Minunatele scorpiutze (32)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
fetelor,a fost sotul si mi l-a inscris pe razvan la cresa la care vroiam.mi-era frica ca nu mai gasesc loc ca desi inscrierile incep oficial in mai, de pe acum se fac listele.e cea mai apropiata cresa si am auzit ca e foarte buna.e chiar cresa unde am fost eu cand era mica.
gaby, ieri iti spusesem ca fimiu nu dormise decat o ora si apoi am fost la gratar la nasa mea si a dormit acolo 2 ore ca nu a mai rezistat, dar eu nu am putut dormi cu el.asa ca aseara am cazut lata si s-au culcat baietii singuri.dar efectiv nu mai puteam.astazi nu sunt refacuta complet dar dorm cu el la pranz.sper insa sa nu faca ca si ieri si sa soarma doar 1 ora.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Dandush spune:
Scorpiute, scorpiute. Am o intrebare. Eu sunt nascuta pe 21 nov 1977,deci calendaristic as fi "scorpie", dar-(pentru cele nascute in aceeasi perioada)- nu va regasiti de multe ori la caracter printre sagetatori???
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
GabyHila spune:
Haida ma fetele unde sunteti?
Dandush eu sunt in prima decada dar sunt scorpie din toate pdv.
Nu mai am stare... vreme de nici un fel pe aici, nici soare plin da nici nu ploua.
Va pup,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
dolcebaby spune:
Ce se intimpla mey fetelor ? Unde umblati ?
Eu am dormitat toata ziua ca m-am trecut pe cafea fara cofeina...
Voi ce ati facut toata ziua ?
Ana unde esti ? Sper ca esti bine de ce ai lipsit toata ziua ?
VA pup si va doresc o seara placuta
Dolce
HelleneC spune:
Hello dragelor!
Io am lipsit cu motivatie, clar!
La munca... ca la munca, am avut treaba, doar un ochi scurt si m-am gandit la Lory care e pe drum draga de ea! O astept acasa, desi... vorba vine, de pe dealul meu cam greu sa o vad!
M-am gandit si la voi, iar tu Gaby, nu esti mai bolunda ca mine... ca io m-am stricat clar de cap! Deci cum facem draga mea??? Ca eu vreau pantofii aia grena musai si neaparat, acum imi achizitiomez cred ca si un costum de la Carmen, sper sa imi vina... si gata trusoul de Paste! No, sa ne punem de acord! Iti trimit pe mail datele mele de locatie si sa imi dai un nr de telefon al tau sa te sun! Am abandonat ideea de a-i lua pe aia de la Ara... sunt prea babesti! Si eu la tineretea mea... nu se poate!
Monicao saptamana frumoasa si usoara si tie!
Laura, inca putin iti facem galerie.. apoi sa vezi ce te bombardam cu informatii despre bebe! Tocmai am achizitionat azi o carte despre ingrijirea bebeilor, din maternitate era luata de colegele mele! Tot adun, sper sa iti dea si tie cand nasti sa vezi ce instructive sunt!
Georgi, ati scapat de miscatori??? Sper ca da!
Anaaaaa, cusscrisimaaaaa bella, unde esti draga mea??? Ti-or venit papucii? sa vezi ce ma innoiesc si io de la Gaby!
Adriana, poate te odihnesti noaptea asta, si al meu a facut figuri ieri cu somnul... o fi luna in congruenta cu ceva astru!
va pup pe toate, ma cheama datoria numita George! I-am luat bicicleta si patrulam cu ea in casa!
Va pup, poate mai intru, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
noi am fost cu ruxi la control si din pacate nu este bine(desi nu are absoluit nici un semn ca nu ar fii)inca are otita si puroi pe amigdalecica nu i-a facut nimik augmentinul ala...acum am intrat pe alt antibiotic...nus tiu ce sa mai zic...dar macar important este ca ruxitza este vesela si ca nu o mai doare nimik
cu bunica-mea am rezolvat cat de cat...dar mai avem de asteptat pana miercuri sa luam ceva pentru proteza auditiva
va pup pe toate si va doresc o noapte buna
monica
GabyHila spune:
Urata zi. Concluzionez. Va povestesc maine ca azi numa nervi am.
Sa fiti sanatosi si sanatoase
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
mina spune:
sal'tare
mai vin si eu in viteza pe aici ca=s ocupata pana peste cap...fetele cu care ma mai conversez pe messenger ma stiu. Abia m-am returnat de la un forum la sinaia, dupa 3 zile de organizari imi vine sa imi iau campii de oboseala dar nu pot, ca miercuri imi incepe alt eveniment, aci in bucuresti. Asa ca stau aci cu tot cu campii......
In rest toate bune si frumoase. Va pup pe toate si sper sa mai butonez zilele astea.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
dolcebaby spune:
Deja ii simt lipsa lu' Lory... ea deschidea ziua aici dar cred ca este fericita acum alaturi de familia ei
MONICA cred ca este mai bine sa mergi cu Roxi si in alta parte, la alt medic pt ca nu strica si o a doua parere. Dar ce se intimpla in Bucuresti ? Este ceva molipsitor cu urechile, nici sotul meu nu se simte mai bine si la doctor nu are cum sa mai mearga pt ca este la servici...si de la diclofenac pastile i-a iesit si o pata rosie in frunte.
MINA spui ca a fost rau la SINAIA ??? Eu as sta acolo in orice conditii numai pt aerul ala curat. Ai grija de tine si odihnestete
Elena spui ca patrulati cu bicicleta prin casa ??? La ce etaj stati ? Mai aveti vecini ? Sau poate stati la curte...
ANA esti in concediu ??? Sper ca esti bine, da si tu un semn
ADRIANA ma bucur ca ati reusit sa-l inscrieti pe Razvan la cresa, cum va fi programul ? seara il iei acasa banuiesc...nu il lasi toata saptamina, nu ?
GEORGIANA unde esti ? Cam slabuta activitatea ta
VA pup pe toate va doresc o zi frumoasa (sper ca nu am uitat pe nimeni)
Dolce
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
dolcetipa la care am fost ieri este tot la budimex dar alta decat cea la care am fost sapt trecuta(fiindca atunci era duminica si nu era decat o anume doctoritza de garda)...v-am zis ruxi e bine, rade, mananca se joaca, doarme bine...chiar e ciudat...imi pare rau ca trebuie sa bag 2 antibiotice la rand in ea saracutza...vorba ta mai bine mai merg si in alta parte....of...
minabine ai revenit
azi am o zi super aglomerata, va pe toate...sa aveti o zi minunata
monica