Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELICIA, hai ca te bat la cap acum ca am vazut ca esti in cautare de scaun masa. la care model de la neonato te-ai oprit?
si fetele care aveti copii mai maricei, se merita spatarul si inaltimea reglabile??
ca am dambla la ele si vreau sa stiu daca merita sa dau banii sau nu.

a fost Doru la magazinul barza? ca io-s tare curioasa daca e ceva de el...

bravo SIMINA ca vii cu gustul de pantofi purtati....sau creta colorata... are alt gust fata de cea alba?

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by miha2006

CORA ai dreptate .... cum a plecat profesorul de langa mine cum am facut prostii. Imi repar greseala. Hai sa vedem acum:

http://photos.yahoo.com/mihaela.androne.

Sa-mi spuneti daca se poate deschide.

Cristinuta promit sa-ti trimit pe mail datele despre noi cu pozicile aferente.

Va pup

tot nu

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

miha, mai bine, dar nu destul. nu ai albume publice, asa ca nu le putem vedea. ca sa le faci publice, te duci la yahoo photos si ai o optiune acolo. in loc de privat il faci public, si ti-l marcheaza in loc de omulet galben-portocaliu o sa apara un cerc albastru cu continente verzi.
am uitat: concursul e deschis pana maine la ora 00:13 gmt.
lista castigatorilor : maine dimineata, cand ma trezesc.
c & ardeiasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele eu mai fac o incercare de plimbare azi. Sper sa fim mai cuminti azi. Deci pe la 12.30 sunt in parc cu Ank. Daca mai vrea cineva sa vina, stiti unde ne vedem. Corap, Silvia ( poate te simti mai bine), Cristina, Mirabilis poate dati o fugutza.
Poop

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io incerc sa ma acomodez cu pc-ul meu cel minunat, si fitzele lui... asa ca fetele, nu-mi dati mesaje azi pe YM!!

ma distrez si cu emisiunile de pe realitatea, unde anunta astia inundatii masive in oraselul meu natal, fix pe malul dunarii, da' primaru' de-acolo spune tare pe post ca "apele romane exagereaza"... ai mei stau la bloc, da' i-am trimis sa ia ce e imp de la boxa, ca aia s-a inundat si anul trecut...

si inca ceva, miha, linkul ca sa mearga nu trb sa aiba punct la sfarsit. am vazut pozele, sa va traiasca!! ah, si ce ochisori albastri.. vrem si noi!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

mai stiti ca v-amzis ieri ca mi-a mancat vladonele 210 ml lapte???? a dormit de la 16.45 (cu aproximatie) pana la 21.50 cand l-am trezit pentru baita!!!!!!

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

MIHA, frumoasa bubulina

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by joy04

FELICIA, hai ca te bat la cap acum ca am vazut ca esti in cautare de scaun masa. la care model de la neonato te-ai oprit?
si fetele care aveti copii mai maricei, se merita spatarul si inaltimea reglabile??
ca am dambla la ele si vreau sa stiu daca merita sa dau banii sau nu.

a fost Doru la magazinul barza? ca io-s tare curioasa daca e ceva de el...

bravo SIMINA ca vii cu gustul de pantofi purtati....sau creta colorata... are alt gust fata de cea alba?

ardeiasul meu umplut

La niciunul!!! Toate pica diverse teste facute de Doru, dar nici pe Polly parca nu as da atatia bani!
Pana la 6 luni cand ma hotarasc sa-i iau a mai gandesc.
Acum vreau carut usor si ne-am oprit la Babideal multisport. Problema este ca a fost redus la mai multe magazine virtuale, dar au eliminat stocul deja Uf, ce greu ma urnesc!!!

PS: cu scaunul de masa cred ca pun o intrebare la "parintii raspund,..." sa vedem mai multe pareri.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

gata, vazut si io pozele :)
fara punct la sfarsit... frumoasa ftita
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

scaun de masa...
am unul simplu, 80 de lei acum 2 ani, ca era la oferta. fara volanase si alte chestii, imbracat in musama neteda, se spala imediat fara sa ramana urme... nu are roti, picioarele se pot scurta (rar le-am scos, cand l-am folosit pe post de scaunel la joaca.) masuta are margini inaltate, ce varsa andrei nu curge jos, e complet detasabila si o spal la chiuveta cum se varsa mancarea. nu are spatar care sa se lase, ca nu-i vad rostul, oricum pun copilul in scaun dupa ce sta in fundulet. si apoi, la masa se sta in fund, nu facem nani...
ma gandesc serios daca voi lua si al doilea scaun, pt ca andrei mananca cu noi la masa din scaunul lui... ce fac cu iris?? ca doar n-o sa fie oropsita sa nu ia masa cu familia. andrei cred ca va mai folosi scaunul inca vreo 2 ani... asa ca voi lua cel mai probabil inca unul la fel, ca sa evit certurile intre frati

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput