Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

MADA, noi folosim Vigantol picaturi de la 2 saptamani, fara probleme de digestie si foarte usor de administrat. Se dau cate 2 picaturi pe zi. Spune-i pediatrei tale de el si vezi ce zice.

Sunt groznice durelile de burtica, am avut si noi sper sa fiti bine.

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau- la mine in parc este o ditai gasca de ploduleti, printre care si noi.De la ei cititre - tratat despre dintisori: fara exceptie bebelacii au fost maaiti nevoie mare, crize de plans aparent fara motiv, ros tot ce prindeau in manutza, etc. Culmea stresului a fost la o mamica cu un bebelac de 8.5 luni, zilele trecute, ca i-a facut bietul matei 39.5 grade temperatura, urmarea e evidenta: bai cu apa mai rece decat temperatura corpului, Novocalmin, sosete cu otet, tra-la-la. Cauza: amu s-au gasit sa erupa 2 dintisori de jos. Ma rog, in cazul ei, INCA 2, ca erau deja primii.
Io deja ma dotez cu calmante de nervi pentru mine, ca ei i-am luat deja Calgel, ca a fost si ea maraita cateva seri - mai rau ca de obicei + ros + balit prea tare-, dar nu l-am folosit inca.

Asa ca asta s-ar putea sa fie cauza!

Mirunicii

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor dragelor va multumim din suflet - cu intarziere - pentru urarile pentru lunuta implinita pe 2 !!!
La Multi Ani sarbatoritilor zilei!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Despre noi - mai nimic nou! Iesim cam in fiecare zi la plimbare si i-am facut o surpriza lu' mami ... nu mai vreu in carut ! M-a plimbat mami sambata si duminica in brate si impingea si la carut !!!De a zis mami ca imi face un masaj cu ! Dar se pare ca astazi mi-am revenit - am iesit afara la 13:00 si am dormit (in carut) pana la 15:30! In rest balosim la greu tot ce prindem ... inclusiv tricourile lu' mami!

Pupici tuturor si bine ai venit, Miha!

P.S. Am pus si noi poze noi la semnatura in albumul aprilie.
Cristina, mai trimitem poze pentru album de aprilie? Sau mai tarziu?

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Buna dimineata! Se pare ca sunt mai matinala ca de obicei in a mai posta pe DC. Vreau sa urez sarbatoritilor acestei zile, multe lunisoare, sa fie super sanatosi bb-eii de Mimi dumy, Fee cu al ei fecior si Ionaina.
Madau de ce trebuie sa ii dai calciu in fiecare luna? Ca doar nu e anemic copilu'. Ajunge o luna, doua acolo. Stiam ca numai femeile cu ciclu abundent trebuie sa ia calciu in fiecare luna sa nu se dezechilibreze.
Azi este o vreme de kko. A pouat toata noaptea si eu m-am perpelit ca o foaie de varza int-o tigaie. fetelor am renuntat la orice cura si nu a mai avut nici timp de sala; ca dovada m-am facut cat un dulap, am acum cat aveam cand am nascut, adik 73 kg. Rusine sa-mi fie Am hotarat sa ma duc pe stadion si sa dau drumul la un caine sa ma alerge, mai in gluma mai in serios chiar trebuie sa iau masuri drastice ca nu ma mai pot suporta.

In alta ordine de idei, barbatul meu nu prea se mai baga la curatenie, el face o dezordine cumplita care se rezolva cand fac eu curat in sifoniere de Paste, vara si de Craciun, dar ma ajuta la bucatarie. Daca eu nu fac mancare el se duce si face, mai putin ciorba (inca nu s-a bagat la acest fel culinar), spala si vasele, numai el strange masa. Eu sunt multumita de prestatia lui, la cat timp liber are.....e foaaarrrtee bine ca face ceva.

Tocmai se trezeste si fii'mea, gata s-a terminat cu lenevitu' la Laptop. Va mai urmaresc de la serviciu

Teo si bb Stefania Iulia(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

In primul rand la multi ani bebelasilor: Sarah, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu-Stefan si Alexandra Daria,Teodor, Andrei Ciprian, Smaranda-Ioana, Stefania Elise si Razvan Gabriel, Daria Ioana,Daniel Patrick,Alexia Mihaela

Dordia, nu am cd-ul cu cantecele de Craciun, l-am vazut dar nu l-am cumparat inca.

Lavi tu esti prea blinda, ca-mi trebuiau mai multe …culmea, am mai si cercetat inainte sa ma apuc sa-i dau…dar cu multitaskingu meu si cu gandurile imprastiate, uite ce se alege, ca asa fac eu mereu: cu o mana pe computer,cu mincarea pe foc, cu o mana hranesc copilu,cateodata mai vorbesc si la telefon, imi fac planuri unde am de mers…of!.
M-am conformat, am trecut-o pe de-alea de orez deja. Pupicei o mie!
In legatura cu Iancului…pai, tre’ sa ma ocup si de viitorul fetei mele, nu? Daca tu ma speriasi cu SIlviuta, trebuie sa iau masuri..sper ca intelegi ce si cum.

Anamari!!!!! Bine ai revenit,, mi-a fost dor de tine! Da, racheluta-rachetuta este foarte bine, multumesc. Mai, ce barbatel ai tu pe-acolo, daca a si inceput sa-si marcheze teritoriul si sa o inhate pe Liuta…pai sigur, trebuie sa se stie cine-i barbatul in casa, nu?

Catutza, felicitari ptr. primul dintisor!!!

Siminia! Si de tine mi-a fost dor! Impanata gaza ta Ralucuta, la mai multe ( kg)
Buna mea nu este bine, are cancer malign, asteptam sa vedem ce stadiu ( i-au facut biopsie si rezultatul va sosi in doua saptamani).

Ripleyuta- harnicuta, uite, eu ti-am simtit lipsa. Unde ai pus pozele cu bunatatile alea?

Miha2006 bun venit la noi! Sa-ti traiasca bubulina Iulia!

Alina, ce haioasa este Amalia cu sticluta ( si nu numai!)

Cora,mie mi-e frica ca ranesc filingu’ daca o rog sa le sterilizeze in fata mea…i-am batut eu niste apropouri fine, si ea m-a asigurat ca le sterilizeaza...ce bine seamana Ardeias cu sotul tau! De obicei baietetii seamana cu mamicile.

Monet!!!!
Mai, voi americancelor va vorbirati sa apareti toate ….( mai putin Meems,ea este mai activa) ce bine, tripla surpriza!!!
Fetele tale se fac din ce in ce mai mari si frumoase…Maya a crescut ca o ciupercuta dupa ploaie. Dulci foc!

Maria Alexia, da, o sa vina vremea cind o sa dormiti si voi pe saturate.
Stiu ca nu-i usor sa pierzi ore de somn…eu mi-as fi dorit sa pierd noptile alaptand-o cat mai mult. N-a fost sa fie.

Buluci, desteapta treaba cu masuratoarea!
Eu am avut probleme asemanatoare ( scaun cu sange) si am baut ceai/lapte cu miere o perioada si vad ca m-am reglat.
Scump tare Simonel-dragutel.

Joy, eu le fac singura pe toate ca tati vine seara sau daca sta acasa tot lucreaza.
E-adevarat, este foarte ordonat,daca trebuie sa-si incalzeasca mincarea nu-i bai, insa nu spala un vas. In we pregateste micul dejun si trebuie sa curat trei zile dupa el, il las, ca nu vreau sa-i ofensez orgoliul de mare bucatar, ce sa fac.
Zilele trecute am intrat intr-o mare panica, mi-am dat seama ca nu mai pot face fata cu toate: cumparaturi, spalat, gatit, curatenie, firma, mincare proaspata la copil( formula, cereale, piure de legume) scos des pe-afara copil , ocupat de cumparaturi pentru Romania, alergat pentru botez si colac peste pupaza mi-a venit si cm. Forumul a deventi un mare lux pentru mine. Trebuie sa stau noaptea cind toti ai casei dorm. Ma trezesc cu noaptea in cap si tot noaptea ma duc la culcare si simt ca nu-mi mai ajunge timpul.
Mi-am taiat parul scurt, nu ma mai fardez, imi fac un dus de max. 3 minute, am tot redus din timpul pe care il petreceam pentru mine si sa-mi fac timp de altele. Nu mai apuc sa maninic decit o data pe zi ( seara) si mi-am facut dorsul cat tancul ( ala nu se “reduce” fir-ar sa fie!!)
Pai, ce sa mai reduc ca sa-mi mai ajunga timpul, ca nu mai am ce?
Chiar ma gandeam sa le cer sfaturi fetelor cu doi, trei copilasi.
Barbata-meu imi tot spune “ mai lasa-le Ina, ca nu trebuie sa avem farmacie, trebuie sa te obisnuiesti si tu, mai ales daca o sa vina si al doilea copil, atunci ce-ai sa faci?”
Pai ce sa fac, o sa dau din colt in colt.

Miha2006,cum ii prepari laptele? Pui apa in bibe si apoi laptele praf sau invers?

Meems, bravo pentru Rianna cumintica care nu a fost afectata de schimbarea orei.

Noki, ce frumoase pozele de la picnic!

Camelia ce-a crescut Daria ta!

Andaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ce faci tu, ce face poetul drag?

sa aveti o zi buna!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Mada, de cum am citit primele randuri m-am gandit la dintisori. Plansul din senin (mai ales noaptea) e specific. Nu da vina pe calciu saracu'. Acum, ia tu de la farmacie Calgel, care se da pe gingiuta cu degetul curat, de max 6 ori pe zi, Nurofen 2, 5 ml, max de 3 ori pe zi, dar mai ales seara, si daca poti, Tantum verde spay, cu care ii dai cate 2 pufuri tot pe gingie.Cam asta. Cred ca in total te costa in jur de 300-350mii. Cam asa se trateaza durerea de dinti, asta daca se poate..Ca de durut tot ii doare saracutii...Nici nu vreau sa ma gandesc...

Uf, eu azi sunt babysitera pana pe la 1-2.Sper dupa aia sa ies un pic la plimbare. Cred ca o sa trec prin ior. Daca sunteti acolo, bine, poate ne vedem....

Mergi la inceput

INA, CAMI, multam pt bun venit.
INA, intai pu apa in sticluta apoi masura de lapte bine rasa.

CRISTINA, pe noi nu ne treci in tabelas?Suntem deja si noi pe aici de vreo 4 zile.

Fetelor, iulia a adormit aseara pe la 9 si doarme si la ora asta adica 8.30, cu cateva maraieli, o gurita de ceai noaptea si nani inapoi intr-un minut. Sigur se va trezi imediat.

Noki sa stii sa aseara nu i-am mai dat cereale in laptic.

Pupici

Mergi la inceput

Tot eu sunt.

Am uitat sa urez la multi ani piticilor nascuti astazi.

Va pup din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata, fetele
ina-inuta-finuta, incearca sa te mai potolesti un pic. ca nu-i tocmai ok sa fii tot timpul in priza. macar din cand in cand (cel putin o data la 2 zile) ia-ti cate o jumatate de ora de relax. total. in care sa lasi toate grijile de-o parte. mai taie din activitatile care nu-s strict necesare - de ex. pastrezi grija pentru rachelina-bubulina, firma.
sistematizeaza cumparaturile pt. romania (ca te pricepi la sistematizare, vaz io) si aloca-ti o zi numai pt. asta. le faci pe toate si gata. uiti de sb asta.
cu botezul nu te strofoca prea tare, ca trece repede si iese bine oricum, indiferent de stresul tau.
adopta pachetul basic de curatenie - unde-i necesar cand e necesar. restul ai sa le faci cand mai scapi de taskurile celelalte.
fa mancare rapida, sa nu-ti ia mult timp. pune-ti sotul sa curete dupa ce face el mancare, sau dak nu tine figura, fa si tu mai "de ochii soacrei".
rachelina are nevoie de o mami relaxata (in masura posibilitatilor)
hai ca te ca ti-am facut capul tandari...nu te supara pe mine, dar o baie cu spume face mai mult decat o bucatarie stralucitoare.
joy, al meu barbat era ordine intruchipata and ne-am cunoscut. da' mi l-am educat io in spiritul dezordinii , asa ca acum suntem amandoi imprastiati... norocul meu e ca vine joia o tanti la curatenie si ne mai scoate si pe noi din mizerie... ce-i drept, face taskurile lui gabi (aspirat, sters pe jos, sters geamuri, chestii d-astea nasoale). dar pana acum o luna, cand am ajuns la concluzia ca decat sa ne stricam o sambata noi cu facutul curateniei, mai bine angajam pe cineva, el facea cele de mai sus (mai putin stersul geamurilor - care nu ne-a preocupat in mod special - nu erau spalate din 2004).
in schimb si-a pastrat obiceiul de a arunca lucruri, ca nu ne trebuie: cerificate de garantii, cutii, ambalaje, carduri, chitante, facturi, polite de asigurare, reviste, ziare, carti arunca tot cand il apuca. si dup-aia io sa le recuperez. si face o mutra inocenta si zice - "'da' ce, iti mai trebuiau?"
nu face nici mort: mancare, spalat vasele, dus vasele in chiuveta, spalat rufe (dar de activitatea asta io l-am indepartat, ca nu stie sa sorteze culorile), intins rufe, calcat rufe.
exceptii: spala bibele lu puiu, pune la sterilizat, calca rufele lui puiu if cazul.
face doar impins de la spate: dus gunoiul.

CONCURS
azi am mancat un burger vegetarian (din cauza de frigider gol absolut)
ghiciti ce gust avea:
a. de sorici cu grasime
b. de cauciuc ars
c. de talpa de pantof
d. de scoarta de copac data prin blender cu ulei.
castigatorul primeste o suzeta chicco din cauciuc.
cel mai inspirat raspuns va primi un premiu-surpriza
adik... autoarea lui.
c & ardeiu
ma car sa fac si io o baie cu spume, ca m-a inspirat...

Mergi la inceput

tot eu...........

Fetelor .....haideti ca m-am prins..... Avenit barbata-miu si m-a luminat (ar fi si cazul dupa 15 ani de info)

No amu' sa v-o prezint pe "bubu" a mea:

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput