Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Sunt. Nu iti fa probleme. Dar sa ne gandim cum intri in posesia lor. Ce numar are piciulica? Cei mai mari de babies care ii am sunt 33.

Ma duc sa frig astia gratare. Si raman fara...

Pupici si o duminica placuta,

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetele
o duminica super sa aveti

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetele,
gaby, nu cant la filarmonica, sunt profa de pian si pe langa asta mai cant la corul patriarhiei...dar am prieteni la opera si-ti pot spune cand este carmen...poate vii la opera si ne vedem
eu maine cred ca am ceva de umblat cu bunica-mea pe la orl ca nu mai aude bine(nici cu aparatul auditiv) se duce sotul meu dupa ea sa o aduca de la tara si eu sa o "plimb" pe la doctori...dar azi la telefon am urlat efectiv ca sa ma auda...si ea nu stiu daca m-a auzit dar tot blocul cred ca stie ce i-am spus eu ei
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutare!
Fetelor v-ati relaxat in we asta?Io nu prea am avut timp de nimic asa ca am trcut mai rar pe la voi

Dolce iar ne tii in suspans?

toata gasca

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Cum ati dormit? Sper ca bine, eu n-am prea avut somn, asta asa ca de plecare, acum mai fac cate ceva pe-aici si gata!

Deci, a venit momentul sa-mi iau ramas bun de la voi, sa va spun ca m-am simtit extraordinar de bine in gasca voastra si ca sunteti intr-adevar niste scorpiute minunate!
Nu am net acasa in , dar promit ca am sa va scriu cat de curand voi avea ocazia!
EMMA,ELENA,ANA, NINA,GABI,MONICA,GEORGIANA,ADRIANA,MIRA,YRYS,DANUSH,si ultima am lasat-o pe DOLCE, (pt. ca este un membru special in gasca noastra), iti doresc o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si frumoasa!Am sa ma gandesc la tine pe 26 aprilie, sa stii!Te pup!
Fetelor ma opresc aici, ma duc sa ma pregatesc ca mai am un pic si iau si cam atat!
Va pup pe toate, sper ca nu am uitat pe nimeni, nu a fost cu intentie, sper sa ramaneti la fel de minunate precum sunteti, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Abia astept sa ne intalnim!
Eu va urez de pe-acum PASTE FERICIT si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

LORY iti doresc sa ai o calatorie placuta si un Paste fericit !!! Sa ne scrii cit mai curind, te asteptam !

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

GEORGIANA nu am vrut sa va dau emotii dar ieri am stat pe la urgente la Coltea cu al meu sot pt ca il durea o ureche... asa ca am pierdut aproape toata ziua pe acolo si m-am ales si eu cu o durere de cap pt ca a fost curent pe holul unde am asteptat mai mult de 3 ore. Asa ca am ajuns acasa pe la 2, am facut de papa si apoi am dormit pina la 7

MONICA ma bucur sa aud ca tu cinti in corul de la patriarhie, am vazut si eu corul de Sf. Dumitru, sper sa mai pot ajunge si anul asta dak ma lasa bebelina... Acum doi ani am stat la rind sa ajung la Sf. Moaste , mi-am pus dorinta sa am si eu un copil si anul trecut de Sf. Dumitru eram insarcinata si am fost sa multumesc... Acolo se intimpla minuni, eu sunt convinsa pt ca asta cu bebe nu este singura minune care mi s-a intimplat...
Sa ai grija de bunica ta sa se faca bine

GABITO nu sunt scumpi deloc pantofii tai si mai sunt si frumosi pe deasupra... da' la vara mi-a promis sotul ca ne duce la Brasov si cred ca il pacalesc sa dam o fuga si pina la Sibiu si atunci ma incalt si eu si fi-mea

DANDUSH bine ai venit si iti spun sigur ca te vei simti foarte bine aici, fetele sunt super dragute si prietenoase

ANUTA tu ce faci ? pina la ce ora ai stat vineri la servici ? sau ti-ai pus net acasa si noua nu ne spui ? Felicitari pt achizitie si sa-i porti sanatoasa ! (Sunt cu ochii pe tine)

NINA tu ce faci ? Cum a fost in W E ? Si pe fata cu stea in frunte

ADRIANA ce zodie este sotul tau ? Intreb pt ca nu multi barbati isi pierd timpul prin bucatarie... al meu este taur si eu ii spun mereu ca el trebuia sa fie femeie si eu barbat...e un vrenicut si face saracul de toate, bine mai are si el zile mai nashpa ...atunci cind imi vine "SA-I SPARG CAPATINA" nimeni nu este perfect, nu ?

ELENA tu ce faci ? esti bine ?

Va pup pe toate si va doresc o saptamina frumoasa !

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor frumoaselor
lory, drum bun!
dolceincearca sa nu mai mergi prin spitale acum decat pentru controlul ginecologic...sa nu colectezi vreo viroza sau altceva si sa trebuiasca sa iei ceva medicamente. sanatate multa sotului tau
va pup pe toate sa aveti o sapt minuanta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

laura, al meu e sagetator, dar acum nu mai are timp mai deloc pentru bucatarie.desi de paste intra in concediu.dar cat e mama plecata pana in mai i-am spus ca trebuie sa ma ajute la gatit, ca razvan nu intotdeauna ma lasa sa gatesc, asa ca...mie imi vine sa-i sparg capatana in fiecare zi dar il iubesc si e al meu, asa ca pe asta il am cu asta defilez.glumesc.are si el zile naspa, rar intr-adevar, dar si cand le are nu il bag in seama ca e mai bine.ai grija cu bebe.
moni, sa o faci pe bunica ta bine ca tare rau e cand nu auzi.
lory, drum bun , sa jungeti cu bine, paste fericit si vesti cat mai repede de la tine.
ma duc la cafeluta.va pup

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Morninggggg,

Ce face fetele? Ce face baietii?( asa ca sa citez un politist din Sibiu) Nu am lapte la cafea si e bleak....

Eu m-am bolunzit tu fetelor. Primul lucru care l-am facut azi cand am deschis laptoapa este sa deschid

Monica astept sa dai un buzz cand vine Carmen. Facem o adunare de scorpiute si ne culturalizam.

Dolce vezi cum faci sapt asta sa stai cuminte. De abia astept sa vad poze cu bebe mic. Cu pantofii te rezolvam si pe tine. Se pare ca o sa vin la Bucuresti intr-un weekend, asa ca....

Anooooo mor de inima rea pana imi spui tu daca iti sunt buni pantofii ori ba...

Nastasie vezi ce nino nino faci cu piciu azi. Nu ii sparge ma capatzana ca vb ta e al tau si altu nu ai. Cand il am iara langa je pe jumatatea mai buna, promit sa fiu mai putin afurisita, a dracului si egoista. Luni.... bleak

Stiti de ce imi place tare DC? Pentru ca au o lista mare de smileys cu care sa te exprimi.

Hai pupici,

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput