Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Mai am un offff-IOR-istelor,sa faceti multe poze,sa imi aratati si mie!
Poate de maine imi iau revansa!
Pupiciuti multi!

Mai,observ o kestie:sunt f multe vizualizari pe subiectul nostru,si din calculellelelelellleeeeellle mele probabilistice,imi da cu virgula,adica mai sunt f f f f multe mamici timide:Fetelor,iesiti la lumina,faceti-va membri si veniti aci,alaturi de noi!
Stiu ca sunteti f multe care cititi din umbra!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salutare fetelor! MIHA2006 bine ai venit!
Sa ne "laudam" si noi cu ultimele ispravi. La analize nu am mers pentru ca ieri am adormit la 4 dimineata si ne-am trezit la 12, iar azi ploua cu galeata si mi-am zis ca mai suporta amanare, nu arde nimik.
Am reusit sa ajung la sala ieri si cred ca acum am nevoie de o macara speciala sa ma misc, asa febra musculara am. :))
In legatura cu treaba in casa, sotul meu nu stie sa faca nimik, acum duc munca de lamurire cu el, ca dupa ce mananca sa puna farfuria in chiuveta. Si tot mai uita! Dupa ce am sa merg la lucru, probabil ca voi fi femeia ideala, model... etc, care le va face pe toate, pentru ca odata, sunt foarte pretentioasa (apoape maniaca) si in al doilea rand nu am noroc la ajutor din partea persoanelor straine. De fiecare data, mai mult am pagubit si asa m-am invatat minte. Cred ca Karma mea in viata asta este sa fac eu tot. :)) Superstitie sau nu, eu am incercat, m-am fript, nu odata, ci de mai multe ori (chiar cu persoane pe care le consideram prietene) si m-am invatat minte.

Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

FETELE, dam si noi raportul
4 luni
68 cm si 7 ,000 kg
facut vaccin la ora 11,plans dariuta 5 min cu lacrimi de crocodil inainte sa o intepe si cand a bagat asistenta acul stupoare a tacut si apoi a adormit,
in rest suntem bine, de maine incepem sa papam mar-pulpa iar la 4 luni jumate incepem cu supica
si 2 strambaturi din nas a-le dr-nu trebuia sa schimb milu 1 cu milu 2 decat dupa 4 luni jumate si sa nu o tin in fundic chiar daca ea vrea
JOY-voi a-ti facut vaccinul?ne vedem azi??
LAVI- ne vedem in alta zi ,dar nu azi ca nu stim cum va fii dupa vaccin,sper sa fie bine ca si data trecuta,vad ca a papat 130 ml suc si acum se joaca

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bine v-am regasit!

Cum v-am spus, noi inca suntem racite.Flavi a mea nu vrea sa ia cu lingurita Amoxicilina si Marcofenul(nurofen), care sunt dulci si vanilate sau capshunate sub nici o forma.Da afara tot.Mi s-a mai spus sa o tin de nas ca sa inghita, dar parca nu pot.In schimb, vitamina C o ia bine, toata, cu mici strambaturi.Deja e un calvar datul medicamentelor, si ma gandesc ca asta e deabia inceputul.Bibe nu-l vrea si incerc din rasputeri, asa ca ...astept sugestii...
Va pup.
mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Mara .
Nu ai nici un medicament cu seringa dozatoare? La inceput si eu m-am chinuit cu lingurita si Albert scuipa cel putin jumatate din continut, dar acum ia destul de bine medicamentele cu seringa dozatoare. Se gaseste la Nurofen pentru copii, Panadol Baby etc.

Adelina cu bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai mai Ripley ca eu m-am gandit la tine. Drept e ca n-am spus-o! Incepe sa-mi fie ciuda pe voi ca sunteti toata ziua pe YM si nu scrieti pe forum, imi vine si mie sa intru cu voi dar nu cred ca as avea totusi timp si de asta! Iar forumul imi place ca pot sa prind din urma.

monet bine ai revenit! Maya a depasit-o pe Nati la tonaj, nati a avut doar 6820 la 5 luni! Din cauza bronsio. La 1 luna ziceai ca uite ce mult are Nati si ce putin Maya. Se ma schimba lucrurile. Oricum, gramele conteaza mai putin, bine ca sunt sanatoase fetele noastre!!!

Buluci nu e nici o pb cu Simon!

miha bine ai venit!!

negaracristina nu stiu unde ti-am scris ditai poliloghia de ce nu-i bun laptele de vaca. Am cautat si nu gasesc. Cauta tu unde ai postat si dupa aceea ti-am raspuns. Oricum nu ma simt eu prea bine cand caut prin carti, scriu o tona si "adrisantul" nu citeste. Cred ca am sa ma las de sportul asta.
Ideea e ca nu-i bun pana la 1 an, nici laptele de vaca, nici zaharul.

Joy nu mi se pare normal ca el sa-si lase hainele pe unde apuca si tu sa i le strangi. !

Noookiiii nu fii asa amarata cu greutatea. Nu cred ca te consoleaza dar Nati a luat mai putin.
Si eu o spal pe fata cu apa din cadita, cum o pun in cada prima oara ii spal obrajorii. Pe ochi nu dau, normal. No way sapun pe fatuca.

ioana_77 nici noi nu papam prea bine afara. Suge ea cat suge, dar nu ca lumea, doar cat sa-sui ameteasca foamea.

Maaai, dar nati doarme si doarme...

miha si eu la fel zic ca nu ar trebui sa-i mai bagi si cereale la biberon, eventual da-i-le cu fructe/legume. Cred ca s-a ingrasat ca a mancat mult, nu de la Nan. Noki stai, sa nu inducem fata in eroare, nu-s nutritionista deloc!

Eu mai nou alaptez frecvent in parc. Pt ca mananca la 14 sau la 15 sau la 16 apoi o iau pe Silvia de la gradi si mergem toata trupa in parc (plus Alexia si mama ei)asa ca urmatoarea masa a Nataliei pica in parc.

corap please, detaliaza putin cu Paltinu, ca am harta in mana. De la Campina in sus, spre Valea doftanei, se vede un lac. Acolo?

Mandy felicitari pt programul "nazist" vorba Andei!!!

meems exact la fel si al meu sot: ma ajuta, dar eu trebuie sa=i spun ca el nu observa nimic!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MARA SI NOI AM AVUT ACEEASI PROBLEMA CU DARIUTA CULUATUL MEDICAMENTELOR,NU VROIA CU LINGURITA ,ASA CA I-AM DAT CU SERINGA DOZATOARE DE 1 ML,II DADEAM AMOXI DE 4 ORI SI II BAGAN SERINGA IN GURITA MAI MULT SI SA VEZI CUM SUGEA SERINGA ,DUPA CE TERMINAM EA AR MAI FII VRUT
SI ACUM LA FEL II DAU

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Mara, de ce nu incerci sa-i dai medicamentele cu seringa, seringa obisnuita, cate putin cate putin pana inghite tot. Si la mine la fel s-a intamplat cu Stefania, ca nu prea ii plac dulciurile (ma rog chestiile dulci).

Felicia, noi am stat cu Ca Carbonic pana acum o saptamana cand s-a gandit si ea sa-si refaca burtica. Ca carbonic nu are o actiune daunatoare in nici un fel, chiar linisteste crampele stomacale. Si in afara de Ca carbonic am mers numai cu apa de orez cu lapte (nan) doua luni si jumatate si in fiecare seara ii dadeam si ii dau si acum piure de banane cu lapte de la humana, si acum pot sa zic si eu Hop (dupa ce am sarit groapa). De aceea noi am si intarziat diversificarea...la noi se face lent si usor cu mare grija ce cat si cum mananca.
daca vrei sa stii mai multe da um PM.

Mai muncesc ceva si va mai citesc mai tarziu.

Teo si bb Stefania Iulia (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy felicitari pt laptic!!! Buna ideea sa alternezi ceaiurile, ar trebui sa o incerc si eu!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina, nu reusesc sa iti trimit pe mail datele de la 5 luni, imi tot da eroare. Asa ca iata-le: 7.850 gr si 68 cm lungime.
Apropo de greutate Kriszti a luat in ultimele 9 zile 50 gr, desi mananca tot atat ca inainte. E vreo problema oare?

Maria-Alexia, tot cry-it-out. A fost singura solutie. Vineri, prima zi a fost groaznica, dar nu se mai putea trebuia sa luam taurul de coarne ca altfel ajungeam la adolescenta si tot leganat il adormeam. Ramane chestia cu cele 30 min de somn ziua -se mai intampla sa adoarma si mai mult, dar rar.

Joy, apropo de barbati si ajutorul lor in casa. Al meu imi e de mare ajutor, mai ales acum cu copilul, dar si inainte. El gateste mai bine decat mine si o face mult mai des decat mine in ultima vreme. Spala vase si haine-ultima nu e o filozofie dar e bine, nu?, sta cu bb noaptea, ii face baita foarte des, face cumparaturile, calca haine si pt. ca e priceput face cam tot ce tb. in casa inclusiv shimbat becuri, yale, dat gauri pt. diverse, montat mobila, pus tapet, apometre, instalatie de apa-gaz-sanitare, cusut la masina, acuma vrea sa se apuca sa puna gresie si faianta. Dar nu prea face curatenie, adica aspirat, sters praful, spalta geamuri si isi cam lasa hainele aiurea prin casa...dar trebuie sa mai fac si eu ceva, nu. A, si nu il schimba pe bb de pampers. Eu recunosc ca imi este de f. mare ajutor mai ales ca el si lucreaza. Noroc ca isi poate face programul cam cum are chef.

Fetelor daca tot vorbiti de scaune pt. papa, m-ar interesa si pe mine ceva nu f. scump.Am unul de la Cam acasa, dar va mai trebui sa cumpar unul pt. ca eu il voi duce pe bb la mama cand ma intorc la lucru si va avea si acolo nevoie de un scaun. De patut am facut deja rost-de imprumut dar imi mai trebuie si un scaun.

Am si eu o intrebare, cand iesiti la plimbare cu caruciorul, cum aveti spatarul? la orizontala? sau il mai ridicati din cand in cand? si pt. cat timp.
Si mai am o intrebare, as vrea sa cumpar niste jucarii, dati-mi va rog niste idei ca tot caut dar sincera sa fiu nu prea stiu ce as putea cumpara.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput