Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
Da mai,uitam de PAUL la multi ani pentru trei luni!
Cu filmul ala mai incerc cand mam timp si nervi
MONI care DIANA (01.01.2006)
irinadum spune:
Ioana sa iti traiasca Razvanel si sa fie tot asa cuminte pana acum si ...sa pape silaptele praf. Deci acusica ajungem la majorat.
Paula si Diana sa va traiasca baieteii si mai asteptam vesti de la voi.
Cata am trecut datele acum le bag si pe site.
Ioana tu ce date ne dai?
Fetele care dati lapte praf da vreuna lapte hipoalergenic si dc da nu vi se pare ca e rau la gust ca eu am renuntat ca are un gust de zici ca e stricat ( si unde maipui ca am dat 25 de euro pe cutie).Anaaaaaaaaa...tu parca stiai ceva...
irinadum spune:
Monica si Maraki nici datele voastre nu le am de la 3 luni.
Monica o sa incerc sa iti trimit eu filmuletul dezarhivat ori pe email ori pe messenger.
alina80 spune:
Buna fetelor!
MONI, deci si tu ii dai mai des sa pape Dianei. Nu asa des ca mine, dar oricum. Deci zici sa stau linistita cu burta.
GIOVA, tu stai bine daca ii dai la patru ore lui Marcolino.
BEE,ANDA, MONI, merci de aprecieri! Si mie imi place mai mult cu breton. Si Gabi este foarte incantat.
IOANA, la multi ani pentru Razvanel! Sa fie sanatos si voi la fel!
Eu ii dau in continuare sa suga lui Ayan foarte des, prefer asa decat sa planga. Cu suzeta am incercat, si nu numai cu o suzeta, dar nu vrea deloc. Oricum, s-a invatat si in brate, asta clar.
CATA, a luat bine Bia, nu te stresa. O sa ia si mai bine luna viitoare.
JANINA, abia astept sa-mi zici cum ii place Carlei in leagan. Am vorbit cu Gabi sa ii luam si noi lui Ayan.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Neatza!!!
incep cu cel mai mare:
La multe luni Razvan!!sa fii cuyminte si sa papi si lapte praf, daca vrei sa cresti mare.
La multe luni Paul!!!
La multe luni Peter!!!
ei bine Marco s-a trezit doar la 7 dim. a stat atatea ore doar cu 100 ml.lapte praf.De dim. a papat san si inca bine.merg sa-l alaptez si revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
irinadum spune:
Eram sigura ca am uitat ceva. Alina si mie imi place noua ta freza. Si eu mi_am dorit mult breton insa toti spun ca dc nu ai fruntea mare nu iti sta bine si m_au incurajat spunandu_mi ca o sa imi stea ca un castron intors pus in cap deci...l-am mai taiat din parti. Eu ii dau sa pape la 4 ore cam asa si chiar cred ca am sa mai sar o masa cat de curan ddeci o sa ajungem la 4
Giova spune:
Sunt cu el la san la comp.
Cata si mie imi cade parul. vreau sa ma trund poutin mai scurt. cred ca in weekend ca sa stea clau cu marco.
irinel imediat ma uit la poze.
moni cum au ajuns barbatii? uzi?
irina la Mario.
Liliana bafta la cumparaturi.
Marco a sput 10 min., dupa care a papat 70 ml. lapte praf, pe care cred ca tot la varsat.
Pun si eu niste poze si pe urma mergem inh oras sa vedem de invitatii. nu ne-au placut cum ne-a iesit, si mai incercam si alte modele.
Si eu asteptam CM pe 1 aprilie, dar se pare ca ce a fost pe 1 martie a fost ciclul mic, sau cum ii zice.
Pe 7 aprilie am si eu 1 an de la ultimul CM, iar pe 21 aprilie un an de cand l-am conceput pe Marco. avem ce sarbatorii, mai ales ca de pe 6 am unda verde.
Am pus pozele.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Fetele, multumim!
Irinuca, diseara dupa ce-l cantaresc si masor dau date! Pupici lui Mario!
Irinel, nu dau fata, scumpa si cu ochi de chinezoaica, da' mi-a placut asa de mult de "pensula" Deei, cand am vazut cat par are, o adomnisoara adevarata(nu ca fi-miu care cheleste, si oricum, si ce amaru par mai are e blond)
Moni, nu stiu daca o sa am vreo sansa cu laptele praf, o sa incerc si in somn daca e cazul, dar tare ma tem ca asta e, trecem la diversificare!
Alina, si mie imi place freza, si culoarea.....iar tzitzi ii dau cupilului de cate ori vrea, dar la unele mese am laptic si se satura dintr-un singursan, la altele ma zmotoceste de numa si tzitzile sunt fleasca....
Acuma, sincera sa fiu, cand pap eu bine este si laptic, dar cum nu prea pap....si asta pt ca mi-e leneeeeee si nu mai am senzatia de foame. Stiu ca suna ciudat dar mananc pentru ca e musai nu pt ca mi-e foame. si eram o gurmanda! O sa incerc sa ma alimentez mai echilibrat, poate isi revine Fulga
"La multi ani!" pentru Paul si Peter! Sa fiti sanatosi, cuminti, papaciosi si sa va bucurati parintii!
Pupici la toate maicile si bebicii!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
A fost pediatra e o tipa tanara.Zice ca e ok,n-are nimic,doar sa-i pun des ser in nas sa nu se stranga pe acolo si sa faca bronsita sau mai stiu eu ce.Mi-a dat trimiteri la cardio,eco si neurologie si radiografie bazin,sa fim siguri ca-i ok totul.
pleca sa-i dau papa si revin!
MONI care DIANA (01.01.2006)
T_Ioana spune:
Uitam: Zilele trecute ma laudam ca mie nu-mi cade parul.....e, de cateva zile (cam de cand a intrat Fulga in greva) mi se pare ca s-a umplut casa de parul meu. Si il port in majoritatea timpului prins in coada....dar cu toate astea mai tot timpul e fi-miu cu fire de par invartite printre degetele
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"