Cluj rulz! (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Pt Oana - La multi ani fericiti si plini de bucurii lui Dragos!

Svety |la multi ani fericiti si mamei tale! Astazi este si ziua mamei mele asa ca

Roxa bine ai venit, abia astept sa te vad.

Mariana inca putina rabdare si afli tot.

Fetelor, cumva voi v-ati vazut ieri? Sa ma ierti Oana daca mi-ai dat de inteles ceva iar eu am fost si n-am inteles.

Cristiana ai voie si tu, ca orice om, la momentele tale de cadere cauzate de necazurile celor iubiti, dar tocmai de dragul lor trebuie sa te remontezi repede. Bunicului ii doresc sa-i fie bine iar mamei tale ii doresc sa fie linistita si sa se bucure de pensie .

Roxanicea problema cu Rh-ul are solutie, daca vrei sa stii mai multe da-mi un PM. Mai este inca cineva aici (Creola daca bine imi amintesc) care stie tare bine cu ce se mananca treaba asta.

Spor in toate cele!!

Simona care vrea un alt job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

buna dimineata!!

LA MULTI ANI, Dragos! sa-ti dea D-zeu sanatate si bucurii ! sa aduci parintilor numai zile senine si pline de fericire!! Oana sa te bucuri de copilasi!!

am revenit si eu... sunt foarte trista, dar n-o sa insist pe chestia asta,; nu vreau sa va indispun. am fost la tara la bunicii mei si am venit de acolo intoarsa pe dos... bunicul meu e foarte bolnav

Cristiana am vazut ca si tu te scalzi in aceleasi ape! si Doamne, cat de frumos ai mai vorbit de bunici; sunt intr-u totul de acord cu tine!! sanatate bunicului tau!

Mariana incerc sa ajung pe la studio sa iau pozele pozele.

Stanca ma bucur sa aud vesti bune de la tine si sa vad ca te simti bine!! salutari lui Razvan!

Roxana cum stai cu bronzul???

Simona (nana_sim) iti doresc si eu sanatate si multa putere!!

Raluca voi ce mai faceti?? am citit ca Stefi are perdea cu mica sirena; mie imi place tare mult povestea asta, dar inca nu am gasit o carticica ilustrata pt Lucian.

Svety sanatate si numai bine mamei tale! ai o mama foarte frumoasa si haioasa!

pupici pentru toate celelate "forumiste"!!! sa va mearga bine saptamana asta!

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
pozele lui Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!

Sa cresti mare ,sanatos,norocos si la fel de cuminte.

PS:Simona abia astept vesti bune.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Mariana draga a fost primul lucru pe care l-am observat.... nici nu sti cat m-a chinuit talentul pana am reusit sa pun si eu niste poze pe DC..acum sunt super mandra ca aparem si pe listuta..sper sa apar mai des si eu pe aici..
edit mai are o sora hanelore? daca da..o cunosc ..daca nu..nu..eee ce bine ma exprim nu? cred ca de la vremea asta de kko... suuuper naspa..
pupici...o zi cu soare !

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Simona, sa ne traiasca mamele multi ani si sa fie sanatoase!
Multumesc de urari, o sa-i transmit mamei.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

MULTI ANI TRAIASCA MULTI ANI TRAIASCA ..LA MULTI ANI!
CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA...LA MULTI ANI!
DRAGOS SA TRAIASCA!...DRAGOS SA TRAIASCA!
LA MUUUULTI ANI!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna dragutelor

La multi ani fericiti Dragos!!!

noi ne-am simtit suuper ieri, pupicei de la noi!

nu pot sta acuma, vreau sa va zic ca-mi sunteti tare dragi, fiindu-mi alaturi.

Simo machetutza, imi pare tare rau si ptr bunicul tau, chiar stiu ce simti, sa ne rugam sa aiba sanatate.

daca totul e in regula plec la Roma vineri!!desi nu-s relaxata imi doresc acest drum...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Pt Oana - La multi ani fericiti si plini de bucurii lui Dragos!

Svety |la multi ani fericiti si mamei tale! Astazi este si ziua mamei mele asa ca

Roxa bine ai venit, abia astept sa te vad.

Mariana inca putina rabdare si afli tot.

Fetelor, cumva voi v-ati vazut ieri? Sa ma ierti Oana daca mi-ai dat de inteles ceva iar eu am fost si n-am inteles.

Cristiana ai voie si tu, ca orice om, la momentele tale de cadere cauzate de necazurile celor iubiti, dar tocmai de dragul lor trebuie sa te remontezi repede. Bunicului ii doresc sa-i fie bine iar mamei tale ii doresc sa fie linistita si sa se bucure de pensie .

Roxanicea problema cu Rh-ul are solutie, daca vrei sa stii mai multe da-mi un PM. Mai este inca cineva aici (Creola daca bine imi amintesc) care stie tare bine cu ce se mananca treaba asta.

Spor in toate cele!!

Simona care vrea un alt job!

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

buna tuturor~!

sim stiu ca problemutzele de rh negativ au rezolvare. merci oricum.

va trebui zilele astea sa imi repet analizele pt ca acest rh negativ pe acre mi l-au gasit la analize...e detsul de dubios din pct meu de vedere, tinand cont ca famiionul meu e pozitiv.....
cand am rezultatele noilor analize iti spun si dezbatem subiectul, ok?

saptamana buna si zi minunata!

pup fetili cucuietili

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

La multi ani , Dragos , sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii in sufletele parintilor tai!

La multi ani pentru mama ta Svety , sa fie sanatoasa si alaturi de tine multi multi ani,ai o mama care arata foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor nici macar cand mananc nu pot sta departe de DC.
Eu care tot timpul sunt interesata sa manac sanatos azi mi-am tras o portie de cartofi prajiti cu ficatzei de pui prajiti si ei in ulei.Ca sa fie complet dupa voi manca dupa o cicolata din rezerva lui Bogdan
Dupamasa la 6 ma duc sa-mi scoata firele.Sper sa nu doara.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput