele in tabel?!
Deci, la 4 luni:
Greutate: 6.350 gr
Inaltime: 67 cm
Si asta asa ca o curiozitate: 41,5 cm circumferinta capului, mi se pare super capos!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ioana noi la 2 luni aveam 40 cap si 40 torace..cica suntem late in spate si ne trebuie sport!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,pai ce sa zic..acum sunt intr-o perioada de acalmie,deci nu am dureri mari,in schimb umflatura e la locul ei,nu-i chip sa dispara.dar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu ma mai doare chiar asa de rau.
dani,nu mai face kk verde,dar tot apos asa face,o data pe zi.nu stiu csnd o sa-i treaca burtica ,ca tare se mai chinuie bietul de el.acum,cand m-am trezit si eu de dimineata sa fac treaba ,el dorme.si eu credeam ca o sa se trezeasca super repede,mai ales ca ainghitit o tona de aer azinoapte cand a papat...
diseara pleaca mama spre spania si ajunnge vineri pe la 12.00.are niste emotii,saraca...
eu inca ma uit dupa loc de munca si-mi vine sa plang,ca nu-mi pot lua unul cu orar redus,ca acum ne-a picat sa ne luam apartament in rate si nu ne da decat daca eu muncesc cu orar normal.iar rata e de 900/1000euroi pe luna.aici apartamentele sunt f scumpe,la vreo 200.000euro,aproximativ.daca ne ajuta Dumnezeu,vom sta si noi in sfarsit singuri,intr-un final

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata tuturor. Ne primiti si pe noi? Am nascut pe 13 februarie, deci aici ne este locul. V-am urmarit inca de la odisee, dar cind am vrut si eu sa scriu, s-a trezit gindacul ca vrea sa iasa. Asa ca pina acum tot am citit din urma si m-am distrat uneori, am ris cu lacrimi , am si invatat unele lucruri folositoare. Va multumesc

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput