Minunatele scorpiutze (32)
Raspunsuri - Pagina 13
nastasie spune:
buna dimineata.se simte lipsa lui lory, acum e pe drum sau a ajuns.diseara pleaca si mama in germania la soramea si sta o luna.
laura,programul va fi 8-16 la cresa pentru ca au si somn la pranz.nici nu l-as lasa pana la 12 ca nici eu nu pot sa lucrez mai nimic si trebuie sa vin sa-l culc.e chin mare.acolo isi face un program al lui.vai, cred ca o sa fiu bolnava primele saptamani.
mina, bine ai revenit.ce mai face vizigotul?
monica, imi pare rau de ruxi.bine macar ca e vioaie.sanatate multa si rabdare multa tie.
gaby, de ce ai avut o zi naspa?probleme la munca?
ma duc sa-mi savurez cafeaua si apoi o astept pe mama sa-mi lase ultimele instructiuni.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
miraklucker spune:
Monica , imi pare rau de ruxi... si a mea e exact la fel, de ieri au inceput amandoi sa se vaite de urechi pe David a trebuit sa-l iau de la gradi, am fost la doctor si Daria a primit din nou antibiotic..... dar cum eu nu i-am spus la doctor ca tocmai il terminase, ca doar saptamana trecuta la urgente nu mi-a dat nimic.
Si tot Augmentin am primit si de data asta. Am incpeit s-i dau de dimineata dar ma gandesc daca chiar o ajuta?? aici ii i-a sange din degetel si in funtie de rezultate primesc sau nu antibioticul.... ea cica e la granita dar totusi i-a dat. L-ma intrebat de Bronhovaxon si mi-a dat asa ca incepem si cu ala, poate ii mai creste ceva imunittatea.
Nina , azi imi facusem program de fitnes, dar cu copii bolnavi si cu zapada de afara....
Mama a plecat duminica, sambata am avut musafiri, a trecut sora-mea pe aici spre casa, la noi e locul de popas. Cu ocazia asta l-am vazut scurt si pe taica-meu. Cel mai trist a fost David a doua zi cand nu a mai gasit-o pe verisoara Caroline !
Va pup pe toate!! v-as mai scrie dar Daria e la mine in brate...
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ana68 spune:
Saluti fete,
Cu toata agitatia din ultimele zile nu am mai avut deloc timp sa intru pe net...
Mey,tre' sa va spun ca pana la urma m-am ales cu trei perechi de pantofi bengosi,superbi...de la Gaby a noastra...care e o super fata de gashca...Ce sa mai?!A fost o adevarata aventura cu papucii astia,insa pana la urma iaca ca ii am,sunt ai mei(manca-i-ar mama!) si deja sunt incaltata cu una din perechi.
Va pup pe toate in gashca si va rog sa nu va suparati pe mine ca nu va scriu la fiecare in parte acum...e cam multa agitatie pe aici,pe la servici...
Sa aveti o zi minunata si plina de impliniri,dragelor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Surioara mea, Laura, se marita, azi !
Un ochi plange, caci nu-i pot fi alaturi, cununia avand loc la Budapesta. Celalalt ochi, rade, totusi, caci isi implineste visul...cu marea ei dragoste de la 16 ani si totusi, este fratele meu langa ea.
Revin mai tarziu cu un mesaj mai lung, ieri neavand timp de forum.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
mina spune:
salut
am intrat cu scuzele in batz...cui i-am promis sosul de piper...diseara cum se culca teroristu energetic intru si postez reteta. Chiar am gatit sos de asta in we si mi-am primit laudele meritate de la sotz. Pup ca am o zi super incarcata
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
georgi75 spune:
Buna scorpiutze!
Scuze ca nu am mai trecut pe la voi.Noi nu avem noutati.Am luat aseara ultima doza de tratament, pana acum nu a mai eliminat nimic.Sper ca ala sa fi fost singurul miscator.In rest papa, e vioaie, nu avem probleme.
Ana sa porti sanatoasa incaltzarile.
Nina, Casa de Piatra surorii tale!Sa fie fericita!
Laura se apropie ziua cu pasi repezi.Curaj, ca nu mai e mult si-ti vei tine dulceatza in brate.
Monica la tine si la Ruxi.Bine ca macar se simte bine.Adica nu e suparici.Inseamna ca nu are dureri.
Mira, mama eroina si la tine si la puii tai.Sa va faceti bine repede.Voi petreceti Pastele acolo?In sensul ca e in aceeasi zi ca la noi?
Bey, io anul asta scap ieftin.Avand in vedere ca e si ziua mea atunci...nu mai fac prajituri de doua ori.
Problema e de Florii.Ca am cam multi si tre sa le iau cadouri.
Si la barbati e asa greu sa le iei cadouri...Nu prea ai multe optiuni...Chiar dati-mi si mie niste idei.
toata lumea si revin
Va dati seama ce fericita o fi Lori-k?
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
GabyHila spune:
Fetele chiar rade inima in mine cand va citesc. Eu mai am putin si imi vad baiatu. Fericire mai mare nu am. Sunt ocupata pana peste urechi si fleoasca de suparata pe viata.
Dar voi imi aduceti zambet. Si perspectiva vacantei la fel. Va pup pe toate cu drag. Sa va fie puii sanatosi.
Gaby
PS. Hellene cum sa iti trimit condurii? Curier rapid te costs 140 de mii sau cu posta?
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
miraklucker spune:
Gerogi, noi cam de Paste veneam acasa, dar acum cu asta mica am amanat- o pana prin septembrie, mai ales ca si mama a fost acum aici. sotul si copii sunt evanghelici si eu ortodoxa,
asa ca le sarbatorim pe amandoua, ma iales ca de cel catolic mai intodeauna nu suntem acasa, si aici nu se prea manca ca la noi, asa ca eu recuperez la Pastele nostru!!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
dolcebaby spune:
NINA casa de piatra sorei tale si o viata plina de bucurii alaturi de iubirea ei si multi copii frumosi
Dolce