Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai dc m_as lua dupa hainute al meu era ca Michael Jordan. Ca are body de 9 luni care ii vin perfect si sunt de 71 sau 74 cm. Ce sa mai zic de alea de 6 care ii sunt fixe? Si tot asa am salopete care sunt mari ca nr da ii sunt mici si altele mici ca nr dar ii sunt bune...deci tot ruleta e de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna fetelor!
LA MULTI ANI RAZVAN, PAUL SI PETER SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!

Mai fetelor ce dileme aveti cu masuratul asta.
Moni si Irina ... stiti voi!
Cata ... pai Bia este URIASA!
Denisa
Nico esti suparici pe mine? Uite ca sa iti treaca!
Bee eu joi pe la 15.00 sunt in parc cu pitica! Mai dar pe unde stai de faci 40 min pana la parc? Ca si eu tot cam atat fac.

Acum despre noi. Pitica este CONSTIPATA rauuuu, iar eu deranjata; cum vine asta? Nu stiu.
Am inceput sa-i dau completare ... fara nu se mai poate.
Sambata am fost toata ziua in parc.
Duminica am fost la spital cu pitica.

Fetele din Bucuresti care ati facut eco la bb. Unde le-ati facut si la ce scoruri?

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetele si eu sunt din asta cu crime. Moare barbatu-meu cand ma vede ca ma uit doar la seriale politiste! Sau cu medici legisti. . DAr pe Discovery nu m-am uitat. Iar chestiile de groaza, nu ma pasioneaza. Asta zic eu, desi vineri sau sambata cand sa plec nu mai stiu unde cu barbatul, nu ma mai puteam desprinde de HBO unde era un film cu o sperietoare de ciori care manca oameni..
Moni, pai daca e si Dia plina de rotocoale, curbite si rotunjimi pai normal ca ii sunt mici costumasele, ca doar se muleaza pe toate alea. PE bune, ca lungimea asa chioara a costumului nu-i relevanta! Stai sa-ti spun alta: ar insemna ca si eu m-am lungit din cauza sarcinii si a alaptatului, daca toate tricourile mi-au ramas scurte (si cand colo se iau si ele mai pe umeri, mai pe tzatzi, pe ce mai am si eu).
Si cand vine vorba de tinut regim, azi am fos fata decenta: cereale cu iaurt, 1 mar si uremaza carnita.Uffffffff, lapte fara carnita nu se poate? Vegetariana ma fac daca termin cu alaptatul!
Mai fetelor, eu cand va aud cu CM ma ia groaza! Nici urma de CM! Unde e CM-ul meu? II vreau inapoi. CHiar si 8 zile la greu cum era inainte, numai sa vina, sa-l stiu eu bine sanatos. Neprotejat eu n-am servit prestat pana in prezent, dar daca o faci des si cu prezervativ, exista o probabilitate sa ai surprize!. Vreau si eu la iarna la ski, fara griji, fara burta.
Mira sanatate copiilor. Ce pacat ca pleaca mama ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Referitor la laptele praf, eu ii dau lui Tiberiu Humana 1, si nu am avut probleme. Nici nu mai vomita asa de mult, in ultimul timp, exceptie facand ziua in care a mancat 170 ml!!!! Evident ca a dat pe dinafara.

Ursoiaca Si eu am tot intrebat-o pe Bee pe unde sta, dar e secretoasa.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursoaico, Raisa constipata si tu deranjata? Sa vezi tu ce surprize vei avea cand ai sa bagi completare. Cum i-am bagat completare mi-a crescut lapticul (cred ca prin disparitia stresului ca infometez copilul), dar a inceput fata sa refuze sanul. Eu stau in Piata Unirii. SI fac 20 min pana in parc si inca vreo 20 pana la Polivalenta. Si Joi la 15 sunt si eu in parc daca nu ploua. E o ora foarte buna si pentru noi care mancam in jur de 13.30. Cat depre eco, eu maine ii fac la MedLife si am sa-ti spun ce si cum. Depinde ce eco ai nevoie: noi facem transfontanelara+ abdominala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE nu stiu cum e cu curbele Dianei, dar ea la picioare nu mai are loc in salopete ,la largime ar mai cuprinde-o o multime...Ai vazut ultimele poze? Are pe ea o salopeta marimea 74 cica Aia care ii e mica in poza de alaturi,la doua luni ii era buna...Acum vezi si tu parca-i pescar,abia a intrat pe ea noroc ca se intinde un pic... Si lasa ciclul ala,nu-i mai fain fara?
Am mai pus si vreo trei poze de azi, ma chinuiam s-o prin razand,nici vorba Tot cand il inchid o apuca rasul,imi face in ciuda!
Si am uitat nici pediatra asta nu mi-a dat reteta cu lapte praf
URSULINA
GIOVA au sosit cam muratzi

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

iar am uitat!
PETER la multi ani! Zi la mamica sa mai dea pe la noi!

MIRA pupici puiutzilor sa se faca bine!
BEE acum ma gandeam...se muleaza pe ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai completare iam dat de o sapt la fiecare masa, a doar dimi are doar titi ca sunt pline. In rest ori nu are rabdare ori nu ii ajunge si atunci bagam si bibe.

Plec acum sa ii dau papa si revin.

Eco sold si umar.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, fetelor.
Bee, merci de sfaturi, in mare le aplic pentru ca nu am nici o sansa sa fortez strumfa.
Cu toate ca papa ea cum papa, am reusim sa luam aproape 600g luna asta, si raportam 5800 si vreo 64, 65 cm (nu am reusit sa o masuram noi, dar acum 2 saptamani juma avea 64 la medicul de familie).
Cuscra, buna patanie...bine ca nu a patit papanasul nimic...uite un pupic de la Anastasia.
Moni, sunt mortale pozele...reusesti sa o prinzi in niste pozitii de dai pe spate.
Irinel, am admirat-o pe Ilinca si ce falcute are dodoloata.
Irina, si eu am avut NAN HA hipoalergenic si mi s=a parut choar ok fata de alte feluri de lapte. De exemplu Beba are un miros de iti vine sa vomiti si parca bei faina...aporpos, Anastasia a inceput sa vomite de la Beba dupa ce a papat 3 saptamani. Sa vedem ce facem acum.
Ioana, ma bucur tare ca e Razvan vesel, sper sa nu ai probleme cu acceptarea laptelui praf.
VA pupam, fetele, ca abia am reusit sa citesc din urma si o pazesc de vreo ora pe Anastasia sa dea semne de foame.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Mai cred ca eu tin regim fara sa vreau ... de lene Pana la ora asta am bagat doar un pahar cu suc natural(morcov+mar+porto),juma' de cafea(ca n-am terminat-o ) doua felii cu paine cu pateu si un pumn de stafide...Da' vine mami la 14 si bag atunci! recuperez...

A! Si cu laptele dat afara si pediatra asta a zis ca da afara ce-i in plus In concluzie bea mai mult decat ii e necesar ,nu? voi ce pricepeti?

Mergi la inceput