Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

miha, sorry, da io am probleme cu pc-ul acum. nu stiu de ce naiba, nu ma pot loga sa editez mesaje...pot posta fara sa ma loghez, da' nu pot umbla la mesajele mamicii de nov...asa ca nu te pot trece eu pe lista.
da si tu datele complete, si poate se logheaza altcineva...

eu ma ocup in mod direct de tablou si tabel. iar pt astea astept poze si date pe chornoiu@rdslink.ro . cele doua tablouri sunt in ian si martie, urmatorul va fi mai. cine are restante, rog pozele sa fie din lunile respective...

joy, am luat mailul de pe yahoo, nu-i bai. asta e, data viitoare stii unde sa trimiti

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

miha, cred ca albumul nu e public, sau nu ai pus linkul intreg, ca nu se vad pozutele.
am uita sa va zic ca azi am implinit 9 chilute... [rasu-plansu] [emoticon cu speranta si indoiala] noki
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

he he, hai sa vedeti la mine zona crepusculara.

- nu mi se deschid pagini noi de navigare, trb s scriu adresa manual
- nu vad ce mesaje primesc pe YM... adica mi se deschide fereastra, piuie boxele ca la mesaj nou, da' nu vad nimic (>>ripley, sper ca nu era nimic important, ca n-am vazut; cata, am vb cu tanti cu laptele, aduce 2 vineri)
- nu pot scrie mailuri de pe pc...

bine ca macar postat mesaje imi mai merge!!!

astept cu interes sa vad ce mai urmeaza... pana la urma cred ca hardul s-a bulit, are bad-uri ceva si de-aici toate belelele

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki, Mirabilis multam din suflet ptr sfaturi.
Azi o sa o sar cu calciul sa vad de la ce e exact. Problema e ca banui si un picutz de foame, ca da semne ca nu se mai satura cu milumil 1. O sa o sun azi pe doctoritza sa o intreb daca putem trece la 2, ca asta tipa de foame dupa 2 ore, dar de dat nu-i mai dau..ca si asa papa cam multisor. Deci ar fi trei probleme:
1. dintisorii, totusi mie mi se pare cam devreme, dar cine stie?
2. calciul care oricum ne-a facut probleme mereu
3. foamea.
Asa ca..incerc sa le elimin incet ca sa vedem exact cauza.
Miha eu am si uitat sa-ti urez bun venit, scuze dar am fost super zapacita zilele astea . Vigantol ii dau si eu Mirunei de la nastere. O de la mine ca sa ma ierti!
Corap ma bag eu sa raspund la concurs si merg pe varianta "C". Nu de alta dar am mancat si eu si asa mi s-a parut. A fost ptr prima si ultima oara cand mai mananac ceva vegetarian sau din soia . Nu-s de mine.
Ei, am ghicit? Da' nu ma multumeste premiul ca suzeta din aia am si eu si fimea o scuipa la 2 metri....in fine calul de dar....

Fetele eu inca nu m-am hotarat daca vin azi in parc, nu de alta dar mi-e cam frica dupa show-ul de ieri. Parca asa veni, ca nici in fatza blocului nu e o perspectiva prea frumoasa. De stat pot sa stau pana la 14.30 maxim ca dupa aia trebuie sa-i fac supa fetei. Daca mai sunt doritoare, dati de veste sa nu bat drumul pana acolo de nebuna.

Va pup si fug la bucatarie....piure de fructe scrie pe mine

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by corap

neata, fetele
joy, al meu barbat era ordine intruchipata and ne-am cunoscut. da' mi l-am educat io in spiritul dezordinii , asa ca acum suntem amandoi imprastiati... norocul meu e ca vine joia o tanti la curatenie si ne mai scoate si pe noi din mizerie... ce-i drept, face taskurile lui gabi (aspirat, sters pe jos, sters geamuri, chestii d-astea nasoale). dar pana acum o luna, cand am ajuns la concluzia ca decat sa ne stricam o sambata noi cu facutul curateniei, mai bine angajam pe cineva, el facea cele de mai sus (mai putin stersul geamurilor - care nu ne-a preocupat in mod special - nu erau spalate din 2004).
in schimb si-a pastrat obiceiul de a arunca lucruri, ca nu ne trebuie: cerificate de garantii, cutii, ambalaje, carduri, chitante, facturi, polite de asigurare, reviste, ziare, carti arunca tot cand il apuca. si dup-aia io sa le recuperez. si face o mutra inocenta si zice - "'da' ce, iti mai trebuiau?"nu face nici mort: mancare, spalat vasele, dus vasele in chiuveta, spalat rufe (dar de activitatea asta io l-am indepartat, ca nu stie sa sorteze culorile), intins rufe, calcat rufe.
exceptii: spala bibele lu puiu, pune la sterilizat, calca rufele lui puiu if cazul.
face doar impins de la spate: dus gunoiul.

CONCURS
azi am mancat un burger vegetarian (din cauza de frigider gol absolut)
ghiciti ce gust avea:
a. de sorici cu grasime
b. de cauciuc ars
c. de talpa de pantof
d. de scoarta de copac data prin blender cu ulei.
castigatorul primeste o suzeta chicco din cauciuc.
cel mai inspirat raspuns va primi un premiu-surpriza
adik... autoarea lui.
c & ardeiu
ma car sa fac si io o baie cu spume, ca m-a inspirat...

m-ai innebunit CORAP...
mai parca s-ar cunoaste...al meu arunca suportul de brad, pe motiv ca "ce m-ai cauta si fieratura aia in casa?" su multe altele....
mai al meu imi da seama ca l-am cam facut de cacao...dar eram f suparata si inca sunt, dar face tras de par..si nici asa ca cica vede si el, nu trebuie sa-i spun eu....dar daca-l las sa faca cand VEDE el, trece baba cu colaci. Si ma apuc eu, trantesc, bufnesc...si-l aud zicand pai de ce "p..da matii nu mi-ai zis mie?"
asta este singura noastra injuratura si este de alint.

cu hamburgherul ala eu as zice de talpa de pantof....mi se pare cea mai inspirata comparatie, as mai incerca cuscoarta de copac, dar zau ca nu am mizer sa vad s ce gust o iesi...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Corap, ceva gen carton+ultima varianta (cea cu blenderul)! Suzi o donam dc o castigam, ca noi nu folosim

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADA, daca tot nu ti-e buna suzi, da-mi-o mie....

da tu calciu lactic i-ai dat?
eu cand nu s-a gasit fiole, i-am dat lactic, pisat cu lingura apoi pus in ceiut, dizolvat bine si baut vladonele.
pharco nu i-am dat ca dr mea a zis ca nu stie cat e bine se asimileaza - cred eu destul de bine, ca oricare alt calciu - si i-am dat din asta lactic.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!!!

Nu am mai intret ieri ca dupa ce m-am intors de la plimbarica imi pikase net-ul asa ca...La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri si de astazi si multa sanatate lor si mamicilor Lavi, IrinucaR, Bic, NegaraCristina, T_Ioana, Mimi Dumy, Fee si Ionaina .

Miha2006 bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca puiutza si sa se faca mare si sanatosa!

Bb Alinus m-am uitat la poze si....superba printzesa ta!!!

Monet ai 2 fetitze superbe! Sa-ti traiasca!!!

Maria Alexia iti multzumesc pentru raspuns!!!

Noki Se vede ca v-ati distrat de minune cu puiutza voastra.

Cristinamh si fi'miu la fel se intoarce si dupa cateva minute il apuca isteria ca nu mai stie sa se intoarca la loc.

Bulu sa-ti traiasca Simonu!!!

Mada nici eu nu as veni azi pana in IOR dar...daca va strangeti mai multe...vin. ZEu as fi vrut sa dau o raita prin cartier sa mai cumpar cate ceva dar...renuntz daca va strangeti in IOR!!1

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

CORA ai dreptate .... cum a plecat profesorul de langa mine cum am facut prostii. Imi repar greseala. Hai sa vedem acum:

http://photos.yahoo.com/mihaela.androne.

Sa-mi spuneti daca se poate deschide.

Cristinuta promit sa-ti trimit pe mail datele despre noi cu pozicile aferente.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Avind in vedere ca am mai gustat si eu de prin deliciile vegetariene din Romania, m-as incumeta sa zic... ca poate avea un gust de rigips amestecat cu praf de creta, eventual colorata. Sau chestia cu scoartza de copac, dar nu simpla, nuuuu... mai era un iz, ceva... poate de talpa de pantof... nou sau purtat?!?

Aici produsele vegetariene nu sint numai mincabile, dar sint chiar foarte bune! Nu exagerez. Unele, daca nu stii dinainte ce sint, pot chiar sa te induca in eroare, cum ca ai bea lapte de vaca sau ai minca brinza sau carne reale!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput