Cluj rulz! (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor care sunteti interesate de Rh negativ aici se discuta:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72160

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Fetelor dragelor

Azi mi-e inima mai usoara si a venit vremea sa va zic si voua ce m-a framantat atata. La analizele pe care ni le-am facut la Mures a iesit ca zanul ar avea hepatita B (antigenul) iar eu nu. Cam dubios avand in vedere ca nu suntem impreuna de azi de ieri si intre noi sunt sentimente care fac sa depasim granita sarutului candid de noapte buna dat pe frunte.
Am refacut analizele la Synevo, doar ale lui, si am aflat ca totusi are antigenul negativ. M-am gandit atunci disperata ca la Mures au incurcat proba mea de sange cu a lui asa ca mi-am refacut analiza si eu iar acum 10 minute mi-am luat rezultatul si e negativ.
Multumesc lui Dumnezeu ca ma tine teafara la minte!

Pentru voi toate si pentru gandurile bune. Mariana si Cristiana sa ma iertati ca v-am fiert! Ma duc sa-mi caut vaccin pentru hepatita B ca nu se mai poate!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, DRAGOS!
Sa fii sanatos si norocos in viata!
Oana sa-ti traiasca flacaul minunat si mereu sa-ti aduca numai bucurii!

Simona, la multi ani si pt mama ta! Sa o tina D-zeu sanatoasa si sa se bucure de un nepotel de la tine . Mai, cu analizele astea...pana le gati pe toate o iei razna, draguto! Te sfatuiesc sa faci cat mai putine cu putinta (alea stric necesare, de genul Rh), iar apoi treceti urgent la treaba!!!

Flavia, Edit are o sora, pe care nu stiu cum o cheama, dar stiu ca are un nume ciudat; azi o intreb si iti spun.

Stanca, te rog nu mai pomeni de lucruri sfinte pe topic (ciocolata!), ca eu sunt in post negru! (am hotarat ca nu mai mananc ciocolata niciodata! ma tine de 1 saptamana!)

Machetutza sanatate pt bunicul tau!

Trebuie sa fug!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

stanca, merci pt topicul cu rh-ul.

mari, nu mi-ai dat repere pt studioul tau.....;as vrea zilele astea sa trec pe al sotzul tau sa-i dau cd-ul.
daca poti imi spui si cat dai pe o sedintza de masaj anticelulitic? se vad rezultate?

succes la medic, stanca!

pupi fetelor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mi-am scos firele si nu a fost asa de groaznic.

Simona si eu sunt de acord cu ce zice Mariana.Puneti-va pe treaba si sa auzim de bebe.

Roxanicea

Mariana
nu iti propune ca asa esti foarte tentata.Pur si simplu nu te gandi.

Florina ce face torticolisul?Sper sa treaca mai repede ca la mine.

Oana vroiam sa te intreb Zebe e ruda cu voi?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Buna seara, fetelor.
Oare se putea sa nu va gasesc pe pg 2 ?!?!?!?!?

Roxi, studioul este in P-ta M Viteazul, in statiile trolebuzelor 3 si 4 (cand vin de la gara), langa Lecom. E la demisol si scrie "Studio Foto Kodak". Daca nu ai inteles mai intreaba-ma.
Legat de masaj: mai, eu nu vreau sa crezi ca-i fac reclama tipei, ca nu am nici un interes; dar te rog sa ma crezi ca merita!!! Efectiv am niste rezultate spectaculoase: celulita s-a redus (apoape nu mai am; si eram in stadiul in care se vedea si fara sa starngi de piele; imi era goaza asa arata!), pielea are vizibil alt tonus, iar buculitzele nu-mi mai atarna. Si asta am constatat inca de la a 12-a sedinta (adica in acel stadiu era clar ca lumina zilei ca m-am redus in dimensiuni). Sa-ti mai zic ca am inceput sa-mi reintru in haine? Da. Am asa o satisfactie cand vad ca hainele din dulap nu stau degeaba pe umerase.
Si sa stii ca am termen de comparatie. Dupa nasterea lui Stefan am facut masaj anticelulitic, dar nu se compara rezultatele; data trecuta pot sa zic ca nu s-a dus celulita.
Bun. Peste toate astea sa te lovesc si cu un pret: la abonament de 10 sedinte vine 15 ron/sedinta, masaj anticelulitic simplu. Daca vrei si un pic de gimnastica (bicicleta, abdomene etc) mai adauga 3 ron. Eu zic ca e super ieftin!
Mama, da stiu ca ti-am facut capul mare, nu gluma!

Oana, citeste si tu ce am scris pt Roxi, asa de incurajare. Si, desi nu imi place, vezi ca o sa-ti dau un PM .

Stanca, hihihi, la mine nu tine metoda cu sa nu ma gandesc; trebuie a-mi propun clar ca sa reusesc. Ma bucur ca nu te-au durut firele. Cum arata fara ele? (tot fara sa vad am plecat )

Fetiliiiii! Care sunteti prin zona???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

A! Stanca, tot de cioco vreau sa-ti zic. Stii cum m-am enervat? Mancam o milka m-joi si jumatate am aruncat-o la gunoi! Am zis ca asa nu se mai poate (mancam una/zi ); si nu vreau sa ma ating de nici o bucatica, ca sunt ca si cu tigarile: una sa fumezi si ajungi repede la un pachet.

Roxana, soro, tu nu te arati la orizont???

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelooooooooooooooooooor! Eu va rup urechile de nu veniti nici una la o poveste! Am tare multa treaba la calculator; cred ca nu ma culc pana pe la 3 ; si printre picaturi vreau o barfica cu voi!

Hai sa va spun ce meniu am la cina: un grep, o portocala, un mar si o felie de ananas . Vreti si voi?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

soro, stai pe-aproape ca io acu' intind haine, dupa care descarc pozne din vacantza....viu imediat!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Mariana..eu sunt prezenta!!!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput