Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor mi-a fost dor de voi!
Nu am intrat in WE ca sambata am facut papa toata ziua plus ca am fost in vizite si la plimbare iar ieri am fost la tzaranoaia, la bunici si prieteni (mi-am facut rost de scoica pt masina, chicco). Razvan a fost super cuminte, i-a terminat pe toti, a ras si a chiuit la toate babele si in principiu la toata lumea. Copilul asta e un miracol, eu nu l-am auzit plangand decta de vreo 4 ori de candil am si atunci plangea ca era super flamand!
Noi, spre deosebire de Moni nu am primit bani, am primit o gramada de ..oua! Acum nu-mi ramane decat sa-l chem. pe dl Nastase si sa le numaram impreuna!
Faza e ca Fulga e avariata rau de tot si nu se mai satura cupilu. Si am inceract cu lapte praf….sanchi! In prima faza i-am dat Lactovit , ca asta il aveam in casa si a facut super urat, am crezut ca vomita, am incercat cu Similac, Milumil si ieri i-am luat Nan1 iar. Nu vrea si pace, se stramba, scuipa…Face o fata de genul "bleah, ce p... imi dai acolo, unde-i tzitzi a mea?!".
Aseara cand am ajuns acasa era terminat de foame, ii era foame inca de la bunica-mea (si am facut 40 de minute cu masina de la ea, si asta saracu dormea si gemea in somn de foame) dar nu am vrut sa-i dau ca sa vad daca nu ia lapte praf fiind asa de flamand. Nici vorba! Il lasam sa suga de la san, cand baga mai cu pofta ii scoteam sanul din gurita si ii dadeam bibe….automat incepea sa urle si sa scuipe. M-a tzitzilit vreo ora dar a papat din ambii sani cam 180 ml, NICIODATA nu a papat atata. Bineinteles ca dupa aia a varsat de vreo 7 ori si jumate s-a dus pe garla dar oricum, a fost un record…..A si facut pauza de 8 ore intre mese, a papat la 9 aseara si s-a trezit azi dimineata la 5…..
Azi avem 4 luni!!!
A, si ieri am sarbatorit fix 1 anisor de la conceperea lui Razvan !
Fetele care nu puteti vedea filmuletul, habar n-am de ce!!?
Si acum, AJUTOOOOOR cum il fac eu pe copchilu' asta sa pape lapte praf?

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL ma uit la poze imediat!
IOANA parca-i vad mutra lui RAZVAN saracu' Nici eu n-ap putut vedea filmul, l-am copiat si cand sa-l deschi ciuciu...Nu stiu ce sa zic de lapte,ea odata a baut la o luna si n-a comentat,era NAN1...poate ii dai in somn ca am vazut ca se poarta...Si las' ca-s bune si ouale? Ce crezi ca mie nu mi-au adus si gaini si oua??? Si car vin de la tzara mai apar ele si cu smantana,branza,lapte etc. etc. Bune si alea!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

NEURONIII....
LA MULTI ANI RAZVAN!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata..normal ca eu am scris la capitolul trecut..hai ca mai zic o data..Neata fetelor..eu am avut o noapte linistita..i-m dat sa pape pe la 12 noaptea, si a supt in somn, dupa care la 3 cind i-am bagat si supozitor ca nu putea sa faca iar..s-a jucat vreo ora cu un spiridus pe care il darima si impingea si era f. fericita si cinta "ga, ga"..in fine,Irina datele la 3 luni sunt 61 cm si 6190 gr...e bine ca am luat si noi 790, deci sa zicem ca sunt multumita...Monica sa stii ca am dat la bicicleta de mai aveam nitel sa ajung la tine si tot nimik!Ce lungana e Diana..manechin nu gluma! Sper sa fie ok dupa vizita doctoritei si sa stii ac Bia tuseste uneori de la mucisori ca se mai ineaca cu ei! Janina super ca ai avut o zi buna..si eu zic la fel, ca e f. important..de ar fi toate asa..eu am lapte destul vad, si este consistent si gras, dar daca nu papa, tot nasol e! Giova nu stiu ce au avut si Marco si Bia, mie Bia tot praful mi l-a varsat...sinul nu!Speram in zile mai bune si sa nu-i mai vedem asa, ca pe mine ma consuma de nu mai sunt buna de nimik..
Apropo mi-am luat sampon de par Klorane cu chinina si balsam la fel, ca-mi cade parul intr-o veselie..sper sa-mi mai ramina de un dus!
Ieri am iesit prima data cu marsupiu...a dormit de la 12 la 14;30 in el..e de bine vad! Ura!
A si ca sa nu mai am surprize cu varsatul mincam putin si des..si ii dar iar Infant formula...marul si morcovul ii plac, dar din bibe!
O zi buna si o sapt. la fel!
Ioana ce sa zic cu laptele praf...uite ca mie mi l-a papat ieri ca sa mi-l dea pe tot afara...mie 150 ca atita i-am dat..chiar ma minunasem ce bine papa! Uff..Ma bucur ca Razvanel e cuminte..ce bine!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana La multi ani! 4 luni!!! Cum a trecut timpul!

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetele care nu reusesc sa vada filmuletul. L-ati dezarhivat?

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

La multi annnnnnniiiii Razvnel baiat cuminte!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

La Multi, Multi Ani lui Razvanel - ginerica al meu care vrea sa-mi lase fata - si care face azi 4 luni. Iar cand mami cu tati or fi batranei si decrepitzi de o sa trebuiasca sa-i ingrijesti tu, sa le dai zeama de lamaie si sa-i filmezi .

La Multi, Multi Ani si lui Paulica fara frica, care face azi 3 luni de viata .

Mamicilor lor, Ioana si Paula, sa le creasca puii mari, frumosi si sanatosi si sa bucure de ei.

Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

IRINEL,am vazut pozele ILINCA are un zambet super dragalas,fain ca ai prins-o! Si are ochi migdalati,nu?
CATA pai Bia e uriasa cu 1,3 kg mai grea ca DIANA Tu cum ai masurat-o? Ca eu am masurat o salopeta fixa fixa care avea 60 cm si apoi am masurat-o de la gat in sus au mai iesit 15 cm ,altfel nu pot ca pedaleaza nonstop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Iar noi, forumistele de azi, care vom avea ca principal tabiet navigarea pe Internet - topicul "Clubul scutecelor (70-80 ani)" - promitem ca vom viziona cu placere filmuletzul.
Cuscra draga .

Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput