Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata fetele!
LA MULTI ANI RAZVANEL< PAUL si PETER!. Sa fiti sanatosi si mancaciosi.
Ioana, tu vrei bataie de vrei sa hranesti bebelul cu lapte praf? PAi daca a luat 180 de la tine, inseamna ca ai de unde! CE le-o fi apucat pe toate Fulgile din secta? Ori au senzatia ca sunt in pana, ori s-au saturat de meserie. Ca de Fulgile cu copii fitzosi nu mai vorbesc! Fetele care totusi le dati laptic praf copiilor, daca varsa in jet e posibil sa nu-l tolereze. Ar trebui incercat mai intai cu unul hipoalergenic. SI daca totusi problema se pune la modul "nu e tzatza mea nu-mi tb", eu zic sa incercati intai cu lapte muls in bibe si apoi cu lapte praf. Offf, de ce n-am si eu probleme de acceptare a biberonului? CA la noi bibe e mult mai bun si mai interesant decat tzatza lui MUlga.
Moni! Trisezi! Pai asha se masoara copchila!? Pe masa de infashat pui o carte la cap, cineva trage mandra de picior si pune o carte la talpita dupa care printesa poate pedala cat vrea si voi determinati distanta intre cele 2 carti. CA la cum fac astia costumasele......... Exemplu: 2 costumase nemtesti 0-2 luni, 56 de cm, Ana inca innoata in ele. Costumase romanesti 62 cm, 3 luni, sunt mici de mult. O fi centimetrul nemtilor mai lung decat al nostru. CAnd ai zis tu ca are DI 65 cm, n-am zis nimic, dar arata prea bine sa fie atat de lunga.. CAt despre Ana la plimbare: o scoatem in racnete, in lift la fel, in fata blocului se calmeaza, tace. Acum depinde: uneori doarme, alteori beleste ochii mari in jur. Ieri am dus-o si in brate ca era cam nevricoasa si i-am aratat lumea.
Irina, tu ziceai de lapte hipoalergenic. Daca ti l-a recomandat doctorul eu zic sa i-l dai indiferent de gustul pe care tu crezi ca il are! CE, vrei sa zici ca laptele praf pentru bebei are gust bun?.
Teolinda, ce carutz ai luat sport? POti deja sa-l pui pe Nicolas in el? NU sta cam stramb in asha ceva?
fetele ca eu ma mai apuc de ceva prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata!!!!!
eu tot pe fuga!! cum o fi de saptamana viitoare cand pleaca mama??
Ce sa va spun? Noi suntem din nou bolnavi, de fapt la David i-a trecut, de vineri e Daria bolnava tot cu febra peste 39 o tinem tot cu supozitoare. Sambata am ajuns la spital la urgente cu ea. dimineata ii pun supozitor si dupa doua ore are 39.5. Verdictul otita si rosu in gat, amigdalele inflamate si pline de puroi. Ne da picaturi pentru nas si supozitoare. Sa mori nu alta. Duminica din nou la control cica e mai bine, nu trebuie antibiotic . De unde mai bine ei ii trece febra 1-2 ore dupa supozitor dupa care creste pana spre 40 de fiecare data. Binenteles nimic mancare, abia de inghite cate o sticla de lapte nici macar nu prea vrea sa bea!!!
Asa ca azi de la mine putere am inceput cu augmentin ca dupa doctorii astia mori cu zile. Sa traiasca Romania ca macar asa ma pot aproviziona cu medicamente!!!!
David e tot rau de nu se mai poate, nici el nu vrea mai nimic sa manance, si Selin ca sa nu se lase nici ea mai prejos, 2 zile nu a facut kk ....cu consecitele de rigoare. Ieri i-am pus jumate de supozitor si bineteles s-a umplut pana la gat. Dar de atunci iar nimic.
Habar n-am de ce pentru ca pana acum facea de n`spe mii de ori pe zi!!!
Cam astea sunt noutatile, deci dupa cum vedeti nu suntem chair pe roze dar las ca trece si o veni si caldura aia intr-un sfasit !!!
Acum incerc sa va citesc macar printre picatele!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, ai grija cu srbatoreala de pe 21, poate concepeti o Marcolina!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana cu lapticul nu stiu ce sa zic, si la mine, ba-l vrea, ba isi face scarba.Tu mai incearca.Macar al meu cand ii este foame il bea, chiar daca varsa pe urma mai mult decat de obicei, tot cred ca-i ramane ceva in stomacel.
Asa si eu cu mancarea, nu prea mananc. si ma mir de unde mai am lapte. de 2 zile iau din nou vitaminele.
Moni bine ca e ok Di.

