Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

si acum sa zic si eu "neata"!
Noi suntem la fel, dupa tot tratamentul tot 5-6 scaune zilnic. Asa ca fac si o coprocultura joi, vineri vom avea rezultatele sper. De asemenea, sper sa nu fie nevoie de antibiotic intravenos, ca asta inseamna ca va trebui sa ne internam iar

Cristinamh asta era faza cu linkurile? bine ca ne-ai zis, sper sa mearga de acum incolo!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Aoleu Joy Barza e tzeapa secolului, fata draga! A fost ieri Doru si a zis ca a vazut un magazin comunist! Daca va e dor de vremurile de demult, poate ii faceti o vizita
Nu au decat modelele de pe site, care in realitate nu-ti fac cine stie ce impresie. Oare de acest magazin mi s-a spus ca au n modele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Neata!
N-am citit absolut nimic dn urma.
Saptamana trecuta Natalia a luat 120g ceea ce e absolut decent in luna a 6-a. Intre timp cred ca a uitat de biberon pt ca nu mai face figuri la san.

Silviuc a plecat la bunici pentru vacanta, pana la Pasti. Asa ca fac ordine prin casa si sunt cam

Am sa citesc din urma si am sa raspund.

Va pup!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELI, bine ca mi-ai spus. eu nu stiu magazinul, dar vroiam sa ma duc sa-l vad...

LAVI, si numai fi ...las ca o recuperezi pe Silviuca, nu o lasi definitiv acolo.

CRISTINA, pai cam stau si eu in cumpana, imi place taaare mult POLLY, daca nu se impotrivea cristi la pret, cred ca-l luam pana acuma.
dar chestia cu spatarul in n-spe pozitii mi se pare bunicica pt ca daca nu sta in fund bine - as vrea sa-l pun cat mai tarziu - era mai interessanta varianta asta decat cea cu pusul pe perna, in pat...
in fine, va trebui sa bat si eu magazinele sa pot proba cu mana, nu doaar cu ochii pe net.
bine ca mi-ai zis de tava sa fie mai inalta...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Dragele mele "bubu" nu e rupta dim soare dar e a mea si mi-e draga de mor. Cat despre ochisorii albastrii vreu sa va zic ca s-a aruncat geana tocmai de la strabunica ai. Ce ziceti de asta?

Sa ne traiasaca piticii.
Imi ser scuze pt punct. Asa invatam.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joy04

CRISTINA, pai cam stau si eu in cumpana, imi place taaare mult POLLY, daca nu se impotrivea cristi la pret, cred ca-l luam pana acuma.
dar chestia cu spatarul in n-spe pozitii mi se pare bunicica pt ca daca nu sta in fund bine - as vrea sa-l pun cat mai tarziu - era mai interessanta varianta asta decat cea cu pusul pe perna, in pat...
in fine, va trebui sa bat si eu magazinele sa pot proba cu mana, nu doaar cu ochii pe net.
bine ca mi-ai zis de tava sa fie mai inalta...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Doru si Cristi cred ca sunt frati gemeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de pe 1, 2, 3 si 4!!!

Raspund din urmaaa: (pe masura ce citesc!)
Ina pai incepe sa-mi devina simpatica soacra-ta daca e din zona Bailor herculane, ca mie imi place tare mult zona aia. DE unde sunt mai exact? Daca poti sa zici.

Buluci multumesc pt raspuns cu intarcatul. Da, foile de varza sunt ca solutie mai extrema, asa. Decat medicamente...

Cristina esti prea prapastioasa cu luatul in greutate al lui Iris. O sa ia mai mult, sa vezi! Acum a fost chestia cu botezul.

anamari ce bine ca ai revenit!

negaracristina vezi ca eu ti-am scris un post luuuung cu citate din carte de ce nu-i bun laptele de vaca pe pagina 9 sau 10 de la subiectul 38. Cred.

Siminaf multumesc de intrebare! . nati se simte bine, nu mai are treaba cu gat-tusit-plamani, au vazut-o 2 dr de cand cu bronsiolita. In schimb cu greutatea - ia cat e normal la varsta asta: 120-140/saptamana, dar nu ia cat sa recupereze ce-a pierdut. Adica a revenit la ritmul normal de crestere, fara saltul de recuperare. Acum ce sa zic, si drii au zis sa o las in pace ca e OK. Eu continui sa o alaptez exclusiv pana pe la 5 luni jumate/si 3saptamani, cand incep diversificare. Probabil daca i-as da supliment de lapte praf sau cereale ar lua mai mult dar nu consider ca e cazul.

silvia_d sunt de aceeasi parere cu tine privind cerealele. Cerealele sunt bune in sucul/pulpa de fructe, o masura-doua, iar in lapte se dau numai la copiii slabi. Asta-i parerea mea, dar fiecare face dupa a lui proprie.

ela imi pare rau ca nu am intrat pe forum si am ratat intalnirea.

Mai joy nu stiu ce sa mai zic, ar trebui s-o iei si tu un pic mai usor. Esti prea stresata cu bebele asta, zau!

am terminat de citit scutecul trecut! Acum am dreptul sa-l incep pa asta nou.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si juniorul meu vrea sa se intoarca!! De cateva zile, cum il las 5 min pe spate, cum il apuca intorsul. Se chinuie mult, inca nu-i iese complet, se enerveaza... Il ajut eu sa ajunga pe burtica si atunci fericire: face ochii amri in toate partile si apoi - de unde sa stea el locului?? Vrea sa o ia tarash! Si iar se chinuie si se strofoaca, pana nu mai poate de oboseala. La care trebuie sa-l iau in brate, e transpirat tot, sa-l plimb si sa-i povestesc pana se linisteste putin. Si o luam de la capat Eu una sunt franta, el nu pare sa se sature de distractie. Oricum, pe spate nu mai vrea sa stea cu nici un chip.

Si roade si el textilele, ceva de speriat! Trage hainutele de pe el sa le bage in gurita, trage paturica... Eu ma gandesc ca de unde are forta sa-si traga paturica (de polar) pe fata, va avea si energia sa o dea la o parte cand il incomodeaza, nu? Sa ma certati daca gresesc, sa iau si eu masuri de securitate!

Mandy, deci pana la urma tot cry-it-out . Bine ca macar n-a durat mult plansul, inteleg ca in cateva zile deja s-a obisnuit sa adoarma singurel, nu?
La noi n-a tinut mult metoda cu linistitul singurel cu suzeta, acum n-o mai vrea neam. In schimb il adorm rapid la san . Stiu ca e metoda proasta, acum nu mai pot pleca de-acasa decat in perioada lui de joaca, dar macar e fara dureri de spate, ca la leganat , si fara plansete... Btw, Cristishrul are hernie ombilicala, nu e grava dar e bine sa-l mai crutam la plans... Dar cand se smiorcaie sau se maraie il lasam in pace.

Joy, multumesc mult pentru sfaturile cu lapticul. Tocmai imi daduse si mie prin cap ca beau tone de ceai de chimen-anason-fenicul de 3 luni si poate ma trezesc - DF!- si cu alte efecte, in afara de faptul ca parca nu mai au nici un efect. Mi-a fost tot firca sa le tai ca sa nu scada laptele si mai mult, dar daca il inlocuiesc cu alte lichide (apa plata, compot), ar trebui sa fie ok, nu?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ioana nici noi nu stam mai mult de 3 ore afara!oricum are zile si zile, in unele mananca mai putin si des, adik ar sta toata ziua la tzatzi, in altele mananc amult si rar, asta e!

Intrebare intrebatoare: voi cum va feriti copii de soare cand ii plimbati in carut?????????mi-e frica sa nu faca insolatie daca mergem cu fata spre soare!Eu am carucior graco si nu are nici umbrella si nici nu I se misca capacul de sus!

Apropo de deplasari, stiti vreun loc unde se poate merge cu bb in jurul bucurestiului gen snagov sau Manastirea Pasarea?m-ar interesa in partea spre Alexandria ca sa nu ocolim tot bucurestiul!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,mamici si bebici!

La multi ani greucenilor si cosanzenelor nascuti azi...si nici ieri n-am zis o urare,asha ca e si pentru ieri!
Sa ne traiti,sa va-mpliniti(profesional,material,personal,etc...)

Mai,mie nu mai imi trece raceala asta!
Stau in casa si zac ca o gospodina tele-novelista,si ma uit pe balcon cum infloresc copacii,de la o zi la alta e mai spectaculos!
Doamne,ce minune,copaci infloriti,albinute,insectute,si noi cu bobutzu nostru in parcut!Minunat!Delicios!

Mihaela,bine-ai revenit in forumul nostru,da'zisesi tu ceva de facut baita zilnic,ca nu e prea bine... d c?

Corap,esti mortala fata,cu umorul tau!
Moamama,cred ca erai deliciul clasei in liceu?Super faza cu sandwich-ul ala!
Ma bag si eu la premiu:eu zic ca toate variantele!!

Feli,vazui c-ai postat un subiect la parintii intreaba!
Mai,da'vad ca se-ngroasha gluma:ia mai fa-i tu o coprocultura si kiar o urocultura!Si sa-ncerci si alta parere,ce zici?
Ca nici asha lunga s-o tii cu Ca Carbonic,sau Smecta-nu e o solutie!
Offf.

Joy,tu esti maniaca cu "curetzenia?"Mai las-o dracu-ncolo de gresie,si vorba lui Lavi,stai cu vladutu si joaca-te cu el!
pai,tu te enervezi ca nu-adoarme rpd,ca sa te duci fuguta la gresie,a?
:o))))))))

Gata
Offf,sper sa ma simt mai bine,ca-n noaptea asta sunt si singura.Mint,de fapt,sunt cu vara-mea!

Mergi la inceput