Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nina, casa de piatra surorii tale, sa le dea Dumnezeu numai bucurii

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nina, casa de piatra surotii tale!!! Si sora mea se casatoreste luna viitoare!! Abia astept!!!

Eu sunt f. ocupata cu invatatul acasa ptr. licenta, iar la serviciu am f. multa treaba. L-am lasat pe Albert la tara de o saptamana sa mai pot face cate ceva. Sunt stresata si cu nunta sorei mele ca nu mi-am gasit ceva frumos in imbracat. Chiar numai uratenii in Bucuresti, nimic de bun gust. Mai caut, sper sa gasesc ceva totusi.
In rest suntem bine, sanatosi!!! Va pup si va doresc numai bine!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

in sfarsit am ajuns la laptopu propriu si personal si postez reteta:
SOS DE PIPER VERDE
Se face friptura de vita cum ii place cetateanului: care la cuptor, care pe gratar, care prajita. Eu am facut-o la cuptor inabusita ca de "experta" ce-s nu prea-mi iese.
Sosu: se pune intr-o cratita (preferabil de teflon) sosul ramas de la friptura, strecurat de condimentele utilizate. Cand da in clocot se pun 50 g de unt (io am pus numai 20 g, ca atat am avut) si dupa ce s-a topit untul se pune o lingura generoasa de piper macinat. Apoi 100-150 g de smantana si tot cam asa de parmezan ras si se tine pe foc pana incepe a se ingrosa.
Se serveste friptura intovarasita cu cartofi natur sau piure, si sosul picurat deasupra. Sau alaturi, daca nu-ti plac in mod deosebit picanteriile.

Intre timp am mai exersat si am pus piperul jumate macinat si jumate boabe. Alta savoare.

Va las, imi iau laptopu in pat langa vizigot, daca nu mai pot lucra pun cornu in perna si dorm.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello dragelor!
Apoi am avut o zi fructuoasa rau de tot!
Gaby, saru mana mult, iti raman datoare, astept sa imi ajunga condurii si sa ma bucur de ei! (Fetele, am biruit si am si vorbit cu Gaby si gata treaba!)
Nina, casa de piatra si casnicie fericita surorii tale!! Tu ce mai faci? In afara de treaba, desigur! Pacat ca nu ai net acasa ca mai stateam la povesti seara!
Anda (Monica), ma bucur sa te "revad"! Iti doresc sa iti gasesti ceva dragut asa cum vrei tu! Daca nu in Bucuresti... pe unde mai mergi tu! Pupici lui Albert!
Minaaaaaaa, mersi de reteta colega! Eu te stresasi de numa, dar... mi-a ramas pe creier si acum am si memorat-o!
Ana, ma bucur de papucii tai, vezi cuscrissima ca ne luam amandoua de la aceeasi sursa? Asta ca sa fim in asentiment, daca tot avem picioare regale... apoi regale sa fie mama!
Monica, sanatate Ruxitei, cum mai e?
Mira, la fel si pentru puiutii tai! Sa se faca repede bine si sa te linistesti si tu!
Georgi, apoi sa sarbatoriti ca ati scapat de miscatori, mama lor! Auzi, si eu am de sarbatorit de Paste si ma cam scot: pe 18 e ziua sotului, insa e saptamana mare, apoi e George fix de Paste si pe sot il mai cheama si Gheorghe... deci iese 3 in 1 sigur cu o pregatire! Eu deja ma gandesc intens la menu de Paste!
Adriana, stai linistita pana incepe cresa... aici suntem sa va sustinem! Stiu ca e greu la inceput, dar uite la mine cum vorbesc, deja suntem toti incantati de progresele lui bebe de la camin, la fel vei fi si tu!
Laurici, esti bine, da? Noi cu bicileta patrulam prin casa ca suntem la parter! De aia ne permitem sa batem si mingea si sa baraim masinile la greu, sa dansam cand avem chef (a se citi sarit)! Deci... ia aminte ce te asteapta!
Oricum, azi avem progrese: a mers cu bicicloanta si prin parc, pe ea, pe langa ea, a inceput sa pedaleze, insa repede oboseste sau.. are mofturi!
Insa sa va zic cu cine m-am vazut in seara asta pentru 15 minute si am avut mare bucurie!!!! Cu... Carmen! Mi-am innoit garderoba cu ajutorul ei si... m-am bucurat sa le vad pe ea si Anda, sunt bine si vesele si dragute foc! Deci... sunt bine! Oricum, ne vom vedea mai des de acum pentru ca ne vom plimba mai des prin Botosani!
Va pup, pe toate, George a adormit pe jos, ma duc sa il culeg, de la atata parc il cred!
O seara faina si bestiala!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna fetelor !

Ce vreme nashpa... nu ca as putea sa mai plec undeva... da' e frig in casa

Elena e bine daca stai la parter, poate cochilul sa se desfasoare in voie
Si eu tot la parter stau, deocmdata, vrem sa ne mutam in vara asta intr-un apartament mai mare ca doar ne-am imultit, nu?

Ma bucur pentru Carmen si dak o mai vezi sa-i transmiti din partea mea TOT BINELE DIN LUME !

ANDA iti doresc MULTA BAFTA ! Sa vii sa ne spui ca ai luat licenta cu 10

Monica ce face fata mica ? Ai fost cu ea la alt doctor ? pt Ruxi mica si sanatate multa !

GEORGIANA ma bucur sa aud ca puiuta ta e bine sigur a fost decit unul...

ANOOO 3 PERECHI DE PAPUCI ????????????????????????????
Sa-i stapinesti sanatoasa si sa te dai mare cu ei

GABI NINA MIRA ADRIANA sper ca nu am uitat pe nimeni, va pup pe toate

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
dolce ai grija sa nu racesti tocmai acum
ana si elena sa stapaniti sanatoase pantofiorii
anda141, spor la cautari rochita pentru nunta
minasuna minunat reteta abia astept sa o incerc si eu
fetelor multumesc mult ca sutneti alaturi de mineruxi e bine asa cujm v-am spus...mai zapacita ca oricandasteptam acum pana se termina sticlutza minunata de antibiotic si mergem din nou la control.
azi o duc pe bunica inapoi la tara dupa ce mergem la control.
va pup pe toate si in cioda vremii va urez o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.daca nu mai este lory prima, i-=am luat eu locul
mama a plecat aseara la 12 spre germnia, dimineata abia la 5.30 pleca din bucuresti.a trecut ieri intr-o viteza pe la mine.sper sa ajunga bine la sora mea si sa nu stea mult in vama, ca altfel ajunge tocmai maine seara.aseara a sunat si soramea sa o anunte ca o asteapta jungla(era o galagie in casa:gemenele tipau, ala mare se juca, cumnatul meu tipa si el si saraca sora mea ii zicea mamei sa vina mai repede).draga de ea.mi-e mila si de ea ca o vede pe mama doar de 2 ori pe an si atunci nu mai mult de 1 luna.
monica,incepe ruxi sa-si revina.ce ma bucur.sanatate multa.si vezi ce faci si cu bunica.
laura, ai grija cu frigul din casa.taman acum la sfarsit sa nu ne racesti.
elena, sa stapanesti sanatoasa achizitiile de la gaby.pup-o pe carmen din partea noastra cand te mai intalnesti cu ea.iar vis a vis de cresa lui razvan primele zile o sa-mi fie greu.dar va am pe voi.
nina, inca o data casa de piatra surorii tale si sa se iubeasca mult.
mina, ce bine suna reteta.o pun bine poate fac de paste.
eu anul asta m-am hotarat sa fac ouale cu vopsea de la tipografie chiar daca lumea zice ca e toxica.m-am saturat in fiecare an sa nu-mi iasa culoarea asa frumoasa si sa iasa patate.asa ca fac aurii, argintii si bineinteles rosii ca altfel parca nu simt ca e paste.
fug sa-mi savurez cafeaua si sa o sun pe mama sa vad pe unde e.imi vine greu acum noi care vorbeam pe mess toata ziua si acum e plecata.
va pup pe toate si o zi cat mai usoara.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata fetele,

Mi-am revenit cu starea de ciufutenie clara care am avut-o doua zile. Urat. Si stiti cum e vorba? Cand nu e sa ti se arate, nu ti se arata. Ah.

M-am hotarat sa plec mai repede la baiat. Sun acuma sa vedem daca imi schimba biletu in aceeasi bani. Zbor de la Sibiu cu 381 euro pana la Hamburg. Am vazut la TV ca s-au schimbat regulile de trecere a frontierei? Stie cineva ceva, ca pe cine am intrebat nu stie sa imi spuna nimic.

Dolce ma gandesc la tine cu drag. Ai grija de tine si de bebelina.
Tu de loc de unde esti? Ca ai zis cupchil, ca la Ardeal.

Nastasie:) pilotisto va pup si pe tine si pe cupchil.

Anooooo serile se varsa..... or asa o fi cantecu?

Everybody va pup cu drag pe obrajiori.

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gaby, mama a plecat cu autocarul si i-a facut soramea chemare, dar tot a luat bani la ea ca trebuie sa ai 30 euro/zi si ea ca sa fie sigura si-a luat si bani.ca la vama romana poti sa te astepti la surprize.daca vrei vb pe mess si-ti spun ce stiu si eu.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Gabita draga de loc sunt prahoveanca am zis si io asa...
Iti doresc drum bun la iubitul tau si sa iasa asa cum vrei tu cu biletul.
Cind pleci si cit stai ? Sa faci poze sa ne arati si noua ce fericita esti si sa ne bucuram si noi alaturi de tine

Adriana stai linistita ca am un calorifer electric pe care il tin linga mine iti multumesc pentru grija
Drum bun mamei tale si sa ajunga cu bine la sora ta!

Dolce

Mergi la inceput