Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Laura....saru-mana de incurajari si poate ca la Doamne-Doamne ala al tau i s-o face mila si de mine si m-o ajuta....
Sa sti ca io abia acum am citit cu atentie cand vrei tu sa nasti:pe 25 aprilie?Faci o taurica?Super!Surorile mele sunt nascute pe 25 aprilie,numa' ca in 1974.
Te pup si odihna placuta!

Lori,cum sa nu te inteleg eu pe tine?!Ca doara din plamadeala de scorpiute suntem si corb la corb nu-si scoate ochii...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

DOLCE, chiar mi-am facut griji! Ma bucur ca inca sta cuminte bebelina! Te cred si eu ca dupa atatea capsuni mancate sa-ti vina sa stai numai cu burta-n sus! Sa-ti fie de bine!
ANA, chiar ca bine le mai zici!
Fetelor, la mine este deja 20:55, asa ca, ma pregatesc de culcarica! Sper sa doarma si Alinutul meu...daca e asa tarziu la mine, va pup pe toate si va doresc o noapte buna!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna fetelor.noi am fost la doctor, dar inca mai luam antibiotic inca vreo 3 zile ca mai e ceva pe acolo prin gatulet.bine ca nu mai face temperatura.
laura, ti-a prins bine aer curat la tara.fata vad ca sta cuminte.nu mai ai mult.
eu am fost ieri la coafor(in sfarsit am reusit sa ajung) si m-am epilat si m-am facut suvite.sa vedeti ce tarcoale imi da sotul acum.in rest si la noi e vreme urata.vad ca revine frigul.va pup pe toate si o zi minunata.
PS:ana, pe mine m-a innebunit gaby aseara pe mess cand mi-a aratat cateva perechi de pantofi.nici nu pot sa ma decid.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, minunatelor !
Ieri nu am apucat sa scriu mai multe, dar recuperez, azi.
Gaby, indrazneste, sunt o tipa draguta si amabila ! Greu ma vezi suparata.
Iti doresc sa ajungi peste tot pe unde iti place, caci tare frumos este sa calatoresti in lumea larga !
Eu, ca si Ana, as vrea sa vad multe din frumusetiile patriei, caci nu prea am avut ocazia sa vizitez tinuturile noastre furmoase. Cand eram copila, ce mai mergeam in excursii si mai vedeam si eu o manastire sau o cetate.
Mi-ar place sa vizitez Irlanda, pt. verdeata si castelele(cetatile) de acolo, Italia, Franta, Spania(pt. trecutul lor istoric) si America Latina(ca tot ma cheama si Argentina ). Cred ca si Moscova este superba, la fel ca Viena, Praga si Budapesta(singurul oras strain vizitat de mine).
Ideea viitorului tau sot, sa mergeti intr-o croaziera este minunata. Aveti ocazia sa vizitati mai multe locuri, asa.
Surioara mea lucreaza ca ospatar, pe vas de croaziera, in SUA. E o munca grea in care asta este partea frumoasa, vizitarea unor locuri superbe.
Despre pantofi....mie imi plac pantofii comozi, decupati cu un toc mic dar lat, cum erau cei de la Carmens prin 1999. Astia ii port si acum, la ocazii. Daca ii mai am si acum, va dati seama la cate ocazii ii port, nu ?
Despre cautarea membrilor dupa tzara, stiu ca se pot cauta dupa oras. Adica, dai click pe orasul dorit(de sub numele unui mebru) si gasesti toti membrii DC din acel oras.
Ana, asa e cu scorpionii, suntem oamenii extremelor. Putem fi foarte sensibili la ceva, dar si foarte reci.
Deci, la 10 ani, Alex, deja raspunde inapoi. Doamne, noi n-aveam curaj, nu indrazneam sa raspundem inapoi nici macar cand eram de liceu. Alte generatii, alte timpuri....
Imi pare rau pt. credit ! Sigur va fi mai bine intr-o zi, roata se invarte...
Mira, pare foarte frumoasa zona in care locuiti....lac, munte... Ceata aceea insa nu prea este sanatoasa, nu ?
Serios ca veneam sa te ajut. Pana sa o am pe Cristina imi ajutam prietenele si sora cu ingrjirea copilasilor. Educatoare sau invatatoare am vrut sa ma fac dintotdeauna, dar n-a fost sa fie.
Imediat te aud ca te-ai apucat de fitness si ai dat jos kg in plus.
Sanatate copilasilor si pupiic !
Elena, tu mai mergi la sala ?
La cat de epuizata esti dupa munca si George, nu cred ca mai ai chef de sala.
Monica, ma bucur ca Ruxi este mai bine !
Cred ca ati avut si soare, pana la urma, caci la noi a fost.
Cand vad ce scrie Ana despre pomi infloriti, ma simt de parca as trai pe alta planeta, pe cuvant ! La noi, pomii n-au nici frunze macar. Sunt atat de golasi...abia le mijesc mugurii. Iar verdeata....ici colo cateva smocuri mici. De aceea sunt atat de bucuroasa cand vad pomii infloriti din japonica lui Lory.
Lory, eu cred ca nici nu trebuie sa pui prea multe haine, oricum ii vei cumpara din Ro si va lucra mai des si masina de spalat daca Alinutul murdareste prea des.
Georgi, bafta sa scape zambareata numai cu atat de limbrici !
Si eu am citit ca se face coprocultura, chiar si la incheierea tratamentului.
Adriana, bine ca este mai bine pilotistul !
Arata-te, sa-ti vedem noul look !
Laura, ma bucur ca esti bine !
Ma gandeam eu, ca nici tie nu ti-a fost usor....din felul in care "vorbesti" fiecaruia.
Ana, ai surori gemene ?
Fetelor, daca ati stii de cand scriu eu acest mesaj... De 3 ore... Dar tot timpul a mai intervenit ceva si n-am reusit sa-l termin, iar intre timp ati mai scris si voi.
Va doresc o dupa-amiaza placuta si o seara si mai placuta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello la gashka!
Beyyy mor nu alta!
M-am gripat rau de tot... hai sa ma plang ca o baba, dar as arau de multa vreme nu mi-a fost. Aseara aveam vedenii, nici sa ma misc nu am putut, si barbatul imi zicea ca joc teatru
Gaby, nu stiu daca te-am intrebat vreodata... dar pot sa iti fac comanda vreodata de papuci la tine! Sa nu ma iei tare, dar eu intreb! Mai vreau sa imi iau acum o pereche de la Ara, ca astia au calapoade ok pt picioarele mele "imparatesti". Nu pot spune ca modelele lor ma innebunesc, sunt clasice, insa... daca astia imi vin! Plus ca am gasit la reducere si ma mananca mana dreapta!
Ana, cine naiba m-a injurat cuscrissima ca m-am 'bolnavit? Ma bucur ca Luanita se face bine, sa treaca buba ca a suferit rau micuta!
Mira, pai daca ninge la tine... nici la noi nu mai e mult... oricum vremea cica e in racire! Pup la iezii tai cucuieti!
Georgi... m-ai lasat masca cu limbricul... sa vezi cum pazesc eu kk de cand merge George la camin... ca pe nu stiu ce. Ca si eu sunt la faze de astea. Mie mi-a dat in vara sa ii dau zentel, ca avea simptome, dar nu iesea la coprocultura. Si i-a facut bine, ca si pofta de mancare ii revenise. Acum ma gandesc sa vorbesc cu medicul ca are simptome, plus ca la camin... viermii sunt la ei acasa. Sa va fie bine si sa scapati de miscatori.
Monica, ce face Ruxita?
Laurici, dar ai speriat fetele mai... eu sper sa faceti Pastele in liniste, apoi dupa sa aduci puiuta pe lume in pace si cu sanatate! pe burtica norocoasa! Asa-i ca si tu poftesti la papuci???
Lory, indata vii acasa, gata, esti pe ultimii metri!
Nina, nu am mai ajuns la sala ca in ultimele saptamani sunt terminata, ma simt fff nasol cu sanatatea, cam sunt data peste cap, asa ca poate saptamana viitoare birui. Azi trebuia, dar sun ametita, de la febra de ieri, ma dor si acum muschii!
Adriana... ce suvite ai???? Ca si eu trebuie sa le reinnoiesc!
Va pup pe toate, pe toate toate, ca fug in pat, sunt varza, daca am gresit pe aici sa ma scuzati!
O seara faina, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Va multumesc la toate ! Sunteti minunate si se vede treaba ca mi-am capatat niste prietene super

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, eu am mai fost acum 4 ani suvite blonde si m-am vopsit ca proasta.mi-am facut acum din nou numai ca sa scap de vopsitul asta asa des(ma faceam roscata si la luna se ducea ).eu mi-am facut acum suvite subtiri subtiri si multe.si a iesit cam cum ar fi cineva care are parul grizonat.mie imi place, cel putin pentru faptul ca am scapat de vopsit.dar acum trebuie sa-mi fac nitel ochii ca par foarte palida.si sunt aproape blonda(eu care nu am fost niciodata blonda).eeee, damblalele mele.
iar de epilat sa nu mai vorbesc.ca ma intreba doamna daca e suficient de crescut parul ca sa se ia cu ceara si cand i-am aratat in ce hal e de crescut cred ca am socat-o.ma mir cum de nu si-a facut sotul amanta la cum aratam.glumesc.acum sunt secsi.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am mai incheiat o zi de negocieri. Am avut un creier azi Doamneee mandra sunt de el:)

Fetelor voi cum sunteti la efort? Am in cate o zi o minte de tai si fieru, si in cate una.... hahahhahaa. ... de-a dreptu puturoasa.

Ah ah ah. Imi plac si mie pantofii, rau de tot. Va dati seama ca nu mai am loc in dulap de cati am.

Ma apuc in seara asta sa scriu preturile in albume. Dar preturile le vedeti numai daca deschideti poza, si dedesubtul ei ca si descriere o sa vedeti si RON. Cat inspre marimi, va rog frumos sa imi dati email cu nr pozei si cu ce marime va trebe. Mentionez ca fac reduceri pt membre DC, marimi mari si cantitati:)

Va multumesc la toate care imi apreciati pantofii. Asta inseamna pt mine ca nu imi arunc banii degeaba. M-am lipit de toate fetele de aici tare, si imi e drag sa intru sa citesc si sa scriu.

Ana? Iubita pupici si iti tin pumnii pt credit. Am citit ca ai ceva probleme. Si bradul tau nu te-a luat, Zoe? Ah.....
Zambeste si zambiti toate, care aveti familia langa voi si bb`ei. Eu nu am baiatul inimii langa mine si nu ma pot bucura de nimic de una singura. Si nici o fapta buna din viata nu ramane nerasplatita. Balanta trage undeva intotdeauna. Ana? Si daca nu l-ai luat pt bb`eu nu il lua numai pt credit!

Anina. Caut pe DC persoane din Rusia, dar nu gasesc nimic pe calatoriile sufletului. Visez si sper sa devina toate realitate. Sau daca nu toate 50%. Zici ca sunt la negocieri sindicale. (raman cu trauma dupa ziua de azi). Promit sa pun sa vedeti poze din Sylt a Vikingai.

Hai va pup cu drag mult pe toate. Sa fiti sanatoase si bb`ei cu voi.
Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
da...pana la urma ati avut dreptate, am iesit afara azi cu bicicleta...dar acum seara nu am mai iesit ca imi era taaare lene
si mi-au venit si rushii...am o stare de kko
ruxitza e vesela si voioasa, nu mai plange din orice...doar de rasfatzata ce eva multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi
va pupacesc pe toate...noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetele. seara buna si de la mine
am intrat repede sa vad ce e cu Laura si m-am linistit
Va multumesc la toate ca va ganditi si la noi si sa va faceti toti(si mamici si pitici) bine cat mai repede.

Eu la ora asta fac mancare asa ca va pupacesc

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput