Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetele pupici
nu prea am fost pe la voi zilele astea dar promit sa ma revansez
noi suntem bine si ma bucur sa aud ca si voi mergeti spre bine.

si noapte buna

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!Ce mai faceti? Eu iar m-am trezit cu noaptea-n cap, nici somn linistit n-am prea avut, am umplut iar balconul de rufe si am venit sa va scriu cateva randuri ca sa ma pot apuca iar de bagaje.

Ce stiti de DOLCEBABY? Nu a intrat ieri deloc...
GABY, venim acasa in gasca si tot asa si plecam.Adica, vine sotiorul sa ne si ia!La capitolul asta in special, am un sot de nota 20! Nu stiu ce m-as face singura cu Alin atata drum.Deci, cum ti-am mai zis, imi plac si mie niste pantofi in special din primul album.Am vazut ceva pe rosu superb, bej, negru...Se gasesc si masuri mai mici, da? Adica 23.5-24.0. Oricum vreau sa tinem legatura cand vin in tara si poate reusesc si eu sa cumpar cate ceva de la tine. Ce zici? Cand ai zis ca pleci?
ANA merci mult! Spor am dar,ca intotdeauna nu stiu ce sa bag mai repede in bagaje si ce sa las acasa. Oricum nu vreau sa-mi iau prea multe ca tot mai cumpar din tara, problema e Alin ca, oricate i-as lua de aici parca tot nu-i suficient la cat de repede le murdareste.Stau acum si-mi storc iar creierul si poate reusesc sa termin cu ele astazi.Daca nu, maine mai am liniste in casa ca il duc pe Alin la gradinita si nu ma bruiaza.Cam atat despre noi! Voi ce faceti?Luana e bine?Va pup!
Fetelor, fug la treaba, aseara am cazut rupta si nu am mai revenit asa cum v-am promis, sper sa nu fie si azi la fel, va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute,
eu m-am trezit cu noaptea-n cap si-mi beau cafelutza cu voi...aici e asa de urat afara, a pluat si cred ca e si friiiggg...si aveam timp sa ies in parc...de-asta-mi pare rau.
va pup si in ciuda vremii va urez o zi minunata(sac!)

ps.dolce, esti bine?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata fetelor:)

Dolce, incep sa imi fac griji. Scrie ceva..

Moni, neata cu soare sa ai mai tarziu!

Restul

Eu azi ma intorc la sindicalistii mei.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Lory? Cum adica 23,5? In Europa e cu 35-36-37-38?:)
Spor la trebi. In privinta hainelor, eu fac asa: selectez odata cele care le vreau musai. Dupa care pun strictu necesar: chiloti, etc.

Dupa care numar zilele, ma gandesc daca am masina de spalat unde merg si rationalizez la costumatii ca nr jumatate cat zilele care stau. Si nu am dat gres. Pantofi? Cat mai asortabili cu tot.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

GABY, stai ca nu mi-am dat seama, scuze! Deci, 23.5 este 35 si 24 este 36.Eu le am pe amandoua, depinde de calapod!Cat despre bagaje...eu le-as vrea musai pe toate! Nu cred ca am sa reusesc sa le iau, deja am inchis bagajele pe ziua de azi ca trebuie sa vina Alin acasa si nu pot sa le mai fac, si ramane sa le redeschid si maine.Ma mai gandesc intre timp.Te pup!
DOLCE, chiar nu ne mai spui nimic?Esti bine?Te pup si astept vesti!
Fetelor, va pup pe toate si fug sa-mi iau copilul de la gradinita. O sa trecem si pe la KFC ...mai bine nu va mai spuneam, am uitat de graviduta noastra...
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza scorpiutze.
Mai dar chiar!Ce se intampla cu Dolce.S-o fi grabit bebelina si i-o fi facut vreo surpriza?Doamne ajuta sa fie totul bine!Pup Dolce.
Lori-k m-ai innebunit cu niste bagaje.Ia-ti mama strictul necesar ca oricum pun pariu ca o sa-i mai cumperi o gramada de lucrusoare si de aici .Sa stii ca ai un sotz de nota 20! Vine cu voi, se intoarce si apoi vine iar sa va ia...Super.Nici io nu stiu ce m-as face atata drum.

Monica si la noi a plouat azinoapte si dimineatza era innorat.Dar chiar acum a iesit si soarele din nori.Stai linistita ca pana diseara se pot intampla multe..Si sigur o sa iesiti in parc.

Gaby, hai ca ti-ai gasit cliente la incaltzari.Spor la vanzari.

Fug ca s-a trezit bebelina.Revin

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete...