Eu totusi cred ca el nu mananca, nu ca nu am laptic, ci ca e constipat si nu poate face kk. daca l-ati vedea ce crize face la san!!! mai nou se linisteste daca ma plimb cu el in timp ce alaptez. asa ca... macar 10 min. plimbare cu copil la san.si ma mir de ce ma doare spatele.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI RAZVAN, PAUL SI PETER SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
Anasebe si mie imi plac serialele cu crime, tot la Discovery sunt, dar cred ca sunt vineri acuma, erau joi. Dar Haunting, e bestial!
Teolinda, si eu stau la casa, am o pisicutza moarta ingropata pe locul casei, dar inca nu a venit sa ma bantuie..
Sic, sic, va e frica, va e frica...
Moni, am intrat sa vad si eu unele poze, Diana ta e scumpa foc, e faina poza cu haina care i-a ramas mica, din fericire si copilul meu are hainutze mici...Nu stiu ce bicicleta face, dar de pus pe ea se vede ca a facut-o.
Alina, iti sta super cu breton si culoarea imi place, e bine sa mai schimbi din cand in cand look-ul, eu n-am facut-o de vreo 3 ani..poate urmeaza. Ayan a crescut...se vede ca ii dai laptic de la tine, arata f. bine. Probabil ca daca mai alaptam si eu putin, ar fi crescut mai rpd, cine stie?
Ioana, daca vrei ca Razvan sa pape si lapte praf, incearca sa-i dai impreuna o perioada, adik lapte de la tine si adaugi 20 ml lapte praf, sau 10 pt inceput, pana cand poti sa-i dai integral. Altfel, nu-l accepta sau daca o face, vomita. Trebuie rabdare, eu am facut asa cu laptele Milumil pana am trecut pe Nan, ii dadeam Nan 10, apoi 20 etc pana am schimbat laptele de tot si nu mi-a facut probleme. Totusi, iti urez sa ai lapte suficient, macar o luna!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irinel, am uitat, m-am distrat de numa la faza cu lamaia data parintilor ramoliti si filmati dupa

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira imi pare rau ca sunt bolnaviori puiutii. un si o de la noi. Insanatosire grabnica.
Bee la Ana. si eu ma gandesc liliana, poate sa stea in fund? nu e cam micut pt. asa ceva? caci nu are si alte pozitii caruciorul ala.
Ioana, lasa ca suntem foarte atenti, caci cel putin 2 ani nu vreau sa mai aud de alte scutece, voma, plansete, colici.
Si eu tin p[arul tot prins, dar mereu gasesc pe la cupil cate un fir, si mor de ciuda.
Irinel, doamne ce scumpa si ce grasuna e.
Ingrid cam ai dreptate ciu laptele praf. asa se incepe. numai eu nebuna i-am bagat 60 din start si dupa 3 min. inca 60.
cum sa nu verse copilul???

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee ala pe care il dau de la nastere pute dar are gust dulceag e cat de cat acceptabil insa asta hipoalergenic e groaznic zici ca e mucegai , acum pe bune plus ca are si alta consistenta pentru ca e pastos. Mie imi e sa nu fie naibii stricat ca si asa a iesit de doua ori pe zi afara si in cantitati mari de tot ceea ce e cam bizar asa ca l_am oprit urgent mai ales ca imi venea sa vomit cand il miroseam si eunu sunt asa scarboasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

A, si apropo JG si eu am vazut The Ring, ambele parti, e unul din ele mai faine filme de groaza, dar ca sa-ti faci o idee, serialul de la Discovery se apropie de el...
Ieri am laudat copilul ca nu vomita si azi mi-a facut surpriza, a trebuit sa ma opresc la jumatatea mesei, sa o schimb si normal ca nu a mai mancat nimic. Astept sa se scoale si sa-i var pe gat o portie dubla...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE au nu am luat masura costumului care e 64 cred,l-am masurat efectiv cu cm de la umeri la calcaie ca ii e fix fix! Si avea 60 cm! Ca dupa costume...ii sunt fixe si alea de 74!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput