Minunatele scorpiutze (32)
Raspunsuri - Pagina 9
GabyHila spune:
Heya,
Am avut o zi calma. Ana, cu care am vb si pe yahoo si pe telefon vreo juma de ora si-a achizitionat prin reprezentant ( a se citi iubit, lover focos, Bradul) 2 perechi pantofi. Am emotii sa ii fie bune si sa ii placa. Sa imi zici daca ceva nu e bine si vrei altceva da?
Dolce am ceva magazine in Bucuresti care vand pantofi de la mine, dar putine modele si am inteles ca le-au pus scumpe. Poate stabilim o data si vin cu modelele de va plac sa va alegeti?
Dar tu ai altceva mai important de facut acuma. Fetita. Daca vrei musai fetita sau baiat asa-i ca aia iese?
Lori ai plecat? Beton sot ai. Sa iti traiasca si sotu si bebe`ul. Sper sa nu dispari de pe DC cand esti in Romania.
Hellene, ti-ai luat pantofi? Sunt curioasa ce numar regal ti-ai luat. Si model.
Nastase- ai fost tot pe fuga azi toata ziua. Intradevar se poate spune ca am batut-o eu in cap, nu ca tu ai fost ocupata:)
Hai sa va pup
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Ana68 spune:
BUEEEEEEYYYYY.....MI-AM LUAT PAPUCI DE LA GABI...URAAAAAAA!!!!
Gabi,am ziceat io ca nu pot intra,da' nu m-a rabdat sufletul sa nu intru...Nu se pune ca fi-mea sare din pat si urla ,iar fi-miu ii tine isonul,nu?Pana nu vin vecinii de jos e ok....
Asa ca ,fetele dragele,sunt fericita:Marius a fost la Gabi in magazin,la Sibiu(ca azi a ajuns la Medias via Sibiu) si mi-a luat una pereche ce a vrut fata,adica eu si o pereche ce a vrut el,adica surpriza...
Abia astept duminica seara sa-i vad....
Adriana,da-i bice...cu pantofii,ca nu-ti pare rau...
Fetele,sa va spun:Gabi e o super tipa haioasa si simpatica,cu capul pe umeri si cu mansarda intreaga...Sa va mai spun ca dupa o zi de barfe pe msg am mai tras si o juma de ora pe mobil cu ea?E...o gagica faina,scorpiuta adevaraciune!
Elena,nu mai fi suparata!Baga o ocheada in pantofii Gabrielei si-ti trece ...Sanatate multa si grija mare cu sinuzita!
Georgi,Nina,Monica,Laura ,Lori,Mina si restul scorpiutelor....va pup,mah si va doresc un weekend minunat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Ne-am intors pe la 10 de party cu George, a fost innebunit, ii place la sala de joaca, masini cate vrea, bile, tobogane, etc... sunt rupta!
Mai fetelor, sunt bolunda cu acte! Io comand clar la Gaby papuci, acum am vazut 2 care as vrea, dar sotul... carcotas: unul, atat!
Iau pe rand sa nu se vada la bujet de bugetara!
Pup la voi!
Somn usor!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Mey, chiar asa imi faceti sange rau de dimineata???????Pai si eu pantofi, cand?
Dandush spune:
Buna fetelor. Si eu sunt "scorpie" . Ma primiti printre voi???(21 nov. 1977).
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiute.
Dandushsi bine ai venit in
Dolcema bucur ca esti bine, s-a notat...azi esti lipsa motivatdistractie placuta
elenasanatate multa
anasa stapanesti pantofiorii sanatoasa si bafta luni cu gradinitza luanei
lory ce putin mai aveti si ajungeti in ro...in rom ai net?(tel) sau cum facem sa luam legatura si sa ne vedem scorpiutele de pe plan local?
gabyle-ai innebunit pe fete cu pantofiorii...adevarul ca sunt super...fetelor si e un cadou super de iepurashbagati la greu cat poate sa care iepurashul
adriana, cum a iesit papica? eu cred ca am si uitat sa gatescin ultimul timp numai mama face de mancare eu pregatesc doar specialitati
ninasi tie si cristinucai...sa te odiyhnesti in we
georgi si la noi merge centrala de bubuiecred ca o tinem pana in iunie si dam direct drumul la aer conditionat
miracum se mai simt copilashii? sper ca sunteti bine
irina,carmen,roxy,anda141, emma, lolelay,mstef, klumea-blondy,esme, tomecica,Syd,mai dati si voi un semn de viatza
azi nu cred ca iesim afara...e frig si urat...poate doar cu alex pe la vreun loc de joaca...
vape toate si va doresc un we minunat ca voi
monica
Lory_k spune:
nastasie spune:
buna dimineata.
dandush, bine ai venit printre scorpioni.
monica, exact asta ii spuneam ieri sotului ca am uitat sa mai gatesc de cand nu am mai intrat in bucatarie.acum cat e mama plecata gatesc mai mult pentru razvan ca el daca nu are ciorba si felul 2 nu e bine.noi ne descurcam cu un cartof prajit, o salata, etc.
ana, ma bucur ca ai reusit sa alegi.eu sunt inca nehotarata.dar tot trebuie sa iau ceva.macar acum de iepuras, nu?
gaby, degeaba sta calculatorul la mine non stop.de 2 ori sunt afara cu razvan.apoi vin in casa trebuie sa-i dau mancare, etc asa ca nu stiu daca stau cap la cap 1 ora pe net.tot timpul trebuie sa fac ceva cu razvan.mereu sunt pe fuga.
laura, ce misto ca pleci la tara, la aer curat.lasa ca iti prinde bine.la coafor am fost sa ma fac suvite si sa ma epilez.si culmea nu mai fusesem, dar sunt foarte multumita de rezultat.mai ales la epilat.asa ca de acum numai aici ma duc.si nu a fost nici scump,desi e destul de central coaforul.
si la noi este groaznic afara.maine vroiam sa mergem la nasa noastra sa facem un gratar ca nu mai pot de pofta dar cu vremea asta cred ca amanam.
lory, tu vii in tara cand pleaca mama.nu mai este mult.grija mare la drum.
va pup pe toate si va doresc un we minunat
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
georgi75 spune:
Neatza!
Dandush bine ai venit printre scorpiutze.
Noi nu avem noutati.Suntem bine toti.Zambareatza nu a mai eliminat nici un urat.Sper sa nu mai aiba.
Lori-k imi inchipui ce nerabdatoare esti sa vii acasa.Mi-e teama ca la fel o sa fii si cand o sa trebuiasca sa te intorci acolo.Cel putin io asa sunt.Unde m-as duce, cand ajung acasa mi se pare cel mai minunat loc de pe pamant.Iar in patul meu... dorm mai bine ca oriunde.
Dolce bine ca ne-ai anuntat.Sa nu ne mai gandim la cine stie ce...Te invoiesc si io. Numai cu vremea asta nu prea ai nimerit-o.
Adriana cum ti-a iesit mancarica? Hai ca sunt sigura ca te pricepi.Noi femeile mai avem un simt in plus..Si io tre sa gatesc azi si nu prea stiu ce sa fac. Pana diseara vad io.
Ano fericito, 2 perechi de papuci? Sa-i porti sanatoasa.Cum sunt?Cu toc, fara toc?
Elena tu cum te mai simti? Sper ca bine.Am vazut ca ati fost la chef...
Monica ce sa-i faci mai...Decat sa racim tocmai acum, cand am iesit din iarna, mai bine sa mearga nene si pana in iunie, vorba ta.. Intotdeauna am zis ca mai bine dau banii la gaze decat sa-i dau pe retete, medicamente si sa ma mai si chinui cu ea bolnavioara.
Va pup si pe restul si ma opresc aci ca nu mi-am baut cafeaua inca si ma resimt.S-ar putea sa mai fi mancat din litere ca nu prea m-am trezit bine.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
nastasie spune:
georgi, eu am gustat mancarea cand am facut-o.vad ca lui razvan i-a placut deeci nu e chiar asa rea.sa vedem ce zice husband cand vine.daca nu-i place sa-si faca
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004