Este ca v-a innebunit Gaby cu pantofii aia?Io vreau sa salvez poze de acolo si sa le arat si la al meu ca bradu'...poate ma lipesc si io,cine stie?Ca al meu sufera sa ma vada cocheta si aranjata...
Asa ca,Gaby draga,ramane cum am stabilit...
Mira...voi pe ce planeta locuiti?sa dea naiba:nici acum nu s-a terminat cu zapada la voi?Sau stati la cota 1500?Io nu pot spune ca aici murim de cald,insa a venit primavara,cu flori in gradini,copaci infloriti,aer caldut si miros de iarba proaspata...Va doresc sa vina si la voi primavara si sa aveti multa sanatate!
Georgi,Decaris se da...asa stiam si eu...Acuma,io ti-am sugerat coprocultura ca e bine s-o faci,pentru siguranta si liniste.O colega de a mea,femeie in toata firea la 28 de ani,a facut limbrici.A mers fata fain frumos la doctor,a facut analize,a urmat tratament(ca e una d-aia prapastioasa si fricoasa si ce zice doctoru' e lege) si dupa tratamen....hai sa mai faca analizele o data.Si i-au iesit iar limbricii...cu tot tratamentul urmat...Nu vezi ca parca toti virusii astia aparuti si toti cocostrocii astia cu care convietuim mai mult sau mai putin,parca sunt mutanti genetici?Dai cu Ampicilina la rosu in gat si dai in amigdalita purulenta si pana nu halesti niste Cefaclor sau Amoksiklav nu scapi...Multa sanatate Stefaniei si sa se faca cat mai repede bine si sa scape de uratii aia...Va pup!
Nina,zic astia la stiri verzi si uscate...La noi a anuntat pentru azi 10 grade si afara sunt cel putin 17...Nu cred ca mai vine iarna p-aici!Sanatate Cristinei si ma bucur ca e bine!
Adriana,ce mai face pilotistul?Cum se mai simte?
Monica,Ruxi si-a revenit cu otita?Hai ca bag un dansul norilor pentru Ruxi,sa fie sambata vreme superba si sa iasa fata la joaca!Va pup!
Lori,parca ai fi sor-mea...Si aia,cand pleaca din Italia catre casa in Ro...juma de masina e plina cu lucrurile pentru fi-su.Si cand ajunge acasa constata ca nu-i ajung hainele pentru copil si ,pe langa ce primeste de la mine ii mai si cumpara si tot se plange...Si cand pleaca inapoi...vai de capul lor,mai are putin masina si se indoaie....Asa ca te inteleg si bine te-ai gandit sa iei haine mai putine.No,sa aveti parte de bine!
Laurica burtica....ce faci?Pe unde bantui?Sa nu spui ca ai nascut....

Fetele,ca va tampisem de cap cu creditul ala....nu se poate:nu da credit personal,fara gantie.Garantia sa fie din TM,iar noi nu avem nici domiciliu aici.Valoarea garantiei sa fie cu cel putin 10 000 de euro mai mare ca creditul.Daca vrem ipotecar,trebuie sa ne casatorim si sa dam avans 25% din valoarea casei care va fi cumparata.Daca vrem avans pentru ipotecar luat ca si credit pentru nevoi personale,nu putem luat de la ceeasi banca.Putem lua de la alta.In 18 zile trebuie sa dam avansul,sa ne aprobe ipotecarul si sa gasim si vanzatorul.Deci,cum o dam cum o luam,ne invartim in lantul slabiciunilor,in cerc.Asa ca....s-a dus p...ii de suflet speranta cu ipotecarul...

Io inca mai sper si sunt sigura ca o data si o data o sa fiu pe val si o sa dau cu flit la toti tampitii care s-au pus de-a curmezisul...Sa fim sanatosi,asta e important!

Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Bravo ANA! Ma bucur ca in sfarsit ma intelege si pe mine cineva!Exact asa procedez si eu ca sora ta!TE PUP!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Imi pare rau dak v-am speriat... nu a fost cu intentie....

Nu am nascut....inca

Ieri am fost la tara la parinti, aproape de Bucuresti, pe linga Snagov, am profitat de vremea frumoasa si am spalat covorul... adica sotul cu tata ca eu decit m-am uitat Am juns aseara pe la 10 acasa rupta de oboseala si nu am mai deschis calculatorul... iar azi pina la ora asta nu a mers netu'

Gabito draga iti multumesc ca te gindesti la mine, esti o dulce
Si PE Anuta pe Georgiana pe Lory dragutaMonicutala toate va multumesc ca va faceti griji pt mine

Miine ma duc la doc sa vad ce mai spune...dak ramine data stabilita tot pe 25 aprilie...am emotii pt ca a mai ramas fff putin...

Anuta ma bucur pt fatuca ta ca ii trece buba si se simte mai bine iar cu imprumutul imi pare rau dar lasa ca se va ivi o ocazie pina la urma si Doamne Doamne nu ii lasa pe cei buni...si eu am stat foarte multi ani cu chirie in Buc. si pina la urma am reusit sa ne cumparam o garsoniera si uite in vara asta ne luam apartament, este usor sa dai sfaturi cind tu esti la adapost....stiu, dar dak ai sti povestea mea... de fapt pot sa-i spun minune de la Dumnezeu pt ca asa ne-am luat casa, printr-o minune...
Sfatul meu este sa te rogi la Doamne Doamne si gaseste El o solutie....

Lori nu poftesc scumpo mai ales acum cind am burta plina de capsuni... am papat aproape un kg de abia mai pot sa stau la calculator

Ana tu ai dreptate mei, Gabita m-a zapacit cu pantofii ei, la astia chiar ca am poftit !!!

DAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! AM POFTIT LA PANTOFI !!!! Si cum sunt sper ca nu ma lasi asa Gabito sa ma ai pe constiinta

Cred ca ma duk sa trg un pui de somn ca vremea asta ma trage la pat..

Va pup si va multumesc ca va ginditi la mine

Dolce

Mergi la inceput