Cluj rulz! (43)
NOI (album 1)
album 2
descantec
roxana1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
Dana
carrie - Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
Raluca
dpintilie
mariana tache - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
canuta-om-sucit
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005
Monique
laura_s
TatianaG - Clara-Maria, 31 ian 2004, poze
nana_sim
Tinabeve
AdelaP - Tudor , poze
m_monica
Annelise - Ana , 9 iulie 2004
scarmanus
ra 75
ancuzza - Alessia, 7 august 2004 (18,42), poze
lauradaria
Ripley
nonna - Vlad, 20 octombrie 2003
scumpyy19
Ilinca79
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, poze
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
heny
paraluta
steaua - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria - Antonio Mihai, 29 mai 2004, poze
Monagan
Dara - Daria , poze
Alexa-Ioana
joszaerika - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
Ralu-Cat
svety - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze
machetutza - Lucian, 3 martie 2004, poze
Boca Daniela - Alex, 27 iulie 2004
Alinutza
roxanicea - poze
Creola - Maria Sarah, 13 aprilie 2005
Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
Olim
country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
Mult spor la scris, domnitelor!!!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Raspunsuri
mariana tache spune:
Buna seara, dragelor!
Stanca, m-ai facut sa rad bine la motivarea adusa pt absenta ta de pe topic pe data de 1.04. Nici pe mine nu m-a pacalit nimeni pe 1.
Roxi, am fost la biserica eu+Stefan; Simon si tati au fost la plimbare. Voi ati lenevit?
Svety, sa-ti traiasca mamica! Sa fie sanatoasa si sa se bucure si de o nepotzica .
Flavia, imi scapa numele de fam. Edit are vreo 23 ani; are defect de vedere. A facut kineto.
Oana, ne-am simtit super la voi! (cu o exceptie ). Am uitat sa-ti spun ca ai o domnisoara pe cinste! A fost mortala Medeea!
Simonica, tu cum te mai simti??? Ma ingrijorezi!
Cine ma acompaniaza?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
salut si eu sunt aici
LA MULTI ANI Dragos AL LUI TUCHI. Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor
www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3062485&path=44301" target="_blank">happy birthday
mariana tache spune:
Svety, la care Lucian i-ai urat la multi ani???
Flavia, te rog sa observi ca aveti si link-ul cu poze pe listutza
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Svety,
Ai facu o ?
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Am modificat! M-am zapacit ca vazusem 3...dar era martie. Speram sa nu vezi si sa modific iute
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Svety, io am ochi de vultur
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Sper ca nu am dat-o iar in bara, e ziua lui Dragos in 3 aprilie, nu? Deja e 3 cred. Mariana multumesc de urari pt. mama.Daca o fi tot nepot, no problemo. Iaca o poza cu mama, facuta ieri mama, la "chef". Dani dormea de n-avea treaba.
Mai vedeti si poza cu Dani cu costum de blugi. Tin sa se remarce cat e de bronzat!
Dani, generatia in blue-jeans
tot Dani
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
svety spune:
Doamne, nu stiu ce am in seara asta, asa ca o las balta! Iar am bagat o minune in text, sper sa fi scapat de Mariana, ca am modificat iute.
Dani cred ca-i tare obosit ca de doua ori a inceput sa planga-n somn, da tare, parca-l batea cineva! Saracu. Sper sa nu faca otita ca azi l-am tinut putin si-n capul gol si cu sapcuta aia de blugi, dar cu urechiile afara. Se cam freaca la o ureche...dar i-am apasat in dreptul lor si nu reactioneaza.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Svety, de data asta ai scapat. Nu am vazut nimic. Oare cu ce ai comis-o de data asta?
Am vazut pozele. Ai o mama meseriasa tare! Inca o data sa-ti traiasca!
Si am observat cat de bronzat e Dani! Super! Ma intreb cum va fi pana la sfarsitul verii?! Nu-l mai recunoastem.
Roxi, am uitat sa-ti spun: Roxa e fff bronzata pe fata. Nici nu o mai recunosti (soro sa nu te superi pe mine ca am pomenit de bronzul tau, ok?)
Cu asta va pe toate ca plec la culcare.
Somn usor!
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
buna seara...cam tarzior, ce-i drept....!
mari, da am lenevit. nu am facut mare lucru...;am facut si ceva hartii pe acre le lasasem restantza ieri...; cum afost la petrecerea cu copii, de ziua lui dragos? wow ce misto ac s-a bronzolit roxa! zicea ea ca e parjolita....
svety la multi ani si sanatate cat cuprinde mamei tale! e haioasa tare din ce am vazut in poza!
fug sa fac un dus si sa ma bag la somn.
noapte buna tuturor!!!!!!!
roxi
p.s mari cat dai pe sedintza de masaj anticelulitic? si unde anume mergi? la un salon sau la tipa respectiva acasa? sau vine ea la tine? merci anticipat.
roxi foto