Cluj rulz! (43)
Raspunsuri - Pagina 4
flavia maria spune:
mai spune-mi de fata cu masajul... e eficient macar? cat platesti si daca vine acasa!?
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
flavia maria spune:
Si eu am maaare nevoie de o mana de profesionist in ale masajului...am o portocala pe mine.. de fapt vre-un kil....
te doare masajul asta?din cate am mai auzit si doare..
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
roxanicea spune:
mariano!
ma complexezi...
auzi la ea ce mananca! ai vointza soro, nu gluma!
merci pt informatziile cu masaju`. cerd ca am bag si eu.bicileta si alte cele am acasa.......dar nu fac nimik (usuc hainele puse pe umerash, sau serveste drept cuier....).
am inteles in mare unde e studioul. ma prezint zilele astea. promit. vin sa-ti dau tarcoale sotzului.. glumesc. sper sa nu te superi..
maine m-as duce la o sala numai de ia o pauzari.si daca-mi place imi fac abonament. in paralel vreau sa merg si la masaj.
vb pe tema asta zilele ce urmeaza. ok?
sunt tare statica...si se vede tare chestia asta. imi place munca de birou...dar ma flescaiesc vazand cu ochiul liber.
fug sa-mi tremin salata.
tinem legatura.
stanca ti-i intorc de zeci de ori!
pupi si seara placuta, chiar somn usor celor care s-au culcat!
roxi foto
flavia maria spune:
eii binee acu am citit si io ca ai scris despre masaj... noroc cu roxanicea ca m-a luminat si pe mine cineva..
mariana tache spune:
Asa da, dragutelor!
Roxi, cu asa probleme, poti sa-i dai tarcoale sotului de cate ori vrei . Cu masajul, cand vrei ceva concret da de stire si te pun in legatura cu fata.
Flavia, citeste "romanul" ce l-am scris pt Roxi la pg2; acolo e detaliata treaba cu masajul. Am intrebat-o pe Edit de sora ei. O cheama Hane....brrrr ce lipsus am...nu-mi amintesc partea a doua a numelui...tu cum ai zis?
Roxana, abia astept sa vad pozele! Numai ca de vizionat le voi viziona dupa ora 2, ca pana atunci deranjez calculatorul din treaba lui daca ma uit la poze. Azi l-am vazut pe Serbanica cu buni in oras pe la 19. Am vazut bine? Erau pe langa posta din centru. Ce vesti ne dai despre servici?????
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Danuta, multam de urare!
Mariana, eu cinez mai nou...suc de rosii. Am facut toamna asta o gramada de sticle si acu ma dau pe ele. La mine e rau ca pranzim seara la 8, cand vine si Mihai. Mama a slabit super ne mai mancand dupa ora 5. Masa de dimineata e cea mai importanta de fapt. Trebuie sa renunt sa mai mananc seara...DAR NICIODATA LA CIOCOLATA! Nici una pe zi, dar din cand in cand, musai! Mariana, cum stai cu silueta? Esti multumita? De ce nu faci niste bazine? Eu zic ca alea-s sfinte.
Gata. Merg la masajul de seara. Imi face Mihai cu rolele de lemn anti celulita, cred ca am vanatai deja. M-am cam lasat pe tanjala o vreme, acum revin in fortza!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
flavia maria spune:
da am citit.... multam!
Hanelore Acarnulesei.....mi-a fost colega de generala..wow ce mica e lumea..nu-mi vine sa cred..(oare mi-o face o reducere la masaj?daca tot am fost colega cu sora-sa...am glumit sa nu-i zici )..oare cum o fi ajuns in cluj ? aici a terminat? e maritata? de hane nu stii nimic?..
mariana tache spune:
A! SI sa va mai zic de durere: sa nu va imaginati ca o sa va gadale! E un pic dureros, dar e suportabil. Oricum, eu m-am asteptat la mult mai mare durere. Si sa stiti ca nu face vanatai. F rar s-a intamplat sa am cate o patutza albastrie pe mine.
Roxi, sa stii ca si eu sunt, adica eram, o fire sedentara. F greu ma urnesc spre sport. Am inceput cu 5 minute de bicicleta si azi am facut 30 min. Si efectiv vreau sa fac miscare; la inceput nici nu am vrut sa aud de abdomene; acum fac din proprie initiativa .
Flavia, masajul in fac la cabinet.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
flavia maria spune:
mai fetelor e o moda sa tii dieta? apai sa-mi ziceti si mie sa nu cumva sa ies din trend ...vad ca toate va chinuiti pe aci..va infometati..fara ciocolata...suna CRIMINAL...eu cred ca as fi depresiva sa nu pot manca!oricum va admir ca puteti ...eu nu as putea rezista si asta nu pt ca sunt eu o gurmanda ..dar pt mine ce e interzis e foarte tentant...ma refer la mancare acum..nu va ganditi la prostii
roxana1974 spune:
again!!!
Deci..azi am avut o zi naspa, ca doar asa e prima zi de job dupa contzed!
Mariana, soro, vesti proaste, cre c-astia nu m-au promovat asa ca m-am suparat! Asta e...nu am primit vestea oficial, dar dupa fofilarile de rigoare si ascunsul dupa deget al unora/altora, am fost destul de isteatza sa-mi dau seama cum sta treaba..mi-e sila totusi de cat de "caca-n drum si fuge-n tufa" pot fi unii, care se mai si dau drept profesionisti, si mai au si soarta omului in mana, halal!
Am fost in skimb la coafor, sa-mi incretesc parul si sa-mi ridic moralul si drept supliment am servit un gammage pt fara mea arsa de soare si belita si un masaj bun la obrajori...mi-a prins bine...
Sa va zic..ca-mi pare rau ca eram cam aeriana Duminica, insa ma macina gandul zilei de azi si in plus eram obo, dar vin ele si vremuri mai bune.
Serbanica era muscat clar de un tzantzar...necazul s-a repetat asta noapte, dupa ce am omorat doar un criminal, nu si pe al doilea, pe care l-am auzit catre dimineata si l-a muscat iar pe Tziky, facandu-i o urma pe mana de zici ca viespe l-o'ntzepat nu un amarat de tzantzar! Mie clar, piticul e alergic la intepatura de tzantzar, avea manutza umflata c-o jumatate, nu alta!
hai, pe curand!!!
Pana una alta, iata pozele din vacantza
va si mai raman prin zona, daca ziceti de-o barfa mica ...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...