Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Ce mai faceti?

Eu acum am venit de la cumparaturi, abia de-acum sa ma apuc de treaba, si mi-am zis ca trebuie intai sa va salut pe voi si pe urma sa-mi vad de ale mele!Asa ca, va pup pe toate o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Revin mai tarziu!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelorsa aveti o zi super frumoasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata si de la mare.la noi iar vine frigul.e innorat si rece.astazi trebuie sa fac mancare.de fapt cam o luna o sa tot gatesc,ca mama pleaca.pana acum venea saraca si imi facea mancare si scapam, acum trebuie sa reintru in bucatarie.dar il mai pun si pe sot sa gateasca cand si cand.
pe la voi cum e vremea?
un inceput de we minunat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

O dimineatza buna si un week-end minunat

Si la noi e innorat.Nu stiu cat de rece e afara dar io am dat drumul la centrala ca mi se parea frig in casa.

Dolce mama cand mai pleci anunta-ne si pe noi ca ne-ai cam dat emotii.

Adriana fericito, iti facea mama de papa? Noroc ca te mai ajuta si soatza. Razvanelul ce mai face?

Monica,Ana ma bucur ca si bebelinele voastre sunt bine. pe toate.

Elena parca tu am vazut ca esti bolnavioara? Sa te faci repede bine ca-mi vine soatza la Suceava si ai zis ca te gaseste in varful dealului.Nu?

Va pup pe toate ca tre sa-i dau papica la bebelina.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la gashka!
Eu va cer scuze, dar de abia vorbesc, sper ca ma auziti am o sinuzita meseriasa si am chef de stat acasa... asa ca in weekend profit la greu!
Georgi, pe un deal ma gaseste sigur ca daca vede una alba, grasa si... frumoasa, io mi-s!
Va pupacesc pe toate si alerg la treburi sa uit de altele!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saliu fete,
Sa va spun ce am facut toata ziua la servici de abia acum scriu....O sa ziceti ca am damblagit cu totul:m-am uitat la pozele cu pantofii de la Gabi ,am vb cu Gabi pe msg si tot nu ma pot decide ce sa aleg,bashca am bagat in priza juma din femeile institutiei cu pozele alea si ma gandesc ca curand se lasa cu comanda,sper.Si apoi Marius,azi la ora 17 e in Sibiu si io o caut desperado pe Gabi pe msg si nu dau de ea....
Ce mai?!A innebunit Ana68 mai rau ca lupu'.
In plus am fost s-o inscriu pe Luana la gradi si nu era directoarea,asa ca luni la 8 prezenta in fata usii gradinitei...Si m-am si tuns azi...arat si eu mai tinerica cu 2-3 ani...
Asa ca ,fetele,azi am avut o zi plina...Si va pup pe toate in gashca mare si va rog,din tot sufletelul meu de scorpie batrana sa nu va suparati pe mine ca nu va scriu la fiecare in parte...
Va pup si va doresc un vichend minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

salut, eu gatesc.
georgi, da sunt o fericita ca gateste mama , dar uite ca acum ca pleaca o luna simt greul.noroc cu sotul ca sta cu el sau invers.
ana, nici eu nu m-am hotarat la pantofi.si eu trebuie sa-l inscriu la cresa pe razvan si sa-ti fie de bine tunsul.si eu m-am facut suvite.aceleasi preocupari amandoua.numai ca eu le-am facut in zile diferite.tu pe toate odata.
ma duc ca am ciorba pe foc.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am avut din nou o zi nebuna, aici, la serviciu, cu multa alergatura...
Am intrat, inainte de a pleca acasa, sa va salut , sa va doresc un weekend cat mai frumos si sa va pup cu mult drag !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello gashka de scorpiute!
Credeti ca eu nu am 'nebunit???? Deja am pus ochii pe ceva pantofi, acum sa vad cum sta cu stocul Gaby, sa imi scot cheltuaiala cu job-ul si... ma tem ca va trebui sa trimieata si la mine in deal ceva incaltari Gaby mama, sper sa poti rasufla cand termini cu noi!
Sa va dau o veste... zdrobitabila, la noi a niiiins again si nu mai pot: ma depresz clar!
Hai pup la voi si sa aveti o seara misto!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetele azi am fost la doctor si credem ca pe 26 e gata avem 3 kg acum si suntem fata SIGUUUUUR !!!!! Spun asta pt ca toata lumea se mira de burtik mea si imi spune ca este prea tuguiata sa fie fata...ca cica am burta de baiat...
Aseara am fost la jumuluit si m-a chinuit o proasta de cosmeticiana... in viata mea nu m-a durut asa, si acum ma mai doare... m-a facut cu cera din aparat si cu banda de hirtie... groaznic, da asa este cind nu cunosti si te duci la plesneala, si eu nu m-am facut niciodata cu lama si am parul rar si moale. Pina peste doua saptamini poate gasesc si eu o cosmeticiana ca lumea... dak stiti asa ceva prin Berceni sa ma anuntati si pe mine.

MIINE PLEC LA TARA LA PARINTI !!!!! SA STITI DE MINE

Nina te pup si eu si sa ai un sfirsit de saptamina super frumos !!!
Pupici pt fata cu stea in frunte Cristinica frumusica

Georgiana esti o fericita ca ai centrala... da' si noi stam cu caloriferul electric Stefy cum se mai simte ?

Lory tu esti tot timpul pe fuga... mai odihnestete si tu cite zile mai ai pina vii la noi ? cred ca abia astepti

Elena ai grija cu gripa ca si io si sotu' am fost rau raciti...mie mi-a trecut mai repede ca nu am luat pastile dar sotul saracu si acum ia antibiotic...il doare gitul si o ureche...cred ca este un virus, la tine cum a inceput ? te-a usturat in git in prima faza ?

Monica nu mai spui nik de Roxy ? cum se simte cupilu' ? E bine nu ?

Adriana unde te faci suvite la coafor ? eu ma fac negru si ca si tine trebuie sa ma fac odata pe luna pt ca se vad firele albe si ma cam bate gindul la neste suvite....

GAbito tu ce faci ? Esti ocupata cu pantofii frumosi ? Poate deschizi la Bucuresti un magazin shi promit ca numai de la tine ma incalt

Va pup si week end placut

Dolce

Mergi la inceput