Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

foarte bine, laura, sa nu te misti de langa el.mai ales acum cand mai ai asa putin.multumesc pentru grija.oricum am vorbit un pic cu ea si trecuse de brasov insa nu prea avea semnal ca era in munti.sper pana diseara sa treaca vama.o asteapta o curatenie la sora mea ca ei sarbatoresc si pastele catolic si daca ajunge maine taman la curatenie ajunge.si ajunge chiar cand gemenele fac 7 luni.va dati seama ce bucurie pe ea, de fapt pe amandoua.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, minunate scorpiutze !
Dandush, bine ai venit in clubul nostru !
Sedere placuta si cat mai lunga !
Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73389" target="_blank">cap. 33, vorbaretelor !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpioancelor,

Harniute la scris ca de obicei...

Mina,ma bagi iar in boala cu friptura aia bestiala si sosul cu piper verde...Sa mor de nu il fac si eu in vichend si de-om pune de mamaliga...tu esti vinovata,ca stiu ce am patit data trecuta cand am facut,dupa ce al meu ca bradul si-a lins si degetele...Te pup si spor la treaba!
Georgi,in primul rand multa sanatate Stefaniei!Si multam' de urarea cu pantofii...ca mi-s mandra de ei!Cu cadourile pentru masculi...acum e atunci,ca la capitolul asta sunt in copac si copacul in aer...Si pentru mine este o mare dilema cand ma vad nevoita sa fac cadouri la barbati,iar de imi sunt rude sau prieteni prefer sa le dau banii sa isi cumpere ce vor.Pupam!
Anda...spor la cautari si cumparaturi!
Elena,cuscra draga....cine mai e ca noi?!Este?!Traim pe picior mare,da' nu ne crede nimeni...Pai sa porti cu bucurie si sanatate papucii si sa te bucuri de ei.Ce face printisorul roscat?Cum e cu gradi?Io am reusit s-o inscriu pe noru-ta la gradi,asa ca din toamna ai nora studenta la grupa mica.Va pup!
Laura...da,mey,trei perechi...vezi ce modesta sunt?!Nici nu stii ce bucuroasa sunt,ca iepurasul asta a fost asa darnic cu mine...Ce pusca mea?!Macar atat merit si io,nu?Ca de am bani in buzunar si plec la cumparaturi pentru sufletelul meu,acasa ma intorc cu hainute sau incaltari pentru Luana sau Alex si pentru mine daca imi iau un pachet de tampoane...Asa ca,o viata are omu'..Pai nu?Tu cum te mai simti?Te pup!
Monica,saru-mana de urare!Deja sunt in probe cu papucii...Ce mai face Ruxi?Cum e cu urechiusele?Va pup si va doresc sanatate maxima!
Adriana,cred ca si mamei tale ii vine greu...cu drumul lung si cu vazutul de doua ori pe an a surorii tale...Of!sanatate sa fie ca le putem duce pe toate!Zici ca pilotistu' a inceput cresa?Bafta!Voi ce ati mai facut cu santierul?Pupici!
Mey,Gabi mama,iar ma bagi in ceata?Ieri cu copila sarbului,azi cu cantecul?Ce ai,mama draga?Revino-ti si stai calma ca cat de curand o sa-ti vezi iubirea si iti trece...Pana una alta vzi ca ti-am trimis mail de lucru...Pupam si vorbim!

Gagici....e un timp de rahat in Timisoara:ploua...de zici ca vine potopul.Beah!
Io va pupez pe toate si sa aveti o zi cat mai buna!
PS.O fi ajuns Lori pe meleagurile noastre?
Elena,zici ca ai vazut-o pe Carmen?S-o pupi si de la noi si sa-i transmiti toate cele bune!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput